BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #288437 przez iwonaNAVI

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #288438 przez beti
Słowiczek, no baaaaaa, pewnie że znam, na pradze płd okolice gocławka :)

My kąpiemy codziennie :D

A tak Fifi roznosi matę w pył :D :P

13 lata 3 miesiąc temu #288439 przez gosia2324
Dzieki Iwonka, musze w czwartek jechac pooglądać jakies auta:)
13 lata 3 miesiąc temu #288440 przez pati-m
Mała napisał:

Ja jak w porze kąpania śpi to nie budzę, ale tak to kąpię codziennie. Raz, że to bardzo lubi, dwa, że taki ma rytm dnia i nie lubi go burzyć, trzy rączki i stópki potrafią tyle śmieci nazbierać, że jestem w szoku.

Słowiczku a stopy Natalkę interesują, bo Ola póki co maca się po kolanach?

Mała - no właśnie ja mam tak samo. Jak go kąpię to się śmieję, że chyba o cichu wstaje i mi się gdzieś brudzi jak nie widzę, bo kurz zbiera się w różnch zakamarkach jego ciałka :silly: No ale dziś po tej szczepionce śpi prawie non stop no i wyjątkowo go już nie będę budzić i wsadzać do wody, niech odeśpi to wszystko. Ale poza takimi wyjątkami, to on sam czeka na kąpiel wieczorna bo to uwielbia :) Kapiel, kasza, buzi i spać - rytual bez którego nie uśnie :)
13 lata 3 miesiąc temu #288441 przez iwonaNAVI
Gosia dawaj zdjeci Jago w tej czapie :)
13 lata 3 miesiąc temu #288444 przez gosia2324
mgielka22 napisał:

zreszta zazwyczaj jestem sama i nikt mi nei ma jak pomoc a troche przy tym roboty jest...

Wyzwanie to wykapac 2 dzieci :)
Je wsadzam ich pod prysznic oboje,potem mala wyjmuje ubieram karmie ,a Kuba siedzi jeszcze z 15 min i sie ciapie :blink:

W starym mieszkaniu tez mielismy chlodno i kapanie bylo przy farelce.
13 lata 3 miesiąc temu #288445 przez pati-m
beti napisał:

Słowiczek, no baaaaaa, pewnie że znam, na pradze płd okolice gocławka :)

My kąpiemy codziennie :D

A tak Fifi roznosi matę w pył :D :P

Fifik! Fifik! Fifik! Do boooooooooooju! Do boooooooooooooju! Do boju Filipek :lol: :blink: :side: :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #288449 przez slowiczek
Beti, trochę daleko :) ale serio polecasz ??? i jakie ceny ?? chcę sobie pofarbować włosy, mam fryzjerkę niby tu na ursynowie ale zawsze u niej tylko strzyżenie, nie wiem jak jej wychodzi farbowanie a mnie takie coś strasznie stresuje :silly:

A Filip widzę energia na 200 % :lol:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #288451 przez gosia2324
iwonaNAVI napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 3 miesiąc temu #288452 przez Mała
Beti jaki Fifi jest duży, super się bawi :woohoo: , moja ma głęboko w nosie matę i inne zabawki też.

Ivonka no i świetnie :lol:

Ola to w okolicach 18:00 robi się taka nieznośna, że chce się kąpać, że nie ma siły choćby dla świętego spokoju musimy ją umyć. :)
Mgiełka ja jak m jest na drugiej zmianie kąpię dwójkę :silly:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #288453 przez pati-m
gosia2324 napisał:

mgielka22 napisał:

zreszta zazwyczaj jestem sama i nikt mi nei ma jak pomoc a troche przy tym roboty jest...

Wyzwanie to wykapac 2 dzieci :)
Je wsadzam ich pod prysznic oboje,potem mala wyjmuje ubieram karmie ,a Kuba siedzi jeszcze z 15 min i sie ciapie :blink:

W starym mieszkaniu tez mielismy chlodno i kapanie bylo przy farelce.

Ja bywało, że kąpałam Kacpra sama więc tego sie nie boję. No ale przy dwójce to nie wiem czy bym dała radę ;) Kiedyś się dowiem :P
Gosia - Jagódka się nie boi prysznica? Kacper wodę uwielbia, pluska się z zachwytem, ale jak słyszy prysznic to wrzask jest niemiłosierny aż purpura na twarzy się pojawia :silly: Niestety to nasza wina, bo jak kiedyś kupę walnął do wanny podczas kąpieli, to go trzeba było najpierw prysznicem opłukać zanim go znów wykąpaliśmy i się wystraszył. No i teraz go powoli oswajam z dźwiękiem lecącej wody - przelewam wodę w kubeczkach gdy siedzi w wannie i ja na razie sukces :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #288456 przez iwonaNAVI
Fifik normalni buszmenik maty :P

Gosia czapa git :)
13 lata 3 miesiąc temu #288457 przez pati-m
gosia2324 napisał:

iwonaNAVI napisał:

Gosia - kobito! Czy jest jakiś ciuszek którego Jagódka nie ma? :silly: Jak się wcześniej dorobię drugiego to przez Ciebie, bo Jagodzianka mnie zachwyca i też chcę taką nuinię :lol: :blush:
13 lata 3 miesiąc temu #288460 przez iwonaNAVI
Tyle co juz znamy Gosie Jagoda ma pwnie zapas ubran juz na przyszly rok :P
13 lata 3 miesiąc temu #288461 przez beti
Słowiczek, ja mam krótkie włosy i płacę 150 zł ze strzyżeniem, ale polecam ją naprawdę :) wszystkie moje znajome do niej chodzą :) ja u niej się farbuję już chyba z 6 lat i zawsze ale to zawsze byłam zadowolona i włosy też mam niezniszczone :)

U nas Fifi też bez kąpieli nie zaśnie, tzn zaśnie ale na krótko :) kąpiel = noc :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia