BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #290946 przez slowiczek
Mgiełka, no nie :P ? i nie trzeba rodzić :P

my z Natalką się dziś nie ruszamy z domu, wczoraj strasznie przemarzłam podczas tych moich podróży i ciągle mi zimno :( poza tym Natalka nie ma zbyt ciepłego kombinezonu...

Marta, ja od początku daję słoiczki, mam w planach samodzielne gotowanie no ale najpierw muszę sobie załatwić jakieś dobre warzywa :)
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #290948 przez slowiczek
mgielka22 napisał:

Gosia nie wiedzialam ze startujecie :P => wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35771,110402...w_w_Andrzejowce.html

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gosia, jak mogłaś się nie pochwalić ?? :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #290950 przez Marta M
No wlasnie boje sie ze pryskane nie wiadomo czym...Maja ma prawie 5 miesiecy a jeszcze nie zna smakow...dzis bedzie wreszcie marchewka..:)

Dziewczyny ale Wy szalejecie na tym allegro, u Was pewnie codziennie kurier :D:D Ja na allegro zamowilam tylko kalendarze dla dziadkow..ogolnie malo kupuje..Majce odlozylam male ubranka i jest tego jedno pudelko..Wy pewnie macie juz pol strychu zawalone ;)
13 lata 3 miesiąc temu #290955 przez Marta M
Haha Gosia kibicuje Wam juz od zaraz :D

a i slowiczku napisalam na fb ale pewnie nie widzialas, te misie co ma Majka sa jeszcze moimi misiami z dziecinstwa, kilka dostala w prezencie...
13 lata 3 miesiąc temu #290956 przez mgielka22
Marta ja polowe oddalam bratowej a jedno pudlo juz mam spakowane i musze znow przesiew zrobic. Nareszcie dzis sie zarejestrowalam na szczepienie dla Lilki masakra jakas ksiazki nei rozpisane i musialm tydzien czekac ale sie udalo idziemy 9 lutego na 3 dawke 6w1 i ostatnia na szczescie :)

Aaa udalo mi sie suknei slubna sprzedac no nareszcie pol garderoby mi zawalala :D
Musze jeszcze komputer sprzedac bo jest niepotrzebny bo ja na lapie siedze a M ma tez swoj nie ma kogos chetnego od was??? ta kasa by mi tylek uratowala w tym miesiacu allegro.pl/komputer-pc-klaw-mysz-stan-bdb-i2073196298.html
13 lata 3 miesiąc temu #290959 przez pati-m
Marta - Kacper do tej pory jadł tylko ze słoiczków, ale planuję mu ugotować jakąś zupkę jak skończy 5m-cy (na mięsku). I właśnie zastanawiałam się na warzywami :huh:
Myślicie, że takie ze sklepu ekologicznego mogą być? Bo koło mnie niedaleko jest eko-sklepik i tam mają wszystko niby ekologiczne. Wydaje mi się, że to jest lepsze niż zwykły warzywniak, gdzie zawsze Ci powiedzą że to nie pryskane. ;)
13 lata 3 miesiąc temu #290964 przez slowiczek
Marta, widziałam :) no ale tak czy inaczej potężna kolekcja pluszaków :)

a co do ubranek to Natalka najwięcej ubrań miała w okresie 0-3...bo ja jej nakupowałam i mnóstwo dostała, kilka dużych siat jej odłożonych, niektórych rzeczy nie zdążyła założyć a teraz właśnie już tak średnio, sprały się, niektóre poplamiły zupkami i szczerze mówiąc nie podoba mi się jej garderoba i mało jej :(
13 lata 3 miesiąc temu #290991 przez angie1713
My już wróciłyśmy jest strasznie zimno dobrze że sklep mam blisko :)

Dostałam paczkę z Hippa w ogóle jej się nie spodziewałam więc dziewczyny które jeszcze nie dostały to jest szansa :)
13 lata 3 miesiąc temu #290999 przez bewipo
Witam.
Mi m wczoraj kompa zabral, a wy tyle nasrobałyście stron ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ja zrobiłam ze zwykłej marchewki ze sklepu. Nie mam tu żadnych ekologicznych sklepów, ani swoich warzywek, a słoiczki to jednak trochę kosztują.
13 lata 3 miesiąc temu #291043 przez iwonaNAVI
Marta ja polecam na poczatek ze sloiczkow -dzidzia na pocztku malo zjada nardziej probuje smakow wiec te w sloiczkach sa pewniejsze w ogole jak na 1 posielek...wes 1 sloiczek najlepiej pomroz w kostki do lodow i codziennie wyciagaj najpierw 2 kostki potem stopniowo codziennie 2 wiecej i po kilku dniach jak nie bedzie sie nic dzialo daj tyle ile zje ze sloiczka reszte do lodowki i na 2 dzien...a jak sie juz nauczy nowych smakow mozesz sprobowac ugotowac sama...ja tak wlasnie zrobilam... kupilam warzywa w warzywniaku takim malym i widac ze byly swierze marchewka byla az slodka ale szczerze to nie wiem czy pryskane czy nie...jedynie dynia mialam od ciotki taka bez opryskow to tez zrobilam i mala juz prawie cala zjadla tak jej smakowala :)
13 lata 3 miesiąc temu #291046 przez iwonaNAVI
Moja niunk na dworzu a ja sie zabieram za robote...dzisiaj ubralam jej pod kombinezon taki jakby 2 kombinezon jest tez w spiworku welnianym i mysle godz max 1,5 godz potem ja biore do domu...
13 lata 3 miesiąc temu #291055 przez megi2501
Witam się i ja po fatalnej nocy,
Mała przez brak kupy stękała pół nocy :( Trochę pospałyśmy rano,a teraz M zabrał ją na spacer :)

Mam chwilę dla siebie :ohmy: Uciekam pod prysznic, bo później zakupy. W końcu weekand z mężem :laugh:

Miłego dnia dziewuszki :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #291074 przez angie1713
Mogę Was jeszcze raz prosić o głosy dla Nadii :)

ebobas.pl/konkursy/zobacz_zdjecie/23029
13 lata 3 miesiąc temu #291077 przez Mała
Witam.
Moja gwiazda poszła wczoraj spać o 23, jakoś jej wściekliznę opanowałam. A głowa myślałam, że mi rozwali, nawet tabletka(a jestem daleka od przyjmowania leków :dry: )nie pomogła, dopiero jak zasnęłam to przeszło.

Nadrabiałam, ale wszystkiego nie spamiętałam,wybaczcie jak którąś pominęłam,jeszcze mój stan umysłu nie wrócił sprzed bólu głowy :silly:

Marta
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Myślę,że na początek lepsze są słoiczki,niż warzywa z nie wiadomo skąd.Dzieciaczki tak szybko wysypuje, że lepiej nie ryzykować.

Ten smoczek z bursztynu, głupota, a jaka cena :cheer:
13 lata 3 miesiąc temu #291082 przez Mała
Oczywiście, ja codziennie oddaję :lol: O co gracie?
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia