BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #291087 przez angie1713
Mała dziękuję są do wygrania jakieś kosmetyki dr Irena Eris Mamusia skorzysta :lol:
Moja siostra ostatnio wygrała dla swojej Kai Lalkę Amelkę która mówi 30 zdań może mi się te uda choć raz coś wygrać :lol:
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #291097 przez mgielka22
A wiecie co moja ciocia mieszka w niemczech i mowila mi ze u nich bardzo popularny jest naszyjnik z bursztynem dla dzidzi i ze to powoduje ze dziecko przechodzi zabkowanie bez bolu mowi ze jej wnuczek cos takiego mial od urodzenia i ni emial problemow ma mi to wyslac po niedzieli zobacze jak to wyglada mowila ze w rossmanie ale patrzylam u nas i nie ma nic takiego... zreszta jak zwykle nic u nas nie ma...
13 lata 3 miesiąc temu #291103 przez iwonaNAVI
Zapomnialam Wam napisac co dzisiaj Oliwia odwalila :P
daje jej obiadek dzisiaj szybciej bo widzialam ze juz byla glodna i zmeczona ...no mialam dzisiaj marchewkowa z ryzem zrobiona przeze mnie...i jadla az sie trzesla i mruczala przy tym jak zwykle :) i mialam jej zrobione cala mala butelke Aventu i je i je coraz to wolniej myslalam ze juz sie najadla az nale patrze a ona ma zamkniete oczy hahaha!!!! ZASNELA !!!! a najlepsze to ze jak dotknelam warg to otwierala buzie i jadla :P :)
wiedzialam ze mleko dzieci moga jesc na spiocha ale obiad !!!!! no i dalam jej do konca na spiocha az potem ja obudzilam a ta taka zdziowiona ze ja przed nia stoje z obiadkiem i zaczela smiac :)
taka oto mam smieszna corcie :)
13 lata 3 miesiąc temu #291113 przez Mała
No mnie też się nie zdarzyło, żeby obiadek na śpiąco dziecko zjadło hihi Mały głodomorek z Oliwci :lol:

Mgiełka ja nie wierzę w takie rzeczy,myślę że mały po prostu lekko przeszedł ząbkowanie :) :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #291117 przez slowiczek
Iwona, dajesz zupki z butelki ? :)
13 lata 3 miesiąc temu #291124 przez Mała
Ola śpi od 10 :ohmy: a mnie już zalewa :dry:
13 lata 3 miesiąc temu #291127 przez bewipo
Mała napisał:

Ola śpi od 10 :ohmy: a mnie już zalewa :dry:

Moja dopiero wstała, a jadła o 8.
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #291129 przez Mała
No to widzę, że po ogólnoforumowych marudnych dniach, przyszedł czas na ogólnoforumowe spanie :lol:

A mnie jest dzisiaj mega zimno :(
13 lata 3 miesiąc temu #291138 przez bewipo
Haha, no niech lepiej śpią jak mają marudzić :D
13 lata 3 miesiąc temu #291142 przez pati-m
Dołączam Kacpra do grona śpiących :)
Czy Wasze maluchy też tak marudzą jak zasypiają? Wieczorem po kąpaniu i jedzeniu jest kochany, zasypia w 10min., ale w dzień jest marudzenie na maksa. Śmiejemy się, że wszyscy wokół widzą, że jest zmęczony i chce spać, tylko Kacper dowiaduje się o tym na samym końcu :)
13 lata 3 miesiąc temu #291143 przez monika1984lodz
jejuuuu jak zmarzlam, ale za to dziec przeszczesliwy.i wspomnienia ze spaceru niezapomniane :P te wszystkie komentarze starych babc, ze na taki mroz z dzieciatkiem , i ze mogla poczekac z dzieckiem a nie nastolata i juz wozek pcha :P poprostu hehhehehe
teraz dziecie lezy bok mnie i smieje sie jak klikam w klawiature, poprostu nie moge z tego mojego dziecia :P :D

musze kupic zapas sloiczkow bo siekoncza a z tym szpinakiem to wymyslilam, ze kupie mrozony i ugotuje go i dodam do sliczka marchewki z ziemniakami.

musze nafran jak nunka sie smieje z tego klikania- poprostu jest niesamowita :P az nie chce mi sie przestawac pisac tak mi sie to odoba :P

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #291152 przez Mała
bewipo napisał:

Haha, no niech lepiej śpią jak mają marudzić :D

święte słowa :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #291155 przez pati-m
monika - warto było iść na ten spacer, chociażby dla tych komentarzy :P

Mój dzieć jak widzi, że klikam to nie jest mu do śmiechu, tylko się wkurza że on nie może. Jak go wezmę na kolana to prawie wejdzie w monitor i wtedy jest happy :lol: A jak kiedyś mi pouderzał łapkami o klawiaturę to wymyślił jakiś skrót klawiszowy, że zamiast "z" pisało "y" i matka dobre pół godziny dumała jak to zmienić :lol:

A propo biegu Gwarków! Kciuki oczywiście trzymam, ale ja chcę wiedzieć czy nasza Gosiula to czasem jakiś szlacheckich korzeni nie ukrywa? Tu Piastowie, tu Gwarki, no no - druga księżna Czartoryska? :silly: Mój Kacper do rodziny królewskiej się wżeni? O matko! Mezalians będzie, hihihi :woohoo: :side:

I pewnie dlatego nam Gosia nie odpisuje, bo już popitala po tym śniegu :lol:

Ooooooooo dzieć się obudził. Lecę!
13 lata 3 miesiąc temu #291186 przez pati-m
Odkupię od którejś z Was odrobinę cierpliwości - może być używana, bo moje dziecko powoli wyczerpuje mój limit ;)
13 lata 3 miesiąc temu #291201 przez iwonaNAVI
slowiczek napisał:

Iwona, dajesz zupki z butelki ? :)

nie nie lyzeczka :P nie bede krzywdy dziecku robila zreszta moja nawet kaszki nie chce jesc z butli:P pewnie twierdzi ze jest juz dorosla i jedzenie lyzeczka bedzie jadla :P
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia