BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #292368 przez pati-m
Ja też idę spać :)

iwona - udanej nocy :lol: :P

Dobranoc :kiss:
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #292369 przez mgielka22
Marta warto zebys wystawila na tablica.pl tam tez duzo ludzi kupuje :)

ja tez rano musze wtsac i te chrzciny ahh jestem przerazona!!!
13 lata 3 miesiąc temu #292372 przez angie1713
Ja muszę czekać do 00:00 żeby dać Nadii antybiotyk :dry:
13 lata 3 miesiąc temu #292388 przez iwonaNAVI
Hello babeczki :)
wow jestem pierwsza :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

trzymajcie kciuki za egzamin mocno nie musicie bo ten to taki lajtowy ale nigdy nie zaszkodzi :)
bede napewno pozniej :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #292400 przez pati-m
Witam druga :)
Mnie dziś cały dzionek nie będzie bo jedziemy w odwiedziny z Kacprem do moich koleżanek :)

iwona - powodzenia na egzaminie! :kiss:

Miłego dzionka dla wszystkich :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #292405 przez pati-m
Tak mi się ta pioseneczka skojarzyła z naszymi przyszłymi pannami młodymi :lol:

13 lata 3 miesiąc temu #292406 przez angie1713
Witam trzecia :)
My nie śpimy od 8 bo musiałam Nadii podać antybiotyk i się rozbudziła :dry:
Teraz szaleje na macie :) M śpi po nocce a ja siedzę i przeglądam internet.Muszę iść so sklepu ale mi się nie chce bo jest -12 stopni :dry:
13 lata 3 miesiąc temu #292430 przez Marta M
Czwarta! :)

Angie jesem pod wrazeniem tych zdjec...jak ja bym chciala umiec takie piekne robic..wykorzystaj jeszcze raz szwagra :) Przeurocze :)

Fajnie ze w nocy pobrykalyscie, to humor z rana jak smietana ;) Tak mowi moj M, ale co to znaczy?? ;)

A ja zgubilam kupony do Rossmana na te sloiczki z hippa i na paczuszke, gapa ze mnie!!

Iwonka powodzenia :):)
13 lata 3 miesiąc temu #292433 przez slowiczek
ja też jestem :)

wreszcie rewelacyjna noc, Natalka spała od 22 do 9 z małą przerwą o 5 na picie mleczka :)

ogarniam mieszkanie, siebie i biegnę na siłownię bo ostatnio za dużo sobie pozwalałam jeśli chodzi o jedzenie ;)
13 lata 3 miesiąc temu #292434 przez kasia79
Witam już wracam do życia, przez 3 dni był u nas koszmar, ciągła walka z gorączką jak by tego było mało to i Kacper i Amelka chorzy. Kacper ma angine a Mała nie wiadomo co. Wczoraj było tak żle że najpierw byliśmy z nimi na pogotowiu a póżniej wzywałam lekarza do domu, masakra. Do taj pory ciągle jesteśmy na czopkach przeciwgorączkowych.
Wracam około 30 stron wstecz :)
13 lata 3 miesiąc temu #292439 przez slowiczek
ojej Kasia, a w ogóle wczoraj wieczorem właśnie się zastanawiałam gdzie zniknęłaś... :(
dostała Amelka jakieś lekarstwa, czy jak ?? biedna, Kaceperek też :( zdrowiejcie :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #292444 przez Mała
Witam i ja.

Ivonka kciuki trzymam.

Słowiczku nocy zazdraszczam. Mój diabełek nadrabiał braki kaloryczne, jedno karmienie ją smoczkiem oszukałam. Kiedy ona zacznie przesypiać noce?

Kasia buziaki dla Twoich chorowitków :kiss: , widzę że u Ciebie też solidarnie chorują.

Angie ja byłam w sklepie i u nas chyba nie lepiej, a jeszcze wieje, brrrr

Mgiełka oby się wszystko udało. Nie zazdroszczę tych chrzcin w taki ziąb.

Nie wiecie jak długo jest dobra robiona maść? Mam od pediatry taką chłodzącą z 10.10.2011 i się zastanawiam, czy nie posmarować Oli tej buźki, wtedy nam pomogła. Ma takie krostki i takie czerwone :(
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #292455 przez megi2501
To i ja mówię DZIEŃ DOBRY :kiss:

Angie, ale piękne zdjęcia :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Mała ja nie pomogę z tą maścią- szczerze to nie wiem

Moja zjadła o 18.30, później o 23.00 i uwaga, uwaga dopiero o 5.30 :ohmy: Szkoda, że ma tak rzadko takie napady dobroci dla mamusi :P

Kasia, oby szybko dzieci wróciły do zdrowia :ohmy: :ohmy: :ohmy: Biedactwa :kiss:

Iwona 3-mam kciuki :)

Słowiczku tylko się nie przeforsuj :ohmy:
13 lata 3 miesiąc temu #292464 przez angie1713
Jestem :)
Nadia śpi ale muszę wam się pochwalić że dziś cztery razy pod rząd przekręciła się z plecków na brzuszek :laugh: Jestem z niej dumna :)

Marta M szwagier niestety z siostra mieszkają w Anglii i przyjadą dopiero za kilka miesięcy ale wtedy na pewno go wykorzystam :lol:
Ja mam te kupony i w środę idę po paczkę a twoje jeszcze może się znajdą :)

Kasia biedne te Twoje dzieciaczki mam nadzieje że dzisiaj już lepiej się czują :)

Mała ja nie mam pojęcia jaki jest termin ważności.Na necie nic nie piszą o tym?To Ola ma jeszcze te uczulenie o którym wcześniej pisałaś ?A jak z Tobą przeszło już Ci i wiesz od czego?Biedna maleńka :kiss:

Megi może malutkiej się unormuje i będzie już tak cały czas wstawać :) Trzymam kciuki
13 lata 3 miesiąc temu #292465 przez Marta M
Kasiu przykro mi z powodu tych dolegliwosci..oby jak najszybciej im przeszlo..zdrowka :kiss:

Wy jestescie moimi wyrzutami sumienia normlanie, slowiczek silownia, mgielka fitness, reszta sie brzuszkuje cwiczeniami Malej, a ja wstaje co noc i zapodaje cala paczke ciastek, jakby te trzy co zjem przez dzien bylo mi malo...i ja dalej 7 kilo na plusie po porodzie..juz nie zrzuce tego, ehh..
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia