BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #292128 przez Agusia83
Martusia, nagrany porod? Wow....to dopiero pamiatka :laugh: Ja chyba bym nie chciala...byly momenty, ze darlam sie bardzo....a mezowi tak sciskalam dlon, ze az sie dziwie, ze mu nie zlamalam :silly:

widzisz, jaka masz zdolna corcie :laugh: Brawa dla Majeczki :laugh: Pokazuj nam nasza furomowa carnulke :laugh:

Angie...nie ma za co :blink:
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #292130 przez pati-m
Ja sobie zachowałam na pamiątkę krzyżówkę, którą rozwiązywałam jak miałam skurcze i łaziłam z nią po korytarzu :) Na początku rozwiązywałam sama, a jak były silniejsze to potem M. zapisywał na marginesie co ile się pojawiają :)
13 lata 3 miesiąc temu #292133 przez pati-m
Zamawialiście może coś od tego sprzedawcy? moda.allegro.pl/listing/user.php/run?us_...87360&category=11764
Komentarze ma ok, ale zastanawiam się nad jakością tych koszulek, bo cena jest korzystna :)
13 lata 3 miesiąc temu #292135 przez Marta M
Moj post mial byc dluzszy ale musialam ja isc uspic, chwila ciszy, ufff :)

Kacperek jets przecudowny, a tatus widac zasluchany :) A Nadia jaka sliczna, powiem Wam ze nasze dzieciaczki coraz ladniejsze i nabieraja juz takich rysow starszaczkow :)

Wracajac do mojej malej to ona jest taka sprytna, wymyslila sobie swietna zabawe, ktorej ja mam dosc, meczaca zwlaszcza w nocy, ssie naprzemian piersi po kilka lykow, sscie lewa kilka sekund i odwraca glowe, moge jej wkladac lewa i nic, musze jej dac prawa wtedy ssie, ale znow kilka lykow i tak wkolo...bosz!!!
Po drugie jak jej zmieniam pampersa zaczela prostowac nozki, ciezko ja ubrac.
A po trzecie wyciaga sobie co chwile smoczka a z wlozeniem jest problem, i tak wkladam i wkladam..

Ok, zaraz znajde jakies zdjecia :)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #292141 przez Marta M
Ostrzegam wiec bo bedzie tego troche:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 3 miesiąc temu #292143 przez pati-m
Majusia piękności Ty nasze!!!!!!!!! (Ale najbardziej mamuni:) )
Oj mamusia urządziła Ci królestwo zabawek :)
13 lata 3 miesiąc temu #292144 przez Marta M
Na tych 3 pierwszych jest mlodsza jakies 3 tygodnie niz na tych poniezej, te ponizej swiezynki,

dziekuje Pati :)
13 lata 3 miesiąc temu #292145 przez mgielka22
Majusia, Kacpi, Nadia :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #292146 przez mgielka22
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
Załączniki:
13 lata 3 miesiąc temu #292148 przez pati-m
mgielka - wracasz wspomnieniami do porodu, to uważaj uważaj bo się będziesz do niego szykować :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #292152 przez slowiczek
Mgiełka, a ja dokładnie w tej sali : szpital-inflancka.pl/site/a-n-u-s-i-a%EF%BB%BF :P

Marta - ale się z Ciebie uśmiałam :lol: z tej "kołysanki" :kiss: Majeczka cudowna :kiss: :kiss: :kiss: Natalce też się ostatnio zdarzyło tak bawić przy jedzeniu ale wtedy ją odstawiłam i poczekałam aż "zmądrzeje" :silly: i Natalia to samo, straszna przylepa się zrobiła, wcześniej na długo potrafiła się zająć sobą a teraz chwilę i już domaga się mojej uwagi...... :dry: też nas zaczepia, tyle, że spojrzeniami :lol: nie da się nie poczuć jej wzroku na sobie, straszny mamy z tego ubaw :blink:

Agusia - jejku czemu ja nie pomyślałam o takim zdjęciu :( super pamiątka :cheer:

Kacperek śliczniutki bardzo :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #292157 przez Marta M
slowiczku ale mialas wypasna sale, zazdroszcze, u mnie byla tak bidna ze szkoda gadac..

a przed chwila braklo mi pokarmu i daje butelke, zapomniala jak sie ssie butelke i wiecie co?? Karmilam ja mlekiem z lyzeczki..rzeznia!
13 lata 3 miesiąc temu #292165 przez Mała
Witam.
Tylko informuję, że żyję, mam full roboty. Zaglądnę wieczorem jak skarby pójdą spać.
13 lata 3 miesiąc temu #292173 przez mgielka22
Slowiczku swietny fotel ten taki smieszny :D
13 lata 3 miesiąc temu #292180 przez gosia2324
Agusia83 napisał:

Super, Pati, a ile kosztuje przesylka? Bo znalazlam cos takiego...niby takio...ale presylka troche zzera kasy...
allegro.pl/100-zdjec-10x15-fuji-piekne-z...-tu-i2060586522.html

Gosia a gdzie wywolywalas zdjecia?

W rossmanie zostawiamal plyte :(
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży