BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #293637 przez gosia2324
Agusia83 napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #293656 przez mgielka22
Kasiu nie szaleje z kilogramamai po porstu sytuacja mnei zmusza musze w mundurek sie wcisnac bo szkoda mi wydawac kasy na nowy skoro one sa nowe bo kupowalam jak szlam do pracy... A bebiko nei wiem nei chce go za duzo jesc...musze wiec zmienic na cos innego i tak na tego hippa wpadlam na necie szczegolnie gdy ,ma te probio prebiotgyki i kwasy omega. Bebilon jadla na poczatku ale jednak jest drogie...

Ja musze wrocic do pracy ale wiecie co, teraz zaczelam wysylac cv bo stwierdzilam ze rekrutacja dlugo trwa zazwyczaj i do tego dopisywalam komentarz ze moge zaczac prace od polowy marca bo na macieerzynskim jestem a z tego co widze debile nei czytaja tego co sie wysyla bo juz dzis mialam 2 telefony o prace i wielce zdziwieni ze si epytam czy czytali komentarz!!! Masakra jakas..
13 lata 3 miesiąc temu #293673 przez Mała
gosia2324 napisał:

Agusia83 napisał:

13 lata 3 miesiąc temu #293686 przez Mała
Dzisiaj to maiłam jakiś wk....cy dzień. Noc wiadomo, a jeszcze potem przedszkole.
13 lata 3 miesiąc temu #293688 przez bewipo

13 lata 3 miesiąc temu #293692 przez bewipo
Mała napisał:

Dzisiaj to maiłam jakiś wk....cy dzień. Noc wiadomo, a jeszcze potem przedszkole.

13 lata 3 miesiąc temu #293695 przez bewipo
Nasz najnowszy zakup allegro.pl/doidy-cup-kubek-niezwykly-kub...tis-i2080423980.html
Zwłaszcza dla nietolerujących butelki jak moja ;)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #293698 przez Mała
bewipo napisał:

Nasz najnowszy zakup allegro.pl/doidy-cup-kubek-niezwykly-kub...tis-i2080423980.html
Zwłaszcza dla nietolerujących butelki jak moja ;)

fajny :)

A co tu dzisiaj tak cicho?
13 lata 3 miesiąc temu #293703 przez bewipo
No właśnie cisza dzisiaj wyjątkowa...
13 lata 3 miesiąc temu #293704 przez katy25
hey dziewczynki

my juz po kolacji dawno, ale dzieciaki moje jeszcze nie pomyte... zaraz ruszam:)
ja dzis miałam jakis cieżki dzien, jakos cały dzień słabo mi było, ledwo zjechałam do domu. Ines zgarnełam wczesniej z przedszkola i do domu...

Ja akurat uwielbiam prowadzić dom szczególnie odkad mam nowy :laugh: Ja ogólnie pod tym wzgledem jestem perfekcjonistką... i troche pedantką ale wiadomo przy dwojce dzieci nie zawsze sie da. Kocham byc miedzy ludźmi, ale jakos wcale mi sie nie spieszy do pracy...
Przy drugim dziecku nie chce zrobic tego samego bledu co przy Ines. Z Ines musiałam wracać na studia, musiałam oddac ja do żlobka prywatnego ale zawsze... wiele mi umknęło pomimo tego, że starałam sie jak mogłam. A teraz? Teraz chce jak najwiecej czasu spedzic z synem:):)
Uwielbiam patrzec jak codziennie sie zmienia... i jak jest za mna:)

Byc moze mi sie cos odmieni za kilka miesiecy ale na pewno na jesieni wracam na studia podyplomowe:) juz nawet wybrałśmy z koleżanką. Z dopłata z UE wiec niewiele kosztują...

Chciałam Wam powiedzieć że dzisiaj kupiłam w TESCO za 15 zł Samiczkowi takie lampeczki w kształcie dinozaaurów one sa na beterie. Nawet nie wiecie jak mu sie podobały! Leży i gapi sie w nie jak zaczarowany:):) może wkleje Wam potem jakies zdjecie?
lece myc dzieciaki
miłego wieczorku
13 lata 3 miesiąc temu #293709 przez megi2501

Katy Ty też jesteś mistrzynią wyprzedaży i trafiasz na świetne rzeczy :ohmy:

Bewipo i ja się chyba skuszę... :P
13 lata 3 miesiąc temu #293713 przez gosia2324
Bewipo a ile sie miesci w tym kubeczku?
To nie jest niekapek?
13 lata 3 miesiąc temu #293714 przez mgielka22
Bewi a wygodny taki kubek widzialam juz go na allegro...

Mala rzeczywiscie chora sytuacja ;/ a nie lepiej by Kamil na ferie w domku byl???
13 lata 3 miesiąc temu #293717 przez Mała
Katy a na jaki kierunek się zdecydowałaś.
Moje maluchy już śpią, ale Ola jeszcze pewnie wstanie.

Takim sposobem dostałam pozwolenie od samego m na lanie go :lol:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #293720 przez Mała

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia