BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #293757 przez mgielka22
Gosia a mi wzielas bluzeczki???
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #293758 przez mgielka22
a taki wzielam allegro.pl/fotelik-4babydragon-z-wkladka...tis-i2059568742.html czytalam o nim opisnie no i wzielam pink :P
13 lata 3 miesiąc temu #293760 przez Mała
bewipo napisał:

Mała napisał:

Ja tylko taka pierdoła, mam prawko a boję się jeździć autem, a na kursie tak lubiłam. Chyba przez te moje przygody, raz cofałam i walnęłam w taki dzwonek co się plastik wrzuca, drugi raz walnęłam lusterkiem w lusterko innego, ale na szczęście się tylko złożyły. Tylko już wyszłam z wprawy i gaśnie mi na skrzyżowaniach :(
Muszę coś zrobić w tym temacie, ale może wiosną.

Mała ja po długiej przerwie bez jeżdżenia też tak miałam. Masakra. Do tego od razu musiałam sama jeździć po dużym mieście którego w ogóle nie znałam. Ile razy ja wieczorem ryczałam, bo np. gdzieś pobłądziłam, albo mi gasnął, albo jakieś inne cuda... Ale nie miałam wyjścia, jeździłam, jeździłam i teraz wymiatam jak stary kierowca ;) A ile miasta poznałam przez pobłądzenie :D Więc do dzieła dziewczyno, wsiadaj i jeździj jak tylko możesz :)

Ja kiedyś tak jeździłam, ale automatem, a teraz kupiliśmy z manualną skrzynią. A ja ostatnio jeździłam manualnym dwa lata temu, na kursie :( Tak myślę, że kwestia tego, żeby się przemóc, ale jak :(
13 lata 3 miesiąc temu #293762 przez Mała
Ile niezbędnych akcesori do kąpania :blink: :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #293766 przez gosia2324
Mała napisał:

Ile niezbędnych akcesori do kąpania :blink: :silly:

Tak Kuba pod prysznicem ciociu zawsze "gotuje zupe" tylko nikt jej nie moze zjesc bo zawsze jest SI :)
13 lata 3 miesiąc temu #293768 przez megi2501
bewipo walczyłam sama z sobą i uległam..kubek kupiłam :)

Gosia, cóż tam za szaleństwa odchodziły :P
13 lata 3 miesiąc temu #293769 przez mgielka22
a ja wylicytowalam tego lwa za 15,50 co Patio dawlaa linka :P
13 lata 3 miesiąc temu #293770 przez Pyśkaaaa
Gosia alez im fajnie :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a chciałam na allegro sobie pogrzebać a tu dupa blada...
13 lata 3 miesiąc temu #293771 przez fanka
witam wieczorem, mój dzieć dał dziś popalić, cały dzień marudził, aż w końcu został wykąpany godzinę wcześniej niż zwykle i śpi.Przypuszczam, że swędzi go ciałko przez tą alergię, to już tyle czasu a jemu nie mija, wygląda okropnie, a wczoraj znów go mocniej zsypało, ja już wykluczyłam, że to alergia pokarmowa na to co ja jem, bo mimo moich diet wysypka ciągle jest, zostaje mi w kręgach podejrzeń mleko i środki w których piorę ubranka. Mleko pije bebilon HA, ale dostaliśmy receptę na Bebilon pepti i od jutra zmieniamy, może t mleko??a jak nie to ubrania, od początku piorę w loveli ,może to płyn do płukania, może nie dawać mu żadnego płynu do płukania ?? zawsze daje podwójne płukanie jak piorę jego rzeczy, do tego zawsze wszystko mu prasuję, ja już naprawdę nie wiem co go tak uczula ale wygląda okropnie i widać, że mu to dokucza.
Gosia- śliczne te Twoje maluszki :-)
13 lata 3 miesiąc temu #293773 przez Pyśkaaaa
Fanka mojego tez zsypalo cały brzuszek ja nabiału nie jem ma bebilon pepti i nie wiem o co kaman.... dzis tez marudził... a jak to u was wygląda bo u nas takie placki ktore po pewnym czasie robią się suche i skora tak jak by schodziła...ja to się wybieram do dermatologa z tym jakos na dniach... bo to porzeszło na buzke
13 lata 3 miesiąc temu #293774 przez Pyśkaaaa
tylko że ja nie płuczę mu w niczym....tylko lovela
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #293775 przez Mała
U nas właśnie takie suche placki.
Niby nie jemy nabiału, ale pełno serwatki i mleka w proszku jest w wielu składach produktów np. pasztety, parówki, sosy z paczki

Fanka a to mleczko bebilon ha ma "Mieszanina tłuszczów roślinnych i mlecznych wspomaga prawidłowy rozwój tkanki nerwowej", więc możliwe, że to to.
13 lata 3 miesiąc temu #293776 przez fanka
Pyśka dokładnie tak samo to wygląda, tylko u nas to już nie są placki a plaki!!! brzuszek cały, na rączkach, nóżkach, dłoniach, trochę na główce ale mało. My byliśmy w pt na szczepieniu i dostałam 2 maści, receptę na pepti właśnie i jakiś probiotyk więc od dziś zaczynamy kurację bo maści były robione i dopiero dziś dostałam, mam nadzieję, że mu coś pomoże bo wygląda okropnie.
13 lata 3 miesiąc temu #293778 przez Mała
Moja ma wysypaną głowę i pojedyncze na nóżkach, ale ta głowa to też wygląda nie wesoło. Katastrofa z tą alergią, biedne maluchy :(
13 lata 3 miesiąc temu #293780 przez fanka
Mała a widzisz, a doktorka mi mówiła, że to ha mogę dawać ale jak zobaczyła w pt , że mu nie przeszło to kazała się przerzucić na pepti.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia