- Otrzymane podziękowania: 29
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 3 miesiąc temu #293787 przez Pyśkaaaa
a ja juz chce do dermatologa bo mnie w tej przychodni wkurzają no takie nie kontaktowe te lakrki dobrze że mamy ta zaprzyjaźnioną to zawsze coś doradzi... ja naprawde sie ograniczam ja prawie nic nie jem....i co? i nadal cos sie dzieje dlatego chce do dermatologa niech obejrzy fachowym okiem
my tez zaczynaliśmy od ha
a wogole jak ostatnio prosiłam o pepti to lekarka do nas że może na ha sie przerzucimy ona nie bedzie musiała recepty wypisywać ( a w karcie ma zapisane że ha nie pomogło) czaicie?
my tez zaczynaliśmy od ha
a wogole jak ostatnio prosiłam o pepti to lekarka do nas że może na ha sie przerzucimy ona nie bedzie musiała recepty wypisywać ( a w karcie ma zapisane że ha nie pomogło) czaicie?
Temat został zablokowany.
- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- maja1982
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #293798 przez maja1982
witam sie i ja wieczorkiem 
Monia - współczuje z tymi skaczącymi dzieciakami i psiakiem!!
Fanka - zarąbiste te torty
Dominik - gratuluje nocnikowej kupki - przecierasz szlaki chłopakom
bevpio - ja mam podobnie jak ty - odkąd jest Lolek to lubię być w domu a myśl że będę musiała go zostawić i ten ktoś będzie uczestniczył w jego wychowaniu tez mi jakoś nie leży - ale wierze że będzie dobrze!!
mała- z tym przedszkolem to jakaś masakra!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
gosia - kasiurkę przeleje dzisiaj albo z rana ok?? aha no i śliczne masz kuchciki w domku
Lolo śpinka od 19
a ja mam chwilkę dla siebie
Pyska, mała i Fanka dołączam do was z moim plamiastym synkiem - też go ostatnio wysypało z tym że jego tylko na polikach
i najdziwniejsze jest to że czasami ma to jakby takie łagodne a czasami normalnie tak mu sie to zaognia!!wydaje mi sie że go to swędzi bo macha po buzi łapkami !1byłam dzisiaj z nim u lekarza kazała mi mleko i wszelkie jego pochodne odrzucić!!a szczerze to ja już tak niewiele jem z tych rzeczy tak wiec nie wiem czy będzie jakaś różnica!!maść jutro odbieram - mam nadz.że mu to troszkę ulży!!
jakis mały głód mnie atakuje
idę sobie coś zmotać

Monia - współczuje z tymi skaczącymi dzieciakami i psiakiem!!
Fanka - zarąbiste te torty

Dominik - gratuluje nocnikowej kupki - przecierasz szlaki chłopakom

bevpio - ja mam podobnie jak ty - odkąd jest Lolek to lubię być w domu a myśl że będę musiała go zostawić i ten ktoś będzie uczestniczył w jego wychowaniu tez mi jakoś nie leży - ale wierze że będzie dobrze!!
mała- z tym przedszkolem to jakaś masakra!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
gosia - kasiurkę przeleje dzisiaj albo z rana ok?? aha no i śliczne masz kuchciki w domku

Lolo śpinka od 19

Pyska, mała i Fanka dołączam do was z moim plamiastym synkiem - też go ostatnio wysypało z tym że jego tylko na polikach

jakis mały głód mnie atakuje

Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez maja1982.
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #293805 przez iwonaNAVI
Sliczne Gwareczki
a zupa napewno pyszna trzeba Kubusiowi uwierzyc na slowo 
a ja wpieprzam chipsy i zapijam redsem
i jak tu nie przytyc jak maz mi przyniosl pod kompa 
Fanka moja nie ma nic uczulenia jednak jak dawalam plyn do plukania zawsze jej wywalilo na twarzy...skoro mowisz ze ma na cialku ja bym obstawiala wlasnie plyn...ja nie daje zadneg i jest ok

a ja wpieprzam chipsy i zapijam redsem

Fanka moja nie ma nic uczulenia jednak jak dawalam plyn do plukania zawsze jej wywalilo na twarzy...skoro mowisz ze ma na cialku ja bym obstawiala wlasnie plyn...ja nie daje zadneg i jest ok
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #293810 przez bewipo
Biedne te wasze maluszki z alergiami. A ja już w zasadzie jem wszystko i mam nadzieję, że mojej malutkiej nie zaszkodzę. Chyba jednak będę musiała przystopować troszkę i powrócić na dietetyczne jedzonko. A dzisiaj zrobiłam sobie czekoladę i nałogowo pochłaniam... Już nie mówiąc o drożdżówkach, których wręcz nie znosiłam, a teraz to przynajmniej raz w tygodniu. I jak tu zrzucić brzuszek po ciąży
Muszę się zacząć ograniczać 
A tu coś o tym, że można uczyć nocniczka niemalże od urodzenia www.ekobaby.pl/ec_wstep.php

A tu coś o tym, że można uczyć nocniczka niemalże od urodzenia www.ekobaby.pl/ec_wstep.php
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez bewipo.
- angie1713
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #293815 przez angie1713
Witam my już wróciłyśmy 
Pojechałam po jeansy a wróciłam z rękawiczkami
We wszystkich wyglądałam strasznie tak schudłam przez tą dietę bez mleczną że wszystko na mnie wisi tyłka już nie mam
masakra ale kupiłam Nadii fajną koszulę z różowym futerkiem i leginsy w smyku i zadowolona jestem bardzo.Ostatnio wole jej kupić niż sobie pewnie tez tak macie 
Jeśli chodzi o alergie to mojej też wyskakują krosteczki ma na główce kilka i nieraz pojedyncze na buźce.Też mam mleko bebilon pepti ale czytałam ostatnio że też jest dużo dzieciaczków które są na nie uczulone.Dzisiaj wypiła 60 ml tego bebilonu.
Czy wy też tak macie że dzieciaczki nie chcą jest z piersi rzucają się i plączą a za chwile jedzą jakby nic się nie stało? Nadia robi tak bardzo często a zwłaszcza wieczorem.
Pyska słyszałam że najlepiej iść do alergologa bo oni się lepiej na tym znają.Jak mojej się nasili alergia to też do alergologa pójdę.
Czy była któraś ostatnio w pepco?Jest coś fajnego?
szukam dla Nadii body bo wyrosła

Pojechałam po jeansy a wróciłam z rękawiczkami

Jeśli chodzi o alergie to mojej też wyskakują krosteczki ma na główce kilka i nieraz pojedyncze na buźce.Też mam mleko bebilon pepti ale czytałam ostatnio że też jest dużo dzieciaczków które są na nie uczulone.Dzisiaj wypiła 60 ml tego bebilonu.
Czy wy też tak macie że dzieciaczki nie chcą jest z piersi rzucają się i plączą a za chwile jedzą jakby nic się nie stało? Nadia robi tak bardzo często a zwłaszcza wieczorem.
Pyska słyszałam że najlepiej iść do alergologa bo oni się lepiej na tym znają.Jak mojej się nasili alergia to też do alergologa pójdę.
Czy była któraś ostatnio w pepco?Jest coś fajnego?
szukam dla Nadii body bo wyrosła

- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #293817 przez gosia2324
Dziekuje 
Ja tez mam mega gloda... na kolacje robilam pizze, po niej juz zjadłam 2 parówki, lizaka i ciagle jestem glodna
Lece juz dziewczyny, slabo sie czuje, musze sie wykurowac
do jutra

Ja tez mam mega gloda... na kolacje robilam pizze, po niej juz zjadłam 2 parówki, lizaka i ciagle jestem glodna

Lece juz dziewczyny, slabo sie czuje, musze sie wykurowac

do jutra

Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez gosia2324.
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #293825 przez gosia2324
bewipo napisał:
Bewipo DOKLADNIE
Jagoda juz 2 tyg zalatwia sie na nocnik, i wie po co tak siedzi, stęka,pruka i za każdym razem próbuje zrobic kupe
Agnie wlasnie teraz jest promocja na body :0 po 4,99 i 5.99
Biedne te wasze maluszki z alergiami. A ja już w zasadzie jem wszystko i mam nadzieję, że mojej malutkiej nie zaszkodzę. Chyba jednak będę musiała przystopować troszkę i powrócić na dietetyczne jedzonko. A dzisiaj zrobiłam sobie czekoladę i nałogowo pochłaniam... Już nie mówiąc o drożdżówkach, których wręcz nie znosiłam, a teraz to przynajmniej raz w tygodniu. I jak tu zrzucić brzuszek po ciąży
![]()
![]()
Muszę się zacząć ograniczać
Bewipo DOKLADNIE

Jagoda juz 2 tyg zalatwia sie na nocnik, i wie po co tak siedzi, stęka,pruka i za każdym razem próbuje zrobic kupe

Agnie wlasnie teraz jest promocja na body :0 po 4,99 i 5.99
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez gosia2324.
- angie1713
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 3 miesiąc temu #293830 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Gosia no to wypatrzylas na allegro hihi pokazalam M i chyba bedziemy licytowac 
kuruj sie kochana :* i ucaluj kucharza Kubusia i kelnereczke JAgode

Fanka ja tez obstawiam jakis kosmetyk albo plyn do plukania.
Mgielka pytalas o hippa - ja dawalam Nunce na poczatku ten combiotyc a potem ha.Bardzo smaczne mleko
Wspolczuje dzieciaczkom tych uczulen eh tyle je wszystkie.
MAla babsztyl okropny z tej dyry.
My chyba jeszcze jedna noc bedziemy musieli tu zostac
zalamka totalna.na dodoatek ja jakiegos uczulenia dostalam i nie mam pojecia na co.Jutro musze do urzedu pracy jechac.

kuruj sie kochana :* i ucaluj kucharza Kubusia i kelnereczke JAgode

Fanka ja tez obstawiam jakis kosmetyk albo plyn do plukania.
Mgielka pytalas o hippa - ja dawalam Nunce na poczatku ten combiotyc a potem ha.Bardzo smaczne mleko

Wspolczuje dzieciaczkom tych uczulen eh tyle je wszystkie.
MAla babsztyl okropny z tej dyry.
My chyba jeszcze jedna noc bedziemy musieli tu zostac

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 3 miesiąc temu #293837 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
fanka myslisz?? no ale ja tez mam psa przeciez i nic takiego mi sie nie dziej?

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona