- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #293758 przez mgielka22
a taki wzielam
allegro.pl/fotelik-4babydragon-z-wkladka...tis-i2059568742.html czytalam o nim opisnie no i wzielam pink

Temat został zablokowany.
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 3 miesiąc temu #293760 przez Mała
bewipo napisał:
Ja kiedyś tak jeździłam, ale automatem, a teraz kupiliśmy z manualną skrzynią. A ja ostatnio jeździłam manualnym dwa lata temu, na kursie
Tak myślę, że kwestia tego, żeby się przemóc, ale jak
Mała napisał:
Ja tylko taka pierdoła, mam prawko a boję się jeździć autem, a na kursie tak lubiłam. Chyba przez te moje przygody, raz cofałam i walnęłam w taki dzwonek co się plastik wrzuca, drugi raz walnęłam lusterkiem w lusterko innego, ale na szczęście się tylko złożyły. Tylko już wyszłam z wprawy i gaśnie mi na skrzyżowaniach
Muszę coś zrobić w tym temacie, ale może wiosną.
Mała ja po długiej przerwie bez jeżdżenia też tak miałam. Masakra. Do tego od razu musiałam sama jeździć po dużym mieście którego w ogóle nie znałam. Ile razy ja wieczorem ryczałam, bo np. gdzieś pobłądziłam, albo mi gasnął, albo jakieś inne cuda... Ale nie miałam wyjścia, jeździłam, jeździłam i teraz wymiatam jak stary kierowcaA ile miasta poznałam przez pobłądzenie
Więc do dzieła dziewczyno, wsiadaj i jeździj jak tylko możesz
Ja kiedyś tak jeździłam, ale automatem, a teraz kupiliśmy z manualną skrzynią. A ja ostatnio jeździłam manualnym dwa lata temu, na kursie

- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #293771 przez fanka
witam wieczorem, mój dzieć dał dziś popalić, cały dzień marudził, aż w końcu został wykąpany godzinę wcześniej niż zwykle i śpi.Przypuszczam, że swędzi go ciałko przez tą alergię, to już tyle czasu a jemu nie mija, wygląda okropnie, a wczoraj znów go mocniej zsypało, ja już wykluczyłam, że to alergia pokarmowa na to co ja jem, bo mimo moich diet wysypka ciągle jest, zostaje mi w kręgach podejrzeń mleko i środki w których piorę ubranka. Mleko pije bebilon HA, ale dostaliśmy receptę na Bebilon pepti i od jutra zmieniamy, może t mleko??a jak nie to ubrania, od początku piorę w loveli ,może to płyn do płukania, może nie dawać mu żadnego płynu do płukania ?? zawsze daje podwójne płukanie jak piorę jego rzeczy, do tego zawsze wszystko mu prasuję, ja już naprawdę nie wiem co go tak uczula ale wygląda okropnie i widać, że mu to dokucza.
Gosia- śliczne te Twoje maluszki
Gosia- śliczne te Twoje maluszki

- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #293773 przez Pyśkaaaa
Fanka mojego tez zsypalo cały brzuszek ja nabiału nie jem ma bebilon pepti i nie wiem o co kaman.... dzis tez marudził... a jak to u was wygląda bo u nas takie placki ktore po pewnym czasie robią się suche i skora tak jak by schodziła...ja to się wybieram do dermatologa z tym jakos na dniach... bo to porzeszło na buzke
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #293775 przez Mała
U nas właśnie takie suche placki.
Niby nie jemy nabiału, ale pełno serwatki i mleka w proszku jest w wielu składach produktów np. pasztety, parówki, sosy z paczki
Fanka a to mleczko bebilon ha ma "Mieszanina tłuszczów roślinnych i mlecznych wspomaga prawidłowy rozwój tkanki nerwowej", więc możliwe, że to to.
Niby nie jemy nabiału, ale pełno serwatki i mleka w proszku jest w wielu składach produktów np. pasztety, parówki, sosy z paczki
Fanka a to mleczko bebilon ha ma "Mieszanina tłuszczów roślinnych i mlecznych wspomaga prawidłowy rozwój tkanki nerwowej", więc możliwe, że to to.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez Mała.
- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #293776 przez fanka
Pyśka dokładnie tak samo to wygląda, tylko u nas to już nie są placki a plaki!!! brzuszek cały, na rączkach, nóżkach, dłoniach, trochę na główce ale mało. My byliśmy w pt na szczepieniu i dostałam 2 maści, receptę na pepti właśnie i jakiś probiotyk więc od dziś zaczynamy kurację bo maści były robione i dopiero dziś dostałam, mam nadzieję, że mu coś pomoże bo wygląda okropnie.
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa