BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #294079 przez beti
:D :D :kiss: :kiss:

Witojcie :D
trochę odespaliśmy :D

Dziękujemy za życzenia :D Monia, specjalny buziak dla Ciebie i Nunki :kiss:

Fifikowe zdjęcie wstawię jak się tylko trochę ogarnę :D ale muszę Wam powiedzieć że mi się dorosły męzczyzna robi :) nauczył się baaardzo głośno krzyczeć z intonacją (jakby śpiewał ) :D i robi pierdziochy :)

Na wyjeździe był przegrzeczny :) po 6-7 h w wózku na stoku bez płaczu :D
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #294082 przez kasia79
Witamy wypoczętą Beti, prosimy o fotki co by nas zazdrość zezarła ;)

Filipku :kiss:

Bewipoo odpoczywaj po ciężkiej nocy.
13 lata 3 miesiąc temu #294132 przez fanka
Witam we wtorek, i na początek sto lat Fifiku nasz dorosły ;-)
Beti- 6-7 godz w wózku na stoku, żarty sobie robisz??? ;-) mój jak godzinę w wózku wytrzyma to jest sukces! czekamy na zdjęcia. idę kończyć torta bo po południu kolega przyjedzie odebrać. A jutro na 2 tyg przylatuje moja siostra, pierwszy raz zobaczy Dawida.
13 lata 3 miesiąc temu #294140 przez iwonaNAVI
Witam sie dopiero teraz moje dziecko dzis wstalo wczesnie o 8 ale wzielam ja do lozka i polezalysmy do 9. Jakos dzisiaj niewyspana jestem. Teraz na szczescie znowu spi a ja musze przygotowac obiad i za nauke sie wziasc.

Witamy Beti i najstarszego wrzesniaczka :) tym samym rozpoczyna on kolejny miesiac naszych wszystkicj dzieciaczkow :) i oczywiscie Beti pochwal sie nam pieknymi zimowymi zdjeciami. Napewno masz ich pelno bo pogoda naprawde sprzyjala...wiem cos p tym bo tez kocham robic zdjecia ale tak amatorsko :) takze czekamy :)

Angie 3mamy kciuki za wyniki :)

Gosia kuruj sie :)

Slowiczku powodzenia :)

W zwiazku z dniem przytulania rowniez tyle <tuli tuli>

Monia jeszcze troche wytrzymaj :)

Mgielka a co po bebiku bylo nie tak? teraz dajesz Hipp tak? No i koniecznie czekamy na zdjecie po metamorfozie :)
13 lata 3 miesiąc temu #294141 przez kasia79
Oj fanka to jutro piękny dzień dla was pełen wzruszeń.
13 lata 3 miesiąc temu #294149 przez pati-m
fanka - ty zdolniacho! Wstaw chociaż fotę tortu skoro spróbować nie możemy :)
13 lata 3 miesiąc temu #294151 przez kasia79
Iwonka ja do wczorajszego rosołu dałam torebkę zupy borowikowej i już obiad gotowy, coś mi nie chce się ostatnio wymyślać :)
13 lata 3 miesiąc temu #294157 przez kasia79
Fanka zajmujesz się pieczeniem na zamówienie?
13 lata 3 miesiąc temu #294159 przez pati-m
A mój M. znowu będzie dopiero po 18 więc o ziemniakach mogę zapomnieć, bo przecież nie będziemy o tej porze jedli drugiego dania :) No więc gotuję barszczyk czerwony i uszka, jak przyjedzie to mu ciepłe odgrzeję i z głowy :)

Wysłali mi potwierdzenie, że zdjęcia Kacpra w drodze. Już się nie mogę doczekać :)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #294171 przez Agusia83
I ja sie witam z Wami :laugh: Noc zywczajna...tzn powinnam sie cieszyc z takich nocek...Emi spi jak grzeczna dziewczynka i budzi sie razem z kurami...ale i tak jest super :laugh:

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Bewpio, wspolczuje nocki...oby dzionek byl lepszy i obys mogla troszke odespac gdy Anitka pojdzie lulu...

Beti, super, ze juz jestes...faktycznie masz duzego i dzielnego chlopca...tyle godzin na stoku? Tyle, to chyba jeszcze ja nie bylam :silly:
Fifi, sto lat mezczyzno....konczysz 5 miesiac i rozpoczynasz 6...kurcze, jak te dzieci szybko rosna.

Monia, onys psychicznie wytrzymala jeszcze ta noc...odczywiscie dla Nunki...szkoda, ze takie mrozy, poszlabys z nia na spacerek i bys miala troche spokoju...

Gosia, sliczne dzieciaczki...a jak sie fajnie bawia w kapieli...Kubus to chyba kucharzem zostanie, otworzy restauracje i bedzie zapraszac rodzicow :laugh:

Maju, to Ty pisalas, ze Lolek tak za bardzo nie chce jesc cyca? Zauwazylam, ze Emi od kilku dni upodobala sobie prawa piers...do lewej to taka niechetna, wygina sie i potrafi mnie szczypac w nia...a dzis mnie ugryzla :silly: myslalam, ze gwaiazdy zobacze...

Oby maluszkow przeszly te wszystkie, brzydkie uczulenia...juz wolalabym by nam wychodzily, a nie malenstwom...

Slowiczku trzymam kciuki za egzamin...

przepraszam, ze az tyle napisalam...

Kasiu u mnie dzis zupka serowa z brokulami i tez dodawalam rosolu...bo to przeciez bulion :laugh: grzanki musze tylko zrobic,.
13 lata 3 miesiąc temu #294174 przez kasia79
Pati jak i gdzie zamawiałaś zdjęcia
13 lata 3 miesiąc temu #294182 przez Agusia83
Ja tez sie nie moge doczekac az przyjdzie mi 100 zdjec Emilki...jak beda ladne, to zamowie duzo wiecej, bo po 17gr sie oplaca..
13 lata 3 miesiąc temu #294190 przez kasia79
Amelka jakieś 2 tygodnie temu też miała taki okres, że nie chciała cyca, jak go zobaczyła to jakiejś histerii dostawała i wiła się jak wąż, już myślałam, że koniec karmienia będzie, ale jej przeszło i teraz chętnie je. Wręcz woli cyca niż butelkę :)
13 lata 3 miesiąc temu #294195 przez kasia79
Agusia daj proszę linka, ja płaciłam 65 groszy za 10x15 u fotografa :( zdjęcia wysyłacie mailem?
13 lata 3 miesiąc temu #294204 przez Agusia83
Kasiu, zdjecia laduje sie przez program FTP..ale prosty w obsludze...prosze, oto link:

allegro.pl/show_item.php?item=2069686118

przestarzała aukcja, ale zobacz na inne,...pewnie juz ja odnowili...jak przyjda zdjecia, to zdam Wam relacje czy sa ladne...
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia