- Otrzymane podziękowania: 29
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #294698 przez Mała
Monia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Agusia kolaż super, bo osoby na zdjęciach ekstra.
Na wiosnę to myślę, że 74 wystarczy, teraz nosi 68 pojedyncze 62. Ale na zimę nie wiem
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Agusia kolaż super, bo osoby na zdjęciach ekstra.
Na wiosnę to myślę, że 74 wystarczy, teraz nosi 68 pojedyncze 62. Ale na zimę nie wiem

Temat został zablokowany.
- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 3 miesiąc temu #294708 przez magda79
Mgiełka wrzucaj fotke jak wrócisz!!!!
wszystkie zdjęcia super!!!!
co do rozmiaru to my też w 74 wskoczyliśmy no i niektóre te większe rozm 68 też jeszcze nosi
Fanka zdolniachu...u nas też mama super gotuje i piecze - przed chorobą to wesela, komunie, konfirmacje, chrzciny..itp, siostra starsza też a ja tak sobie....czasem się śmieje,że chyba adoptowana jestem
Domisiowi na brzuszku wysypały się czerwone krostki - w pasie powyżej pampersa-poniżej cycuchów - posmarowałam tą maścią co dostał na buzie, robioną z apteki i zbladły...zobaczymy jak bedzie jutro. pierwszy raz jadł marchewke z ryżem i dodałam mu tam odrobine masła, a że masło mam domowej roboty t jest mocniejsze i przypuszczam, że to to. brzuszek go nie bolał, spał ładnie jak zawsze....więc albo ryż albo masło...ale stawiam na masło. Jak mu zejdą to podam mu ryż z marchewką i dodam kropelkę oliwy albo nic.
wszystkie zdjęcia super!!!!
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Agusia będzie dobrze...facetami czasem trzeba wstrząsnąć żeby zaskoczyli....oni są z marsa

co do rozmiaru to my też w 74 wskoczyliśmy no i niektóre te większe rozm 68 też jeszcze nosi

Fanka zdolniachu...u nas też mama super gotuje i piecze - przed chorobą to wesela, komunie, konfirmacje, chrzciny..itp, siostra starsza też a ja tak sobie....czasem się śmieje,że chyba adoptowana jestem

Domisiowi na brzuszku wysypały się czerwone krostki - w pasie powyżej pampersa-poniżej cycuchów - posmarowałam tą maścią co dostał na buzie, robioną z apteki i zbladły...zobaczymy jak bedzie jutro. pierwszy raz jadł marchewke z ryżem i dodałam mu tam odrobine masła, a że masło mam domowej roboty t jest mocniejsze i przypuszczam, że to to. brzuszek go nie bolał, spał ładnie jak zawsze....więc albo ryż albo masło...ale stawiam na masło. Jak mu zejdą to podam mu ryż z marchewką i dodam kropelkę oliwy albo nic.
- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #294719 przez iwonaNAVI
Kinia sliczny kocik z ciebvie 
Emilcia kochana malutka puculko slicznie wygladasz w ramce
az trudno uwierzyc ze nasze dzieci byly takie malutkie
a kolaz swietny 
Mgielka a po czym twierdzisz ze jej nie podchodzilo bebiko? a cenowo jak sie ma hipp do bebika?

Emilcia kochana malutka puculko slicznie wygladasz w ramce

Mgielka a po czym twierdzisz ze jej nie podchodzilo bebiko? a cenowo jak sie ma hipp do bebika?
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 3 miesiąc temu #294735 przez Marta M
fanka jak Ty robisz te ksztalty?? normalnie pieczesz okragle i potem wykrawasz nozem??
Kinga ale slodziuchno wygladasz w tej czapeczce
A czemu my CIe tak rzadko widzimy?! Mamo!!
Agusia jaka Emi cudna w tej ramce, skojarzyl mi sie taki krasnoludek z bajki o krolewnie Sniezce
Kinga ale slodziuchno wygladasz w tej czapeczce

Agusia jaka Emi cudna w tej ramce, skojarzyl mi sie taki krasnoludek z bajki o krolewnie Sniezce

- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #294779 przez iwonaNAVI
Tak ja po tobie zmienilam z bebilonu na bebiko przelecialam sklad i jest indentyczny ba nawet bebiko ma dodatkowo blonnik ktory sprzyja wyproznianiu jelit...moj glodomor je wszystko wiec ze jest slodsze to jej nie robi roznicy
i je tyle co dawniej
a moze u Lily to nie kwestia mleka tylko oboiadkow i po nich nie moze zrobic kupki?

a moze u Lily to nie kwestia mleka tylko oboiadkow i po nich nie moze zrobic kupki?
- maja1982
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #294815 przez maja1982
Witam sie i ja dopiero teraz udało i sie zajrzeć do was!!
Fifi - gratuluje 5 miesiąca, ale ty jesteś już duży chłopak :)czekamy na fotki
ewelina - córunia cudeńko
fakt dziewczyny maja rację za rzadko nam ja pokazujesz!!!
tygodniowa emisia boska - takie zdjęcia sa bezcenne!!!
gosia- pieniążki właśnie przelałam sorki ze dopiero teraz!!
monia -
mgiełka - jak tam włoski po przedłużeniu?
słowiczek - daj znać jak poszedł egzamin !!chyba właśnie piszesz, wiec kciukory zaciskam
agusia -
pati
bewpio - ja tez miałam paskudna noc, lolek obudził sie o 1 i nie spał do 3
myślałam że go "uduszę" takie miałam złości z niemocy że aż się popłakałam potem mnie głowa rozbolała a on nie chciał spać, bawił sie w łóżeczku potem ze mną w łóżku na chwilkę leżał aż w końcu zjadł i poszedł spać ale obudził sie już o 6
moje dziecię śpi chyba najmniej z wrześniowych dzieciaków!!
a odnośnie tego jego uczulenia to normalnie jak go dzisiaj zobaczyłam to jakaś masakra takie miał te plamy czerwone ze szok!!ale odebrałam dzisiaj maść z apteki i smarujemy - mam nadz. że mu to pomoże bo biedaczek sie z tym męczy!!
angie - lekarka kazał mi wykluczyć mleko i wszystkie jego pochodne!!napisz mi proszę co ty jesz??albo czego muszę unikać na pewno -chodzi mi o ukryte w produktach pochodne mleka!!
zajrzę do was później jeszcze ide teraz z lokiem sie pobawić :)i kąpciać
dzis dzień przytulani - mam nadz. ze m zdąży przed 24 wrócić
Fifi - gratuluje 5 miesiąca, ale ty jesteś już duży chłopak :)czekamy na fotki

ewelina - córunia cudeńko

tygodniowa emisia boska - takie zdjęcia sa bezcenne!!!
gosia- pieniążki właśnie przelałam sorki ze dopiero teraz!!
monia -
mgiełka - jak tam włoski po przedłużeniu?
słowiczek - daj znać jak poszedł egzamin !!chyba właśnie piszesz, wiec kciukory zaciskam

agusia -
pati
bewpio - ja tez miałam paskudna noc, lolek obudził sie o 1 i nie spał do 3

a odnośnie tego jego uczulenia to normalnie jak go dzisiaj zobaczyłam to jakaś masakra takie miał te plamy czerwone ze szok!!ale odebrałam dzisiaj maść z apteki i smarujemy - mam nadz. że mu to pomoże bo biedaczek sie z tym męczy!!
angie - lekarka kazał mi wykluczyć mleko i wszystkie jego pochodne!!napisz mi proszę co ty jesz??albo czego muszę unikać na pewno -chodzi mi o ukryte w produktach pochodne mleka!!
zajrzę do was później jeszcze ide teraz z lokiem sie pobawić :)i kąpciać
dzis dzień przytulani - mam nadz. ze m zdąży przed 24 wrócić

- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #294840 przez mgielka22
Maja wloski super ja w ogole cale zycie mialam dlugie tylko w ostatnich klatach probowalam sie zmieniac
a teraz przedluzalam zeby mojhe szybciej urosly 
Iwonka po obiadkach wlasnie ok jest, sluchaj a chcesz bo mi zostalo bebiko??? jedna cala paczka i 2 paczki przesypane do pojemnika z bebilonu oczywiscie pod przykrywke neiruszane bo lepiej z tego bylo brac??? Chetnie odsprzedam
bo szkoda bym wywalala..

Iwonka po obiadkach wlasnie ok jest, sluchaj a chcesz bo mi zostalo bebiko??? jedna cala paczka i 2 paczki przesypane do pojemnika z bebilonu oczywiscie pod przykrywke neiruszane bo lepiej z tego bylo brac??? Chetnie odsprzedam

- angie1713
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #294862 przez angie1713
Jestem
odebrałam dziś wyniki i pojechaliśmy do lekarza ale już nas nie przyjęła baba a są u nas przyjęcia wieczorne ale lekarz nie może wypisać skierowania
Jutro rano muszę iść do ogólnego a później laryngolog.
Niestety wyhodowała się bakteria i z tego co przeczytał mój M tylko leczenie szpitalne wchodzi w grę
i najprawdopodobniej jutro dostaniemy skierowanie na szpital
a co najlepsze to ten antybiotyk który do tej pory bierze nie działa na tą bakterię 
Jestem załamana przepraszam ale później postaram się was nadrobić bo dopiero wróciłam od lekarza
odebrałam dziś wyniki i pojechaliśmy do lekarza ale już nas nie przyjęła baba a są u nas przyjęcia wieczorne ale lekarz nie może wypisać skierowania

Jutro rano muszę iść do ogólnego a później laryngolog.
Niestety wyhodowała się bakteria i z tego co przeczytał mój M tylko leczenie szpitalne wchodzi w grę

Jestem załamana przepraszam ale później postaram się was nadrobić bo dopiero wróciłam od lekarza
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona