BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #294420 przez pati-m
Hihihi, rozwalił mnie ten obrazek :lol:

demotywatory.pl/2617667/Paul-Jean-Deque
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #294426 przez Agusia83
Nie bylo mnie chwile, a Wy tyle naskrobalyscie.... :silly:

Nie uwierzycie, ale przyszly do mnie zdjecia :laugh:
Wydaje mi sie, ze zle nie sa...ale widzialam ladniejsze...sa chyba troszke ciemniejsze...tak mi sie wydaje, ale jak przyjdzie M to sie go zapytam co o nich sadzi..
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

kilka juz powkladalam do takiego specjalnego albumu Emi, ktory dostala od chrzestnej na chrzciny.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
13 lata 3 miesiąc temu #294437 przez pati-m
Agusia - fajnie, że już przyszły :) Do mnie pewnie dotrą jutro.

13 lata 3 miesiąc temu #294440 przez Agusia83

Kingusia, ale z Ciebie laleczka :laugh: A jak cudnie wygladasz w czapeczce :laugh: I podziwiam, ze zgodzilas sie na sesje w cieplej czapce :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #294446 przez fanka
Emisia cudnie na zdjęciu wygląda, i jaka mała kruszynka , a dziś już taka duża kobietka :-)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #294451 przez pati-m

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #294453 przez Agusia83

Pati, jak przyjda Ci fotki, to rowniez powiedz czy Ci sie podobaja, ok? Bo moze skusze sie na nie...39gr za zdjecie placisz?

Fanka, ja nie moge w to uwierzyc, ze te nasze dzieci byly kiedys...baaa, jeszcze 4 miesiace temu, takimi malymi kruszynkami, a ty juz takie spore dzieciaczki :silly:

Wieczorem, jak Emi pojdzie spac wyciagne duza antyrame i zrobie kolaze z tych zdjec :laugh: juz sie nie moge doczekac!
13 lata 3 miesiąc temu #294457 przez pati-m
Oki, jak tylko dojdą to dam znać :)
13 lata 3 miesiąc temu #294487 przez mgielka22
Iwonka malej cos nei podchodzil zreszta za slodki i wiecej bylo piany niz mleka a od wczoraj daje hippa i dobrze reaguje :) dzis sama kupke zrobila i spoko wiec chyba narazie ten bede kupowac :)

Gosia pytalam sie wczoraj a Ty mi nie napisalas kobietko :( trudno akurat nie pali mi sie wiec mozesz wyslac pozniej :) podaj mi swoj nr konta i powiedz co i ile na prv :)

Ja juz po :P pozniej zrobie fotke to wstawie :)
13 lata 3 miesiąc temu #294497 przez beti
O matko,jaka śliczna Emilka :kiss: ile wtedy miała? :)
13 lata 3 miesiąc temu #294501 przez monika1984lodz
Ewcia nie nie rejestrowalam sie tylko macierzynski sie skonczyl i trzeba bylo isc i sie odchaczyc eh....

Agusia jakie cudne zdjecie Emilki hihi

Gosia :)
Fanka ladny torcik :)

Kinia slicznie wygladasz w tej czapeczce :) :kiss:

Beti czekamy na zdjecia.

Chyba wracamy dzisiaj do domu.Wezmiemy w banaik wody na kapiel Emi i butle, zeby na mleko byla woda.jakos sie przemecze bo tutaj juz nie dam rady normalnie

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #294515 przez pati-m
Agusia - ja dopiero teraz zobaczyłam zdjęcie Emi. Urocza Niunia! Taka malutka :) Ile wtedy miała? :)
Ja czasami jak patrzę na Kacpra teraz i na zdjęcia, to sama siebie pytam gdzie jest mój mały chłopczyk? :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #294516 przez pati-m
monika1984lodz napisał:

Chyba wracamy dzisiaj do domu.Wezmiemy w banaik wody na kapiel Emi i butle, zeby na mleko byla woda.jakos sie przemecze bo tutaj juz nie dam rady normalnie

Monia - a do kiedy Wam tą rurę naprawią?
13 lata 3 miesiąc temu #294518 przez monika1984lodz
rura juz naprawiona teraz wymieniaja boiler gazowy.tyle, ze facet mam byc o 19 dopiero.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #294526 przez Mała
Kinga ślicznie ci w tej czapie, i chylę czoła, że tak ładnie pozowałaś.Ola to od razu ryczy jak ma coś na głowie.

Sukienka śliczna i naprawdę na szczuplaka.

Emilka śliczna, też się zastanawiam kiedy to minęło te 4 m-ce :unsure:

Słowiczek też trzymam kciuki za egzamin i pogodny nastrój Natalki po szczepieniu.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia