BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #294868 przez iwonaNAVI
Angie jejku....duzo duzo zdrowka dla corci :kiss:
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #294871 przez iwonaNAVI
Moje dziecko juz prawie spi :) a ja powinnam sie uczyc ale tak mi sie chce spac i boli mnie glowa ze chyba dzisiaj sobie daruje
13 lata 3 miesiąc temu #294874 przez monika1984lodz
angie calusy dla Nadi :kiss: badz silna mamusiu :kiss:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #294875 przez mgielka22
Angie <przytul> a co to za bakteryja sie przypaletala???
13 lata 3 miesiąc temu #294877 przez Agusia83
Angie...wspolczuje...kurcze...jeszcze jakies przepisy, ze nie mozna teraz wypisac skierowania? Masakra...czyzby panstwowa sluzba zdrowia? Za co my placimy te piep...e skladki? Musisz jakos dac rade i byc silna dla Nadii. Jesli nawet bedziecie musialy pojsc do szpitala, to trzymam kciuki byscie zabawily tam bardzo krotko...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Emi zasnela przed 19...myslalam, ze uda mi sie ja przetrzymac...ale gdzie tam...tak zmeczona, ze non stop ryczala..najgorsze bylo jak wykonywala arie do mojego ucha :silly: myslalam, ze oszaleje, ale bylam twarda i sie nie zalamalam :silly:
Ide szybko sie umyc, nastepnie zrobie budyn i wracam do Was...M pojechal na fuche i go narazie nie ma....
13 lata 3 miesiąc temu #294886 przez bewipo
Angie trzymam kciuki za Nadie, żebyście jednak mogły zostać w domku. Z antybiotykami o tak jest, ze dają jakiś o szerokim spektrum działania, bo może pomoże, a u was jednak wyszła jakaś specyficzna bakteria i tylko dziecinkę niepotrzebnie faszerowali.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ciekawe czy Monia już u siebie??
I gdzie jest Beti z fotkami??
13 lata 3 miesiąc temu #294894 przez maja1982
angie - biedna Nadusia :( może nie będzie tak źle i obędzie sie bez szpitala!!tule mocno w ten prztulankowy dzień!!

bewpio -

lolek też śpi ale ostatnio mi znowu cyrki odstawia przy zasypianiu :( czy ten moj dzieciaczek sie w końcu nauczy tego zasypiania - on jest jak rybka z nemo ta co po minucie zapominała wszystko!!bo jak go kłade od łóżeczka to zawsze jest tak samo - płacz potem stopniowo sie uspokaja!!wrrrr męczy mnie to bo chciałabym zeby już sie nauczył - wiem wiem wiem CIERPLIWOŚCI :) tylko skąd ją brać??

no właśnie beti -gdzie fotki?? ;)

i gdzie egzaminujący sie dzisiaj słowiczek

właśnie skonsumowałam bułkę z dżemem :) mniam mama mi ciepłe przyniosła :):):)
13 lata 3 miesiąc temu #294896 przez Mała
Angie tulę, biedna Nadulka. Trudno, jak trzeba to trzeba do szpitala, byle się mała wyleczyła, ale poczekajmy co powie lekarz, może da radę w domu. Tylko po kiego grzyba dawał w ciemno antybiotyk, który tylko ją truł a nie leczył :evil:

Maja jak cię to pocieszy to Ola też w nocy nie spała od 1:30 do 2:40, a ja myślałam że szlak mnie trafi.
13 lata 3 miesiąc temu #294901 przez megi2501
Angie oby Wam chodź pomogli, bo ja z innego powodu miałam już trzy razy skierowanie i za każdym razem szpital nas odsyłał...ech ta służba zdrowia...

Słowiczku, jak egzamin :unsure:

Beti pokaż nam naszego starszaka :) :ohmy:

Maja moja od dwóch dni też zaczęła coś marudzić przed snem, a zasypia w łóżeczko sama prawie od narodzin, więc nie ma reguły :dry:
13 lata 3 miesiąc temu #294902 przez bewipo
Moja nie spała jakoś od 2.30 do 3.30... Hehe, chyba jakieś złe fluidy krążyły. W dzień da się przeboleć te wszystkie marudzenia, płacze i co tam jeszcze, ale w nocy to koszmar!!
13 lata 3 miesiąc temu #294908 przez maja1982
mała i bevpio - ja myślałam ze wyjdę z siebie normalnie,nie spał 2 godziny ale w nocy to te dwie godziny ciągnęły sie jak 10!!no faktycznie coś było chyba ze sie nam tak dzieciaczki zsynchronizowały :)

megi - ja nie wiem może my coś źle robimy ??że on tak sie męcz przy tym zasypianiu??ale czasami ładnie zasypia (ale to sie niestety rzadziej zdarza :(

żałuje ze trafiłam do was tak późno , jakbym była od początku to Lolek już by dawno sam zasypiał!!

musiałam dorobić sobie kanapeczki, te ciepłe bułeczki mniam :)

aha mała co powiedz mi co ty jesz?? bo mi pomysłów brak na posiłki "nie mlekowe"
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #294910 przez Agusia83
Jestem i zajadam sie budyniem :laugh: Dupe, to bede miala szafe trojke plus przystawke :silly:

No wlasnie, Bewipo masz racje, w dzien jeszcze ujdzie marudzenie, ale w nocy to dramat. Pamietam jak przez 1,5 miesiaca noc w nocy Emi dawala nam popalic nie spala po 4,5h...i tylko wyla...

Maju, a Twoja mama sama piekla buleczki? mniam mniam...
13 lata 3 miesiąc temu #294915 przez Mała
Maja ja to już też nie wiem co jeść. A jem chleb z wędliną, na przemian z rybą i dżemem, oczywiście z jakąś margaryną ale bez dodatku masła. Obiady to ryż, kasza, ziemniaki i mięso, zupy bez zabielania tylko zagęszczone trochę mąką. Ogólnie masakra.
13 lata 3 miesiąc temu #294917 przez bewipo
maja a próbowaliście może radio cichutko mu wlączyć, żeby coś szumiało nad głową?? Trzeba coś wymyśleć żeby się biedny nie męczył. Albo wcześniej go kładźcie jak nie jest jeszcze za mocno zmęczony. Mojej się wtedy lepiej zasypia. A jak jest padnięta to się męczy.
13 lata 3 miesiąc temu #294926 przez maja1982
agusia- nie nie piekła ale była po świeże w piekarni :)a wie ze jestem sama to mi przyniosła :)

mała - to widzę ze masz równie bogaty jadłospis :)ja jem jeszcze sporo ryb i makarony!!ale śniadania to też tylko wędlina i dżemy bo warzywa teraz takie średnie!!

bewpio my już chyba wszystkiego popróbowaliśmy, kołysanki, nawilżacz - szumiący, ten z....y konik morski ;) a z tym kładzeniem wcześniej spać to jest tak samo czy to w dzień czy wieczorem lolek położony do łóżeczka płacze :( :( nie wiem czemu on tego swojego łóżeczka tak nie lubi???od zawsze w nim śpi z nami to może 3 raz nad ranem spał??kurcze moze mu przestawić łóżeczko w inne miejsce??już sama nie wiem :(

sorki ze was tak zamęczam tym jego zasypianiem ale ciężko mi patrzeć jak sie tak męczy!
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia