- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #296890 przez fanka
ale tu dziś spokój, mój potworek właśnie zasypia w łóżeczku, a mnie plecy tak bolą, że już mam dość, a wcale go dużo nie noszę bo on wręcz woli sobie leżeć i tak jak się z nim bawi ale ogólne już takie zmęczenie materiału. Chciałam się pochwalić, że zmieniliśmy mleko na pepti i smaruję Dawida maściami i po uczuleniu już prawie ani śladu, wreszcie!!! a ja zaczęłam znów jeść nabiał, jem już 3 dzień i nic mu nie jest!!
Temat został zablokowany.
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 3 miesiąc temu #296891 przez Mała
Czytałam, że zęby to genetyczna sprawa i wychodzą dziecku podobnie jak rodzicom i rodzeństwu. Mój Kamil miał 8,5 m-ca jak mu wyszły od razu szły po dwa,także Ola ma jeszcze czas. Chociaż 3 dolną prawą to ma strasznie spuchniętą i taką brzydką. Kto to wie o co jej dzisiaj chodziło?Mam nadzieję że noc będzie chociaż znośna.
Najchętniej bym jakiegoś drina wypiła, ale że nie da rady to żelki wpitalam

- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #296895 przez fanka
allegro.pl/body-wesole-napisy-roz-80-wyr...ski-i2085182588.html
dziewczyny fajne body, znaczy napisy fajne, zobaczcie sobie wszystkie przedmioty sprzedającego i tam są różne wzory, z siostrą dziś trochę obkupiłyśmy małego na allegro
- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #296900 przez megi2501
Kochane bolało trochę, ale co to jest...
Gosia ja zakładałam nie hormonalną tylko zwykłą, bo po co miałam chemią się faszerować. Na razie jest ok 
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #296913 przez gosia2324
Mała napisał:
Kuba jak 8 mies mial 9 zebow
a pierwszy przed 6 mies....
a co do uczuleń to Jagoda miala dzis tak strasznie czerwone policzki... mysle ze to przez to ze pilam duzo herbaty z miodem
ale musialam sie czyms ratowac, na szczescie juz mi przeszlo, mam nadz ze jurto bedzie miala juz inna buzie
Czytałam, że zęby to genetyczna sprawa i wychodzą dziecku podobnie jak rodzicom i rodzeństwu. Mój Kamil miał 8,5 m-ca jak mu wyszły od razu szły po dwa,także Ola ma jeszcze czas. Chociaż 3 dolną prawą to ma strasznie spuchniętą i taką brzydką. Kto to wie o co jej dzisiaj chodziło?Mam nadzieję że noc będzie chociaż znośna.
Kuba jak 8 mies mial 9 zebow

a co do uczuleń to Jagoda miala dzis tak strasznie czerwone policzki... mysle ze to przez to ze pilam duzo herbaty z miodem

- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #296917 przez gosia2324
megi2501 napisał:
Hmm
Kupy Jogo sa zwinięte i ślimaka na dnie nocnika, koloru zupy jaka jadla dzien wczesniej
Kochane bolało trochę, ale co to jest...
Gosia ja zakładałam nie hormonalną tylko zwykłą, bo po co miałam chemią się faszerować. Na razie jest ok
Hmm

Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez gosia2324.
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #296925 przez magda79
no i zasnął ładnie mój mały chłopak
wiem...wiem...nie chwalić za dużo

u nas kupy też zwinięte w ślimaka jak na nocniku a jak się nie uda to całe dupsko od kupala uwalone, kolor różny w zależności od tego co papał
i jedna na dzień tylko robi o różnych porach...dzisiaj zrobił wieczorem jak jadłam kolację, a On siedział w huśtawce i tym sposobem nie zdążyliśmy bo nocnik na górze w łazience
a było tylko raz pociśnięte i po sprawie....

u nas kupy też zwinięte w ślimaka jak na nocniku a jak się nie uda to całe dupsko od kupala uwalone, kolor różny w zależności od tego co papał

- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #296927 przez magda79
my też siedzimy w domu...
a wczoraj przejechałam tylko do mamy i rzuciłam jeszcze kocyk na bude bo nie dość, że -17 to jeszcze wiatr...
teraz u nas -15...
a ostatnio w ddtvn mówili, że w zasadzie jak spadają temp poniżej 0 to z niemowlakami nie powinno się wychodzić na spacery...hmmm
a wczoraj przejechałam tylko do mamy i rzuciłam jeszcze kocyk na bude bo nie dość, że -17 to jeszcze wiatr...
teraz u nas -15...
a ostatnio w ddtvn mówili, że w zasadzie jak spadają temp poniżej 0 to z niemowlakami nie powinno się wychodzić na spacery...hmmm
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona