BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #296257 przez monika1984lodz
Pysia nie wiem :( ale ja jak by juz 5 dien kupy nie bylo to bym czopka dala.

Mielismy dzisiaj straszna noc eh... mloda przez to , ze sie przyzwyczaila spac z nami budzila sie co pol godziny z placzem eh...ale bylismy twardzi i do lozka jeje nie wzielismy.teraz odsypia

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #296259 przez angie1713
Witam :)
Całuski dla Jagódki i Kacperka -śliczne dzieciaczki :kiss:

Wczoraj pisałyście o porodach ja miałam szybki poród :) w domu odeszły mi wody podczas gotowanie obiadu :laugh: zadzwoniłam po M że jedziemy do szpitala wzięłam prysznic po czym pojechaliśmy.Lekarz najpierw powiedział że nie urodzę dzisiaj bo nie było skurczy po czym położna kazała mi trochę pospacerować po korytarzu.Spacerek zrobił swoje bo skurcze się pojawiły i szybko urodziłam Nadunię :) Mój poród trwał 3,40 min urodziłam o 23.50 w niedzielę w 38 tyg ciąży.

Pyśka nie mam pojęcia dlaczego tyle dni nie robi kupy moja po jabłkach robi 2x dziennie.

Moja jeszcze śpi śpioch mały :woohoo:
13 lata 3 miesiąc temu #296298 przez Mała
Witam.
U nas biało, sypie cały czas i całą noc.

Pyśkaaa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Pyśkaaa u nas kupy na początku mieliśmy 1 na 7-8-9 dni, ale to po mojej interwencji,bo tak to nie wiem po ilu by zrobiła. U nas jabłka działają. Jak widzisz,że się męczy to może daj mu troszkę czopka.

Jagódka i Kacperku uśmiechu na twarzy, rzekę mleczka i frajdy w poznawaniu świata :kiss:
Solenizanci śliczności :lol:

Monia oj pewnie będziecie musieli z Nunką powalczyć o spanie :(

Oglądałyście w DDTVN Reni Jusis i jej ego pomysły na wyprawkę dla mamy i dziecka do szpitala? Wkładki laktacyjne materiałowe, chusteczki do pupy bawełniane, pieluchy takie jak Mysza miała stosować. Wszystko prać, suszyć i prasować, ja się pytam kiedy? Chyba, że ja taka nieogarnięta :dry:
13 lata 3 miesiąc temu #296320 przez monika1984lodz
Mala Reni stanowczo przesadza , no ale ...

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #296323 przez slowiczek
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

a tak w ogóle to cześć :kiss: :P

buziaki od cioci dla Jagódki i Kacperka :kiss: :kiss: :kiss: :) !!!!!!!
13 lata 3 miesiąc temu #296357 przez ewelinaa
Buziaki dla Jagódki i Kacperka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Odebrałam wynik wit. D, wczoraj byłam z tym u lekarza i wszystko jest w jak najlepszym porządku :) Więc pocenie główki wynikało z wysiłku związanego z jedzeniem z butelki :) Chociaż już tak teraz ta główka jej się nie poci :S :)

I udało mi się załatwić rehabilitacje, zaczynamy w poniedziałek.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A jeśli chodzi o Reniu Jusis to ja już dawno uznałam, że ma coś z głową nie tak jak mówiła o wielorazowych podpaskach :ohmy: i żeby je prać razem z innymi ubraniami całej rodziny :ohmy: :X
13 lata 3 miesiąc temu #296404 przez gosia2324
pati-m napisał:

Gosia - a nie będzie za mały na przyszłą zimę? Wydaje mi się, że tak :huh:

Pati raczej nie bedzie ja wlasnie dostalam ten allegro.pl/cieply-kombinezon-dziewczynki...ter-i2064429031.html i jest ZAROMBISTY!!!!! i spory
13 lata 3 miesiąc temu #296411 przez kasia79
witam, u nas dzisiaj było 21 stopni mrozu !!!

nocka nawet nie zła tylko dwie pobudki.

Jagódka jesteś piękna :kiss:

co do R.J to jest ostro zakręcona, nie wieżę jej w te wszystkie EKO rzeczy, chyba że ma pomoc domową która za nia to wszystko robi.
13 lata 3 miesiąc temu #296471 przez iwonaNAVI
Witam sie :)
Buziaki dla starszaczkow :kiss:
Jagodzia sliczniejsza niz ta myszka :) i ma piekna sukienusie :)
a Kacpero to wyglada jak roczne dziecko :)
13 lata 3 miesiąc temu #296473 przez Mała
kasia79 napisał:

witam, u nas dzisiaj było 21 stopni mrozu !!!

nocka nawet nie zła tylko dwie pobudki.

Jagódka jesteś piękna :kiss:

co do R.J to jest ostro zakręcona, nie wieżę jej w te wszystkie EKO rzeczy, chyba że ma pomoc domową która za nia to wszystko robi.

Też tak pomyślałam,że sama tego pewnie nie robi.

Przyjmę każdą ilość cierpliwości, może być suszona, mrożona-odpowiednio ją sobie przetworzę.
Ola przechodzi ludzkie pojęcie,jeść nie, bawić się nie,na rękach nie, spać się chce,ale też tak i nie i sama w końcu nie wie czego chce, a ja mam wiedzieć :unsure: :(
13 lata 3 miesiąc temu #296486 przez bewipo
Mała u mnie to samo dzisiaj. Co chwila tylko yyy yyy yyy. Na rękach też jęczy, jak już zasnęła to na 10 min...
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #296495 przez Mała
Bewipo zauważyłam, że nasze panny to mają takie same humorki, czy one do siebie wydzwaniają i się umawiają,że mamom życie zatrują?
13 lata 3 miesiąc temu #296498 przez kasia79
Mala i bewipoo u mnie wczoraj było to samo, chwilami traciłam cierpliwość, więc oddałam małą Natalce i wyszłam na spacer i pomogło :)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #296499 przez bewipo
Haha, chyba trzeba przeszukać łóżeczko gdzie te telefony ukryły

Ja nie mam komu oddać :( Ale jutro bezwzględnie wychodzę z domu, do pepco sobie pojadę, a co!! ;)
13 lata 3 miesiąc temu #296504 przez Mała
kasia79 napisał:

Mala i bewipoo u mnie wczoraj było to samo, chwilami traciłam cierpliwość, więc oddałam małą Natalce i wyszłam na spacer i pomogło :)

Kasia tylko ja nie mam komu oddać,a słyszy ją cały budynek. Dopiero po 15 m wróci z pracy, a ja pójdę na zakupy. Boję się,że po dzisiejszym dniu sąsiadka opiekę społeczną na mnie naśle :dry: :blink:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia