BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #296745 przez ewelinaa
Mojej marudzenie się dziś wyłączyło i jest kochanym bobaskiem :woohoo:
Ale przez ostatnie 4 dni myślałam, że oszaleję. Tez nic się nie podobało B)

Byłam dziś na zakupach, kupiłam w h&m dla małej śliczny berecik na wiosnę :) i w smyku skarpetki jeszcze na wyprzedaży złapałam :)

Monia dużo zdrówka :kiss: :kiss:
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #296780 przez magda79
Monia zdrówka :kiss:
mnie też coś łamie w kościach.....ból gardła mi już przeszedł...ale troche kaszle..zaraz ide na herbatkę z miodem i cytruną, a Domi nie zapeszam pospał godz...był grzeczniejszy, napił się z cyca i zasnął znowu ale tym razem sam ładnie w łóżeczku....zobaczymy co dalej :)

a ja zrobiłam sobie porządek w segregatorze z przepisami, bo mama mi przepisała dużo przepisów na ciasta, ciasteczka, sałatki i chciałam sobie to poukładać i w koszulki oprawić żeby się nie brudziły...no i zrobione!!
13 lata 3 miesiąc temu #296781 przez magda79
ewelina pochwal się berecikiem...najlepiej na modelce :laugh:
13 lata 3 miesiąc temu #296798 przez kasia79
fajne rzeczy można na wyprzedażach kupić, ale ja mam daleko do galerii i raczej rzadko tam bywam :(
13 lata 3 miesiąc temu #296819 przez megi2501
Czy mgiełka chwaliła się już fryzurą :unsure: :woohoo:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 3 miesiąc temu #296820 przez kasia79
szukam jakiejś zabawki na allegro dla Ami ale nie widzę nic fajnego, może podpowiecie :)
13 lata 3 miesiąc temu #296823 przez kasia79
megi bolało? ile płaciłaś? też się zastanawiam, miałam raz przez 4 lata ale żle się z nią czułam, to było już dawno i może teraz są już lepsze.
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #296826 przez basia89

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 3 miesiąc temu #296843 przez kasia79
Dzięki Basia u mnie nie ma rossmana :(
13 lata 3 miesiąc temu #296866 przez gosia2324
A ja dzis wychodzilam z siebie :dry: B) B) B)

Jagoda jak obudzila sie ok 11,40 na obiad tak juz nie spala do wieczora :S
Myslalam ze oszaleje, jojcyla o WSZYSTKO :cheer: po kapaniu ok 18,20 padla mi na rekach przy odbijaniu :silly:

Megi ciekawe jak bedziesz czula sie z ta wkladka, moja kumpela miala ale zdjela po pol roku bo czula sie jjakby przekwitala, zlosc,uderzenia goraca, zero sexu :dry:
13 lata 3 miesiąc temu #296872 przez Mała
Gosia moja tam dalej wyje :dry: M z nią siedzi, bo ja już się kwalifikuję na leczenie psychiatryczne.
13 lata 3 miesiąc temu #296876 przez bewipo
Moja śpi. Ale też tylko psychiatra, no i masażysta bo ostatnio plecy mi wysiadają ;)
Basia powodzenia z pisaniem.
Kasia ostatnio "Pan metka" modny z zabawek :D Chyba Slowiczek ma, to podpytaj czy się sprawdza.
13 lata 3 miesiąc temu #296878 przez gosia2324
Mala to witam w klubie... smaruje jej dziasla i na chwile jest spokój ... juz ma tak napuchniete a zebow jak nie bylo tak nie ma :dry:
13 lata 3 miesiąc temu #296885 przez Mała
O ucichło,....padła i to dosłownie. U mnie te żele nie pomagają,najlepiej jakjej ciągle masuję te dziąsła. No ale weź teraz siedź cały dzień z palcem w buźce u dziecka :dry:
13 lata 3 miesiąc temu #296887 przez magda79
a my dopiero idziemy spać bo obudził się 18.10...zaraz kłade Domka to zobaczymy.....czy bzdurki mu wróciły czy odeszły....hmmmm swoją drogą to jemu się chyba nie chce spać ;)

no właśnie jak masuje mu dziąsła to taaaakiii zadowolony...może coś sie zaczyna i u nas....
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia