BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #297336 przez pati-m
gosia2324 napisał:

pati-m napisał:

A może to jeszcze nie koniec? Podobno w tej reklamówce znaleziono śpioszki dziecka :(

Zaraz w ddtvn będzie o imionach dla dzieci.

Ogladam :)

Pati sexi mamo czemu sie nam nie ujawnilas :P

beti - uduszę cię :P :blush: :side: :kiss: :lol:
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #297348 przez mgielka22
Dzień dobry Laseczki :kiss:

Sto lat dla starszaczkow :D

Co do wiadomosci to ja od razu wiedzialam ze cos mi nie pasuje...szkoda gadac matka powinna isc sie leczyc do psychiatryka...

Wybaczcie ze mnie nie bylo ale z Lili mialam jazdy poniekad, dzis jade na zakupy i mam karnawal :D wiec wieczorkiem mnie nie ma bo sie szykuje zmienili temat zamiast motyw jedzenie jest bajkowy swiat :D ja sie za barbie przebieram a mezowi wymyslilam tomka sayera ;)

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
Załączniki:
13 lata 3 miesiąc temu #297352 przez gosia2324
mgielka22 napisał:

Dzień dobry Laseczki :kiss:

Sto lat dla starszaczkow :D

Co do wiadomosci to ja od razu wiedzialam ze cos mi nie pasuje...szkoda gadac matka powinna isc sie leczyc do psychiatryka...

Wybaczcie ze mnie nie bylo ale z Lili mialam jazdy poniekad, dzis jade na zakupy i mam karnawal :D wiec wieczorkiem mnie nie ma bo sie szykuje zmienili temat zamiast motyw jedzenie jest bajkowy swiat :D ja sie za barbie przebieram a mezowi wymyslilam tomka sayera ;)

Mgielka nie daruje Ci jak Zdjecia barbie nie zobacze :woohoo: :woohoo: :woohoo: :S
13 lata 3 miesiąc temu #297358 przez mgielka22
Goooosiaaaaa hehe :P no jak mam rozowa sukienke rozowa opaske rozowe kolczyki, tylko mam dylemat czy zakladac rozowe rajstopy czy biale???
13 lata 3 miesiąc temu #297361 przez gosia2324
mgielka22 napisał:

Goooosiaaaaa hehe :P no jak mam rozowa sukienke rozowa opaske rozowe kolczyki, tylko mam dylemat czy zakladac rozowe rajstopy czy biale???

Biale :) i kakarde we włosy :)
A tort rewelacja, zaproś T na kawe i torta :woohoo: :woohoo: :woohoo: :kiss: :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #297362 przez monika1984lodz
Dzien dobry

Ja podobnie jak Slowiczek nie wierzylam w porwanie.eh szkoda slow.Biedne dzieciatko.

Dziwuszki Emi ma 37,5 stopni zastanawiam sie czyn nie wezwac ekarza.Mnie rozlozylo na aksa i boje sie, ze ja zarazilam :( od jakiej temeratury podaje sie paracetamol>>

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #297364 przez pati-m
mgielka - fota obowiązkowo! :)
A torcik będzie miłym rozpoczęciem wieczoru - taka mała aluzja, hihihi :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #297365 przez pati-m
monika1984lodz napisał:

Dzien dobry

Ja podobnie jak Slowiczek nie wierzylam w porwanie.eh szkoda slow.Biedne dzieciatko.

Dziwuszki Emi ma 37,5 stopni zastanawiam sie czyn nie wezwac ekarza.Mnie rozlozylo na aksa i boje sie, ze ja zarazilam :( od jakiej temeratury podaje sie paracetamol>>

Monia - jak Kacper miał gorączkę po szczepieniu, to ja czekałam i podałam mu dopiero syrop jak miał 38.
13 lata 3 miesiąc temu #297370 przez gosia2324
monika1984lodz napisał:

Dzien dobry

od 38. a moze to zabkowanie ?
nic jej nie wyszlo?
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #297372 przez monika1984lodz
no wlasnie nic jej nie wyszlo, tylko kicha prycha i kasle wiec pewnie ja zarazialam

:(:(:(

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #297379 przez gosia2324
To idz do lekarza, zeby sie jej cos nie rozwinelo ...:( Buziaki i zdrowka Nunka :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #297402 przez kasia79
mgiełka tort rewelacja!!!!

Monika idz do lekarza, bo dzisiaj piątek,w weekend tylko pogotowie ci zostanie. Ja podawałam czopek paracetamol 125mg od 38 stopi.
13 lata 3 miesiąc temu #297403 przez ewelinaa
Oliwcia, Anitka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

My dziś wyjeżdżamy do babci, wrócimy w niedzielę :)
Właśnie pakuję rzeczy Kingi, masakra ile dla tak małego dziecka trzeba wziąć rzeczy :ohmy: :blink:

Postaram się Was czytać i odzywać się na bieżąco :)
13 lata 3 miesiąc temu #297414 przez mgielka22
Dokladnie Moniczko jak dziewczyny mowia od 38 sie podaje cos na obnizenie ale lepiej idz do lekarza bo skoro mowisz ze kicha i kaszle to lepiej zapobiec ;) a Ty masz chodzic przy niej w maseczce zeby bardziej jej nei zarazic!!!
13 lata 3 miesiąc temu #297424 przez angie1713
Witam :)
Coś strasznego z ta Madzią ja od początku coś podejrzewałam że jest nie tak.Nie chciało mi się wiezrzyć w porwanie i w nieszczęśliwy wypadek też nie wierzę :(

Mgiełka tort super :lol:
a zdjęcie z imprezy musi być koniecznie :silly:

Monia ja na Twoim miejscu poszłabym do lekarza

Ja mam dzisiaj trochę roboty bo muszę przebrać Nadii ciuchy bo już mi się nie mieszczą w jej szafkach :dry: i wyprasować muszę jeszcze jej ciuszki bo robiłam wczoraj pranie .

Ja wczoraj wybrałam się do rossmana po paczuszkę z hippa i od razu zahaczyłam lumpka i kupiłam jej 2 pary leginsów brązowe w kropeczki i brązowe z cartersa z serduszkiem i napisem love i body z kościotrupem czarne trochę bardziej chłopięce :silly: to mało ważne a za wszystko zapłaciłam 5 zł :ohmy:
I się dziwić że się ciuchy w szafce nie mieszczą :dry:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka