BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #298706 przez pati-m
Witam.
Piewsza wiadomość jaką usłyszałam po przebudzeniu - niestety Madzia nie żyje :(
Tragedia...

Kacper obudził się 7.30 i teraz urzęduje na leżaczku. Od wczoraj namiętnie podrywa swoje stopy. Tzn. już wcześniej się nimi bawił, ale wczoraj po raz pierwszy udało mi się wpakować stopę do buzi i strasznie mu się to podoba :lol:

A tak poza tym, to wczoraj wieczorem się nie odzywałam bo moje dziecko poszło spać DOPIERO o 24 :ohmy: Nie wiem co mu się stało, bo wykąpany jak zawsze, ale za żadne skarby świata nie mógł zasnąć! Nawet jeść nie chciał! Dopiero przed 24 zjadł i zasnął a ja padłam razem z nim :)
Acha! I dziś przyłapałam mojego kombinatora w łóżeczku. Wkłada stopy między szczebelki, odwraca je tak żeby się zablokowały i próbuje podnosić głowę, a jednocześnie wymachuje rękami żeby się czegoś złapać :)
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #298717 przez slowiczek
a to spryciula z Kacperka :lol: :kiss:

Beti, a co Ci powiedziała pediatra, że się przekonałaś do owocków :) ?

Megi co do umiejętności to ja widzę po Natalce dosłownie każdego dnia że jest sprawniejsza, ma świetnie skoordynowane rączki, super łapie przedmioty, ogląda, przekłada z rączki do rączki, molestuje stopy no i przede wszystkim strasznie rozkręca się z gadaniem, wydaje nowe dźwięki i sylaby, piszczy, krzyczy :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #298723 przez bewipo
Witam i ja :)
No, no Kacperek dajesz radę :D

U nas noc kiepska... Coś to moje dziecię strasznie niespokojnie spało.

Moja jeszcze stóp nie odkryła, ale za to piszczenie, krzyczenie, itp opanowała do perfekcji. Mózg rozsadza :D
13 lata 3 miesiąc temu #298726 przez pati-m
Bo my mamy bardzo zdolne dzieci :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #298732 przez magda79
nocka dospana..udało się :lol: teraz przewijanko i mata...chyba :laugh:

No właśnie Domi ostatnio odpycha się stopą o szczebelki w łóżeczku i przyjmuje coraz dziwniejsze pozy....a i świetnie pluje...zwłaszcza jak ma już dosyć obiadku...to taki sygnał :P :P
13 lata 3 miesiąc temu #298746 przez gosia2324
JA tez sie witam :)

wlasnie zrobiłam zapas zupek na miesiąc :)
tu jest zdecydowanie więcej niż u mnie w sklepie, np z łososiem :) i za 1 zupke wyszlo mi 5zl :)
moze ktoras mamusia skorzysta hipp.dodomku.pl/salon_hipp/kategoria/3597/warzywa_dania-1.html

Moze powiecie ze jestem leniem, ale jak mam posprzatac, ugotowac dla nas obiad, zupe Kubie i jeszcze malej to ... :dry:
13 lata 3 miesiąc temu #298750 przez monika1984lodz
dzien dobry.

Rece i nogi opadaja :( biedna Madziuka :( jak mozna cos takiego zrobic... az sie normalnie odechceiwa wszystkiego.
\Wrzesniowe dzieciaczki wszytskie bardzo dzielne i zdolne sa :)

Mnie juz od rana M wnerwil eh...
Widzi, ze ledwo zyje , ograniczam kontakty z Emi do niezbednego minimum a ten sobie pojechal na zakupy i to raczej szybko nie wroci eh...... i z tekstm do mnie, ze trzeba bylo mi powiedziec, ze sie zle czujesz i zebym nie jechal.Nosz kurde- co on slepy jest i zreszta rozmawialismy wieczorem ....

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #298756 przez slowiczek
wiadomosci.onet.pl/regionalne/szczecin/n...egion-wiadomosc.html

co się dzieje z tymi ludźmi, codziennie coś :(

Monia :kiss:

Gosia, jakim tam leniem, jesteś super mamą :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #298770 przez monika1984lodz
Slowiczku :(

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #298779 przez pati-m
slowiczek napisał:

wiadomosci.onet.pl/regionalne/szczecin/n...egion-wiadomosc.html

co się dzieje z tymi ludźmi, codziennie coś :(

Monia :kiss:

Gosia, jakim tam leniem, jesteś super mamą :lol:

A miliony matek oddałyby wszystko żeby mieć dziecko :(
13 lata 3 miesiąc temu #298794 przez beti
Cześć kochane...jakoś przez tą sprawę humoru brak, nie mogę przestać o tym wszystkim myśleć :(

Słowiczku....w sumie mnie długo nie przekonywała...ponieważ Fifi miał na coś alergię to lepiej teraz po trochu wprowadzać, żeby nie wzmagać uczuleń w przyszłości...a poza tym, potem można do kaszki lub zupek dodać owocków i coś urozmaicić :)

Słowiczek...tym linkiem dobiłaś mnie już do końca :((((((
13 lata 3 miesiąc temu #298798 przez angie1713
Witam :)
My teraz idziemy do moich rodziców a później do teścia na obiad więc mnie dzisiaj nie będzie :)

Beti gratuluję Wam ukończenia rehabilitacji :)

A jeśli chodzi o Madzie to brak słów :(

Do jutra papa :)
13 lata 3 miesiąc temu #298806 przez mgielka22
Hej Kochane ja po karnawale witam sie tylko i znikam bo mam 2 ciasta do zrobienia ;/

Tu sa zdjecia ze wczoraj bodajze na 3 jest moja T :P

picasaweb.google.com/1127811851798741373...qmCw&feat=directlink

Buziaki i milego dnia potem do mojej chrzesnicy jade :P
13 lata 3 miesiąc temu #298808 przez megi2501
Słowiczku... :( Do jasnej-ciasnej, co się dzieje na tym świecie i z tymi ludźmi :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Beti GRATULUJĘ, że dotarliście do końca przeprawy z rehabilitacją :kiss:

Moja dziś znowu pobudka o 4.00 i nie spała do 6.00 B) Nie wiem, co mojemu dziecku się stało. Wymusza wszystko jojczeniem-taka zrobiła się cwana, że szok :S A zasypianie to teraz dla niej udręka-płacze i już. Znowu nadeszły ciężkie dni... :dry:
13 lata 3 miesiąc temu #298819 przez angie1713
Aaaaaa zapomniałam Wam napisać że moja Nadia jest najprawdopodobniej uczulona na UWAGA drób .Zauważyłam że jej zeszło całe uczulenie na szyi którego nie mogłam jej doleczyć żadnym sposobem po tym jak nie jadłam w tym tygodniu piersi z kurczaka.Zawsze jem 3 razy w tyg a teraz nic i wszystko znikło.Szok tego bym się nie spodziewała.

Mgiełka super wyglądaliście :lol:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka