BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 2 miesiąc temu #307993 przez megi2501
:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Moc buziaków i miłości przez cały rok dla Was- Kochane mamusie :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Julcia Franusiowi śle całuski-cmok, cmok :laugh:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

My znowu noc fatalna, ech...wstawałam z 6-razy :angry:
Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu #307996 przez kasia79
Beti, Pyskaa co się dzieje?
13 lata 2 miesiąc temu #308004 przez maja1982
beti, pyśka - tulę :kiss:

kasia -
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

megi - no u nas z tymi nockami tez jest bardzo rożnie ale nadal więcej jest tych z częstym wstawaniem!!ale to chyba nie od mleka zależne bo np natalka, franio anitka, nadia tez piersią karmione i śpią dobrze wiec te nasze to takie wiercidupki :):)

my też nie obchodzimy walentynek!!dzień jak co dzień!

zmykam prasować!

my tez na spacerek dziś pójdziemy bo w końcu mróz trochę odpuścił
13 lata 2 miesiąc temu #308011 przez slowiczek
hej dziewczynki :)

Beti - tak tak, jestem za :) zerknęłam na stronę multikina, to jest w środę ??

ja w tym roku też walentynek nie obchodzę.......

Angie - u nas taka "zabawa" powtarza się dość często ale wtedy wiem, że mała nie jest już głodna i ją odstawiam natychmiastowo :S

Loluś, Kacperek :kiss:

zdrowiejcie chorowitki :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #308032 przez fanka
witam sie i ja, u nas noc standardowa, 2 pobudki, a teraz lecę upiec placek bo jutro siostra odjeżdza i tak na pożegnanie jeszcze robię.
Beti, Pyśka, Słowiczek- buziak na poprawę humoru!
Dawidzio przesyła wielkiego walentynkowego cmoka dla narzeczonej Anitki oraz mniejsze całuski dla forumowych cioć i koleżanek :-)

Kacpero aaaa cudny jesteś :-)
Załączniki:
13 lata 2 miesiąc temu #308040 przez iwonaNAVI
Witam sie ;) aaaaaaaaaaa jakie przystojniaki tu z rana :) Kacpero amorek i Dawidzio istny elegancik :) wiecie gdyby nie moj M i wasze wrzesniowe dziewczyny sama bym was schrupala :) :kiss:

mnie pewnie dzisiaj nie bedzie jedziemy do mojej mamy i moze jak sie uda przekujemy Oliwci uszka :) M sie smieje ze to nagroda za to ze wzoraj bylo siku na nocnik :P
13 lata 2 miesiąc temu #308043 przez iwonaNAVI
Aaaaaaaaaaaaaaaaa i moc buziakow dla wszystkich dzieciaczkow sle kochajaca Oliwcia :) :kiss:
13 lata 2 miesiąc temu #308044 przez pati-m
Dawidek - o matko! Jaki elegant przepiękny! Buuuuuuuziak pzystojniaku! :kiss: :lol:
13 lata 2 miesiąc temu #308048 przez gosia2324
Witam Walentynkowo i dla każdej Mamy i Dzidziulka przesyłam :kiss: :kiss:
Kacprku Jagódka dziękuje za serduszko i przesyła oślinione całuski :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Fanka :silly: trzymam kciuki :woohoo:

Maja ale gracja na nocniku :kiss: :kiss: :silly:

Dziewczyny znów musiałam budzić mala po 6 godz na jedzenie, bo tak mnie cycek bolal :S balam sie ze sie nawal zrobi... zjadla i do 7.oo spala jak Aniolek :kiss:

Slowiczku zapraszam, nalesniki zrobione ( zabierz beti, bo tez chciala) :blink: :silly:
13 lata 2 miesiąc temu #308079 przez monika1984lodz
Gosia jak to sie z ta kasza manna robi??

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #308084 przez magda79

a co do Walentynek to ogólnie traktujemy je tak jak rocznicę ślubu....ale najważniejsze jest to by Kochać się i okazywać to sobie przez całe ŻYCIE :kiss: :kiss:

Dawidzio no padłam...ELEGANCIK Z CIEBIE!!!!!! muszę Miśkowi też sprawić krawat i koszule koniecznie bo w naszej garderobie jeszcze póki co tego brak!!!!!

ja mam dzisiaj na obiad zupe jarzynową a na drugie makaron z białym serem, cukrem waniliowym i truskawkami...mam swoje zamrożone więc będą pychaaaaaaaaaaaa
13 lata 2 miesiąc temu #308086 przez iwonaNAVI
Monia ja kupilam kaszke mleczna manna z bobovity i dodaje do cieplego obiadku 2 miarki od mleka i gotowe bez gotowania...albo ta kaszke 8 zboz ale dla alergikow bym nie radzila
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #308087 przez monika1984lodz
Madzia to ja na drugie sie wpraszam AAAAAAAA uwielbiam !!!!!!!!

Dawidzio caluski :kiss:

Iwonka ja kupilam zwykla kasze manne

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 2 miesiąc temu #308089 przez iwonaNAVI
to musisz ja ugotowac chyba 2 plaskie lyzeczki ale dokladnie nie pamietam i dodac do zupki
13 lata 2 miesiąc temu #308090 przez iwonaNAVI
u nas dzisiaj 1 raz miesko :) krolik z warzywkami :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia