BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 2 tygodni temu #358582 przez fanka
baby ale bazgrzecie, że próbuję coś napisać ale nie mogę bo ciągle mam coś do nadrabiania, a poza tym musiałam sobie zrobić przerwę
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Nunka jak zwykle krejzola ;-)
loluś strasznie dorośle nam wyglądasz, a aniołek to się rozumie, że z Ciebie jest !!!
Jogo z kaskiem mnie powaliła, rozwaliła i nie wiem co jeszcze!!! a ja głupia zapomniałam o myciu zębów dziecku!!!! szczoteczka już od dawna kupiona leży i nie wiem na co czeka, tylko pastę muszę jutro zakupić!!
Jutro moja mama zostaje z kosmitą a ja leće po prezent dla chrześnicy bo w sobotę idzimy na urodziny, kilka drobiazgów do domu, getry dla siebie i prezent na urodziny dla M.
Gosia , lepiej żebyś nie wiedziała co ja zobaczyłam na twoim oknie (na zdjęciu piwka z lodami), aniołka tak "zbrukałam" myślami!!! "głodnemu chleb na myśli" ;-)
ale nowych umiejętnośći i zębuszków gratuluję wszystkim!!!!!!!! same zdolniachy- w końcu to wrześniaczki ;-)
Temat został zablokowany.
13 lata 2 tygodni temu #358583 przez Marta M
Wiecie co? Teraz mnie olśniło..jakby było to by było fajnie..Pati bedziemy brzuchaczki na zjezdzie :) I bedziemy mialy styczniaczki :)

Jutro postaram sie Was dalej poczytac a teraz mykam, dobranoc :)
13 lata 2 tygodni temu #358584 przez slowiczek
no ładnie Marta :lol:

Pati, ja mam to samo, codziennie o tym myślę, jakie to szczęście, że mam zdrową córeczkę !!!!!!!!!! a koło mojego bloku jest hospicjum :( , codziennie koło niego przechodzę, to już w ogóle wtedy myślę, że jestem szczęściarą, że ja i moi bliscy jesteśmy zdrowi
13 lata 2 tygodni temu #358585 przez pati-m
Martuś - jeśli tak by było, no to na pewno bym się nie załamała, ale szczerze to wolałabym teraz nie, bo szykują się zwolnienia w pracy i nie chcę być pierwsza w kolejce ;)
Ale będzie co ma być :)
13 lata 2 tygodni temu #358586 przez gosia2324
Fanka Ty zbereznico :)))) :woohoo: B)
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #358588 przez slowiczek
trzymam kciuki za fasolki :P ale ja np wolałabym się starać o bobasa w wakacje, i urodzić na wiosnę :blink: w zimie to nie jest zbyt fajnie rodzić :dry: moja mama jak mnie urodziła w lutym wyszła z domu pierwszy raz w maju :cheer: :cheer: :cheer: bo ciągle coś, jak nie było za zimno to byłam chora i tak w kółko....średnio fajnie ze mną miała :P
13 lata 2 tygodni temu #358592 przez fanka
Gosia wstydzę się podwójnie, szczególnie, że aniołkiem się owa figurka okazała ;-)
dziewczyny do zlotu jeszcze1,5 miesiąca- może zarządzmy grupowe zafasolkowywyanie i na zlocie będziemy brzuchalkami ;-)
13 lata 2 tygodni temu #358593 przez gosia2324
do jutra :kiss:
13 lata 2 tygodni temu #358596 przez pati-m
fanka napisał:

Gosia wstydzę się podwójnie, szczególnie, że aniołkiem się owa figurka okazała ;-)
dziewczyny do zlotu jeszcze1,5 miesiąca- może zarządzmy grupowe zafasolkowywyanie i na zlocie będziemy brzuchalkami ;-)

Nie szalej :P
13 lata 2 tygodni temu #358600 przez fanka
Pati masz rację- poniosło mnie!!! już wróciłam na ziemię ;-)
13 lata 2 tygodni temu #358612 przez beti
Dzień dobry i dobranoc :( odezwę się pewnie w pt lub sb dopiero...na nic mi nie starcza czasu :( a jeszcze jutro mam imprezę branżową :P bllllleeeeeee....

My bezzębni nadal

Dzieciaczki i mamusie wszystkie śliczne :kiss:

Natka i Loluś, wszystkiego naj!!!!! :kiss:
13 lata 2 tygodni temu #358613 przez iwonaNAVI
Natalko to uczcilas 8 miesiecy nowa umiejetnoscia - czworakowaniem :) brawo :)

ja mam szczoteczke taka ta gruba z dziurka w srodku dla Oliwi chyba Jordan czy jaks tak

Jago budownicza hihi :)

Nunka co za usmieszek :)

Kacpi z kolezanka :) Pati racja zdrowe dziecko i rodzina to skarb ktorego czesto nie doceniamy

Marta super wiesci :) jeden problem z poradnia za wami :) a jeszcze oamietam jak pisalas co tam lekarze nie na wymyslali

Hahaha Fanka grupowe zafasolkowanie :P nawet nie chce sobie tego wyobrazic :P nie no sikam :P
13 lata 2 tygodni temu #358614 przez pati-m
Jak będziecie miały chwilę to obejrzyjcie sobie:

Zmykam. Dobranoc i do jutra :kiss:
13 lata 2 tygodni temu #358634 przez Marta M
Pierwsza :unsure: :unsure:

Chyba tak :lol: :lol:

U mnie bez zmian a u Majki? Caly czas gada, buzia sie jej nie zamyka :)
13 lata 2 tygodni temu #358638 przez pati-m
Druga :)

Miłego dnia życzę wszystkim :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby