BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #365310 przez megi2501
Dominiku najukochańszy STO LAT :kiss: :kiss: :kiss: Zdrówka maluszku :ohmy:

Gosiu koleżanka karmiła 2 miesiące... B)

Słowiczku dziś napij się mocnej kawki :) Z tego plucia to się uśmiałam :lol:

Pyśkaa moja śpi w dzień łącznie około 2 godzin tylko...
Temat został zablokowany.
13 lata 2 tygodni temu #365326 przez ewelinaa
Pyśka - zgadzam się z Tobą, dla mnie to było obrzydliwe, chore i zboczone zarazem :cheer: :X :X :X
13 lata 2 tygodni temu #365349 przez iwonaNAVI
Witam sie ...wczoraj dalam Oliwi spac 2 razy w dzien i potwierdzilo sie ze nie mogla zasnac na noc...ale przy okazji odkrylam magiczna moc masowania jej brzuszka...5 min i spi :)
takze teraz trzeba pilnowac aby spac szla o 1 i wtedy tak dlugo az sie obudzi (zazwyczaj 1-1,5 godz) i potem juz nie ma spania...ale za to o 19 juz pada i spi do 8 rano :)

Nadulka spoznione ale szczere zyczonka kolejny starszaczku wrzesniowy :kiss:

co do karmniena ja bardzo zaluje ze nie udalo mi sie dluzej...chociaz przy wekkendowej szkole i tak pewnie dlugo bym nie pociagnela...tyle ze zakonczylam bo mialam wielki problem z karmieniem a ne dla wygody
a ja znam osoba ktora karmi 2,5 roku a sama wyglada jak szkielet...to juz nie jest normlane...maly przychodzi do niej do stalu sam sobie wyciaga popije 3 lyki i idzie sie bawic

Kinia kolejna sobie kroczki robi !!!! szoko :)

Julenka i Dominiczek :kiss: nasz kolejne starszaczki :kiss: STO LATEK :)

Pyska Oliwia moze spac w dzien tylko 1 raz ( spi ok 13 do 14 max 14:30) i potem pieknie idzie spac o 19 bez problemu pada...mysle ze skoro Franio nie chcial w nocy mleczka to najzwyczajniej w swiecie byl wyspany...musisz na nim wyprobowac...u mnie jak mala idzie o 15 spac to potem o 20 jest problem z zasnieciem
sprobuj przesunac ta drzemke o 16 na wczesniejsza godz...albo tak jak ja w ogole z niej zrezygnuj...ale najpierw sprobuj tylko przesunac moze sie uda
13 lata 2 tygodni temu #365351 przez angie1713
Witam się :)
Spałyśmy do 8.30 a Nadina ma właśnie kolejną drzemkę :)

Jula i Dominik Wszystkiego Naj... :kiss: :kiss: :kiss:

Ide robić porządki ;) i wypić kawę :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 2 tygodni temu #365353 przez iwonaNAVI
A ten film to jakies nieporozumienie 8 latka i piers !!! jeszcze troche i bedzie wieksza niz matka o losie
13 lata 2 tygodni temu #365360 przez beti
Cześć laseczki :)
piękna pogoda za oknem, więc spacer murowany :)

Gosia, wstaw plisss :D
13 lata 2 tygodni temu #365373 przez beti
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
13 lata 2 tygodni temu #365395 przez angie1713
Beti :(
13 lata 2 tygodni temu #365415 przez Pyśkaaaa
beti :(

wiecie bo on mi tak spał 4 godz w dzien i w nocy cała a dzis przetestowałam go i okazało się że on jeść nie chce tylko sie bawić ech...to akcja przestawianie trwa :P
13 lata 2 tygodni temu #365435 przez monika1984lodz
to i ja się zwyłam :(

Julcia Domi :kiss: :kiss:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 2 tygodni temu #365458 przez angie1713
To przykre :(
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ale tu cisza dzisiaj wszystkie pewnie na spacerkach bo piękna pogoda...
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #365464 przez slowiczek
ja nie jestem na spacerku B) na razie to się wykąpałam, włosy muszą mi wyschnąć :lol:

13 lata 2 tygodni temu #365466 przez Mała
Witam. Widzę, że noc słaba u wszystkich. U nas od 1 do 2, niby Ola spałą, ale gadała i płakała przez sen, to smoczek wypadł, a to się powykopywała. Za to rano przywitała mnie wielkim uśmiechem siedząc :lol: A od rana ciągle babababa

Julciu i Dominiś sto lat i zawsze dobrego humorku :kiss:

Madzia jak ładnie na dworze to pewnie, że weź małego, nawet dla noska lepiej, bo śluzówki się obkurczają i lepiej się oddycha.

Kinguś super. Ola wczoraj przemaszerowała wzdłuż łóżeczka, no to raptem ze 3 kroczki. Z tym, że ona wstanie i nie trzyma się wcale, albo jedną ręką i coś czuję, że wypadków będzie przez to co niemiara :dry:

Ja jakbym Oli nie pozwoliła iść spać tak ok 15- 16 to ona zaśnie o 19 i traktuje tą godzinę jak porę tej popołudniowej drzemki i idzie wtedy spać po 22, a normalnie chodzi ok 19:30.

Beti straszne :(

Gosia dziękuję :kiss:
13 lata 2 tygodni temu #365469 przez iwonaNAVI
Beti straszne te histornie...to utwierdza mnie w przekonaniu ze nie ma nic gorszego na swiecie niz smierc bliskiej osoby a tym bardziej dziecka :(
13 lata 1 tydzień temu #365477 przez beti
Coś Wam powiem....Tylko się ze mnie nie śmiejcie....

Wiecie, dziś byłam z Filipkiem na cmentarzu u mojego taty...w tym roku mija 9 lat jak nie żyje...
Idąc na grób mówię do Filipa, że idziemy do dziadzia...na co on zaczął się bardzo śmiać :ohmy: i poczułam się tak jakoś dziwnie....przyszło mi do głowy, że może oni się tam na górze poznali??? a potem przy grobie Filip cały czas gadał diadia...dziadia...diadzia.... itd....jakoś tak mi się na sercu ciepło zrobiło... :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży