BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE WRZESIEŃ 2012

11 lata 2 miesiąc temu #874379 przez siteczko
Anulka WIELKIE GRATULACJE!!! SUPER :)

No i Kajtuś słucha formuowych cioć :) Powiedziałam, że poniedziałek 14.04.14 fajna data, a później że może o godzienie 14-15 i posłuchał! hehe :) Pięknie, aż się wzruszyłam, przypomniało mi się jak Tymuś się urodził, a
teraz siedzi obok taki rozrabiaka, ale za to słodziak :)

Toska no nie jest łatwo czasami ogarnąć i nieraz mam sporo nerwów, że coś nie zrobię w terminie... :| ale lubię to co robię, a po za tym zarabiać trzeba :) Co do jedzenia nigdy nie mieliśmy problemów, Tymek je wszystko to co mu dam, on jak tylko widzi że coś jemy to też chce, stąd zazwyczaj je z nami i to co my, lub lekko zmienione pod niego - jeśli my jemy coś niezdrowego ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #874667 przez agnesssa
A co to się z forum dzieje? Nie ma postów z ostatniego tygodnia?! :dry:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

11 lata 1 miesiąc temu #874692 przez Ania14.09
tak agnessa, tak mieszają, że masakra. A pisałam kiedyś, że wrześniówki 2011 się wyniosły z tego forum i są gdzieś indziej? Przecież nie wiadomo, kto nas tu podgląda

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png

11 lata 1 miesiąc temu #874694 przez makrelcia
BAŁAGAN SIĘ ROBI !
albo nioe można wejść albo posty zjada. co za.... :D

Dzisiaj mamy imieniny :D Prezenty sypią się od samego rana :D

11 lata 1 miesiąc temu #874752 przez czajusiątko
Makrelcia buziaki imieninowe dla Jureczka :kiss: pochwal się co dostał :)

11 lata 1 miesiąc temu #874754 przez makrelcia
czajusiątkodziękuję w imieniu Jurka :)
póki co dostał body ze swoim imieniem i kolejkę drewnianą z klocków :D
a jeszcze goście popołudniu się zjawią :)
wiem, że jeszcze dostanie planszę magnetyczną-ulice z samochodzikami, plecak i bidon.
ehhh lubię jak dostaje prezenty :D chyba mnie bardziej to cieszy niż Jurka :D

11 lata 1 miesiąc temu #874780 przez agnesssa
Ania Nie nie wiadomo, kto nas tu czyta, ale w sumie takie uroki, forum

Makrelcia Buziaczki dla Jureczka :kiss: :kiss: :kiss: Mój teściu też ma dzisiaj imieniny :silly: A prezenty super :lol: W sumie ja też zawsze się cieszę z Maksia prezentów ;)

Nasz a to oszalał na widok autobusu :lol: Od wczoraj ciągle zjeżdża ze zjeżdżalni :lol:

11 lata 1 miesiąc temu #875141 przez Ania14.09
makrelcia, to życzenia dla Jerzyka od Filipka i mamy jego

agnessa- to my tak mamy z pociągami. autobusy też,ale mniej,

dalej nie mamy tych stron :angry:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #875206 przez agnesssa
No właśnie Ania zła jestem na to forum, bo tyle było napisane, tyle osób się odezwało, chciałam poodpisywać, ale nie zdążyłam nawet dobrze poczytać :angry: :angry:

A co do autobusu, to miałam na myśli ten który kiedyś wklajałam linka, bo się dziadki zrzucili i Maksiul dostał na zająca, i się tak z niego cieszy, że nawet je i pije siedząc na nim :)

Wrzucę filmik tylko nie patrzcie na bałagan, ale mąż postanowił skręcić ten autobus zanim się ogarnęłam po przyjeździe z urlopu ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 1 miesiąc temu #875244 przez makrelcia
Ania dziękujemy za życzenia.

Juras to autobusy uwielbia. Jak widzi czy na żywo czy na zdjęciu to zaraz jest okrzyk radości.
Pociągi lubi w książeczce czy zabawki. Na żywo nie miał okazji widzieć.

Agnessa zazdroszczę Maksiowi autobusu :D Prezent mu widać przypasił skoro się nie rozstaje z nim :D

Juras wczoraj jak taki sęp. Kto przyszedł to zamiast się przywitać to tylko patrzył kto co przyniósł.
Odwiedziła go kuzynka (4 lata). Dosyć ładnie się bawili. Ale po 2 godz już były wrzaski bo Klaudia mu podkradała smoczek. A Juras jak zmęczony to marudny i beż smoczka ani rusz :)
Ogólnie milutko wczoraj było. Dzisiaj będziemy się cały dzień bawić zabawkami :D

11 lata 1 miesiąc temu #875256 przez kasia7775
Chyba tych postów już nie będzie.... a szkoda

Makrelcia buziaczki dla Jurka :kiss: :kiss: :kiss:

Agnessa fajowski ten autobus :)

Dziewczyny trzymajcie kciuki :) Wczoraj zadzwonili ze żłobka, czy zgłoszenie Oliwiera aktualne, bo będą robili rekrutację po majówce. Mam nadzieję, że się uda :lol:

Pisałam, że dostałam w szpitalu od chirurga maść dla Olusia na stulejkę. I wyobraźcie sobie, po kilku dniach stosowania można zsunąć skórkę :lol: A bałam się, że będzie musiał mieć zabieg w przyszłości.

11 lata 1 miesiąc temu #875271 przez toska
Witam poswiatecznie
Bez sensu z tymi znikajacymi postami
Makrelcia buziaki dla Jureczka, prezenty sie spodobaly?
Ania no wlasnie tutaj moze zajrzec kazdy i zalogowac sie tez,trzeba miec tego swiadomosc.A wiele watku sie na fejsa przenosi.
Agnessa no to sie udal prezent, fajny ten autobus.
Kasia no to trzymam kciuki oby sie udalo, no i super ze masc tak poskutkowala
Anulka jak tam u Was?jestescie juz w domku?jak Julianek zareagowal na mlodszego brata?
Mojemu niejadkowi poskakowal barszcz wielkanocy I babka.Ostatnio nawet zjadl kawalek pomaranczy.
A poza tym jesli wszystko bedzie dobrze to w grudniu zostane mama poraz drugi, taki prezent mnie czeka na Mikolaja w tym roku :) :) .

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #875275 przez andra88
co się dzieje z tym forum ;/ ehhh....

agnesssa- super ten busik! ile to cacko kosztuje??? może Adasiowi sprezentujemy bo też lubi autobusy. A buźka uśmiechnięta Maksia- bezcenna! Widać, że bardzo lubi się na tym bawic ;)

Wczoraj bylismy u doktora żeby nam dał skierowania na badanie pasożytów bo Adaś coś się nam wierci w nocy i ogólnie źle śpi- lekarka stwierdziła że powinien już ładnie nocke przesypiać ;/

Super pogoda u nas, Adaś biegał 3godzinki na dworze i przy zupce zasnął :D szkoda że fotki nie zrobiłam ;P

Miłego dnia kochne :******

toska- GRATULACJE :*****

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #875276 przez agnesssa
Makrelcia Ale macie fajnie z tą zabawą :lol:

Kasia Super że tak się udało z tą stulejką :woohoo:

Toska Wielkie gratulacje :) Powiedz coś więcej :) Kiedy testowałaś, który tydzień? Jak się czujesz :unsure:

Andra
Dopiero dojrzałam, że jeszcze posta przede mną machnęłaś :) My kupiliśmy z allegro, ta aukcja się już skończyła allegro.pl/little-tikes-centrum-autobus-...omu-i4096003379.html , nie znalazłam innej oferty na allegro ale może gdzieś w necie uda Ci się znaleźć. Mam nadzieję, że Adasiowi nic nie wyjdzie złego w badaniach :kiss:

11 lata 1 miesiąc temu #875314 przez Ania14.09
tosca-to wielkie gratulacje,sypią się maluszki.
Ja się na znikniętych postach pochwaliłam, że moja bratowa jest w ciąży. Ogłosili nam uroczyście w święta. Termin październik, listopad.
agensssa-to bogaty ten zajączek ;) mój dostał kolejkę, oraz czekoladowego zająca od drugich dziadków, my mu nic nie daliśmy, bo i tak nie rozumie,a całą kasę zbieram na komunię i wyjazd , bo maj niedługo.

Poza tym jakoś ostatnio ciągle słyszy się o tagicznych wypadkach samochodowych i kolega mojej córki z podstawówki się zabił, tzn. przechodził w niedozwolonym miejscu i samochód go śmiertelnie potrącił. Jakoś nie mogę przestać o tym myśleć. Razem chodzili do podstawówki, ja lubiłam się z jego mamą, razem chodziłyśmy na wywiadówki, organizowałyśmy różne sprawy w szkole,później oni się wyprowadzili. Wczoraj wzięłyśmy zdjęcia i oglądamy i płaczemy, najbardziej wzruszyło mnie z pierwszej komunii, jak te dzieciaki takie maluszki były, w tych albach, no, jakaś masakra :dry: Chłopak wracał nad ranem od dziewczyny, dopiero zaczynał dorosłość, był bardzo sympatyczną osobą

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka