BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE WRZESIEŃ 2012

11 lata 1 miesiąc temu #875373 przez czajusiątko
Toska gratulacje :kiss: który to tydz??

Agnessa widać, że autobus bardzo przypadł Maksiowi do gustu :) a Oliwka tak samo mówi dziękuję :)

U nas o Oliwii imieninach pamiętała tylko moja mama. Domowi dziadkowie i cała reszta nie pamiętała, a ja przecież nie będę się upominała o prezenty. Przykre tylko to, że dziadek miał imieniny parę dni wcześniej i Oliwka dała mu prezent i buziaka, a on o niej zapomniał. Na zajączka też nic nie dostała.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #875550 przez toska
Dzieki dziewczyny. To dopiero 8 tydz.ale mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze bo pierwsze usg dopiero 22 maja.No i podpisuje się pod tym ze każda ciąża inna, z Dominikiem zero mdłości a teraz czuje sie fatalnie i spać mi się chce bez przerwy oby to minęło.
Ania14.09 gratulacje dla brata i bratowej, będzie miał Filip towarzystwo do zabawy.No sypia sie dzieciaki,a mnie tz czas goni bo do młodziutkich nie należę.Przykre to ze tak młody człowiek odchodzi z tego świata,życie jest bardzo kruche.Współczuję rodzicom.andra88 oby to nie było żadnych pasożytów, buziak dla Adasia
czajusiątkoprzykre to no ale nikogo na sile nie zmusisz żeby pamiętał o imieninach czy urodzinach,a co do zajączka to u nas nie ma tego zwyczaju.
Uciekam zbierac sie do pracy
Milego dnia

11 lata 1 miesiąc temu #875556 przez makrelcia
Tosia wielkie gratulacje !!

czajusiątko szkoda że tak daleko mieszkacie. Przyszlibyśmy z Jurkiem z wielkim prezentem na pocieszenie dla Oliwki :) Daj jej za to dużo buziaczków od nas :*

Ania szkoda chłopaka :( Miał jeszcze tyle przed sobą ...

11 lata 1 miesiąc temu #875564 przez czajusiątko
Makrelcia hehe Oliwka tak bardzo nie rozpaczała, bo jeszcze nie wie o co chodzi, ale mi i mężowi nie powiem było trochę przykro. Możesz więc przyjechać i mnie pocieszyć :lol:

A w ogóle to pomyślałam sobie, że może któraś z Was wybiera się w tym roku na wakacje w góry i będzie jechała DK 1 to mogłybyśmy się spotkać chociażby w Mc Donaldzie na chwilę :) to która chętna?? :laugh:

11 lata 1 miesiąc temu #875589 przez Ania14.09
Oj sorki, że tak napisałam, o tym chłopaku,ale jako rodzic utozsamiam się. To jak my wszystkie tu utożsamiamy się ze sobą i z naszymi dziećmi. Rozumiecie. Ja nie do konca potrafię tak pisać ładnie, co mam do przekazania, co czuję.
czajusiątko- my wybieramy się do Szklarskiej latem.

A Filip ma trzy kły :)
Poza tym coś ruszyło się z mową :)

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png

11 lata 1 miesiąc temu #875598 przez czajusiątko
Ania sprawdziłam na zumi i niestety do Szklarskiej Poręby będziecie jechać chyba tak przy zachodniej granicy :( więc do Częstochowy to nie po drodze :dry: pochwal się co tam Filipek mówi?? Oliwka też ostatnio co rusz mnie zaskakuje słówkami :)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #875611 przez agnesssa
Ania Rozumiem Twój smutek, mnie też się w oku zakręciła łezka jak to czytałam :dry: Ostatnio tak dużo młodych ludzi umiera w tych wypadkach, straszne to jest :( W kuj-pom przed świętami doszło do tragedii, zginęło 7 nastolatków w tym najmłodsza dziewczynka miała 13 lat. Pijani wracali z ogniska w 9 osób w jednym aucie :huh:

Gratki dla Filipka za nowe słówka :kiss: I gratulacje dla bratowej :)

Tosca Oby :X :X :X Szybko przeszły :kiss:

Czajusiątko
No właśnie człowiekowi zawsze trochę przykro jak ktoś nie pamięta :huh: O Maksia imieninach nie pamiętał kompletnie nikt, łącznie z moim mężem :huh: A o imieninach mojego męża pamięta tylko mój teściu :silly: A jak Wam idzie z biznesem :unsure:

Maksiul coś płacze ostatnio jak do żłobka ma iść, dzisiaj tak bardzo się we mnie wtulił, że mi prawie serce pękło jak tata go próbował oderwać :( W ogóle taki mamusiny się zrobił :woohoo: I nadal nie chce jeść, w żłobku prawie nic nie je, nawet mleka ostatnio nie chce pić, a zawsze aż się trząsł na widok mleka :huh: Tylko parówka i ewentualnie kawałek bułki wchodzi w grę :dry:

A w ogóle to się zastanawiam gdzie się podziała Sandra :unsure:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #875618 przez Ania14.09
czajusiątko- tak, zawsze jexdziliśmy przez niemcy,a teraz zrobili drogę, więc chyba pojedziemy przez polskę :laugh: A w Częstochowie byliśmy w 2011 latem.
A Filip mówi "cio to"? "kto to " więc mu odpowiadam, na wszystko pokazuje palcem i "cio to"? więc się zaczyna.... :laugh:
agnessa- Filip też jest bardzo mamy synek, tzn. jak widzi męza, to zaczyna szaleć, i się wygłupiać, przy mnie mniej szaleje, bardziej się tuli.

a Filip nie bardzo będzie miał nowego kuzyna lub kuzynkę, bo oni mieszkają w Norwegii i widujemy się raz w roku, w tym roku dwa, ale to rzadko jest, bo 20 maja wylatujemy do nich na komunię bratanicy

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png

11 lata 1 miesiąc temu #875701 przez makrelcia
czajusiątko bardzo chętnie bym Cię pocieszyła tylko przyjedź sobie sama po prezent :D za daleko mam do Ciebie :)
swoją drogą chętnie bym się spotkała z Wami. Szkoda że tak daleko mieszkacie :(:(:(

11 lata 1 miesiąc temu #875705 przez andra88
makrelcia-zgadzam sie z Tobą, fajnie byłoby się z Wami spotkać... ;)

11 lata 1 miesiąc temu #875734 przez czajusiątko
Makrelcia ja też nie przyjadę bo mam do Ciebie tak samo daleko, jak Ty do mnie :P :)

Agnessa na razie to taki biznes na pół fajerki bo mąż pracuje jeszcze w swojej firmie do końca maja. Wiesz jak to jest... wcześniej był podrzędnym pracownikiem, a teraz nagle stał się niezbędny w firmie i wszyscy zrobili się dla niego mili bo bez niego firma się zawali :) tak więc do 16 jest w pracy, wraca do domu zjeść obiad i idzie do drugiej pracy do swojego warsztatu, no a w niedziele jeździ na giełdy. Na razie jeszcze szału nie ma ale coraz więcej ludzi się zgłasza, w sumie to dużo klientów przychodzi z polecenia, czyli najlepsza reklama to droga pantoflowa :) jakieś perspektywy są, no ale nie będę zapeszać. No a ja bawię się w księgową, chociaż pierwszy raz w życiu mam z czymś takim do czynienia, czasem jak Sebastian nie ma czasu to jeżdżę i załatwiam mu różne sprawy, tylko łąjdak nie chce mnie zatrudnić na umowę :laugh:

To co?? kiedy spotkanie?? ja proponuję na miejsce Częstochowę :P:P

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #875735 przez makrelcia
czajusiątko żeby było sprawiedliwie dla wszystkich to środek Polski trzeba wybrać. Poznań może być :D (będę miała blisko :D)

Każda z nas ma daleko. Trzeba by z noclegiem kombinować. szkoda że się nie da tak zjechać w jedno miejsce jak planujemy :)

a może ktoś w ostatni tydzień czerwca wybiera się nad morze ?

11 lata 1 miesiąc temu #875767 przez Sandra85
Witam :) Oj nie wiem co sie z tym fórum dzieje... :( Albo mi wyskakiwal error,albo mi kasowalo co napisalam :angry: A tak ogolnie to mialam malutko czasu,bo Bruno juz lepiej,ale jeszcze troche ma katar,no i tez jest tylko mama :) Troche marudny jest no i tez zeby mnie wkurzaja,bo ma popuchnietedziasla,widac,ze go bola i zle spi :huh: No i jeszcze jedna nowosc u nas,za kilka dni, zaczne sie opiekowac chlopczykiem 4letnim,polakiem no i strasznie sie boje jak to wszystko bedzie,dodam,ze Kuba,ten moj podopieczny juz teraz jest zazdrosny o Bruno :huh: Czajusiatko buziaczek dla Oliwki :kiss: rozumiem,ze bylo Wam przykro :pinch: Toska serdeczne gratulacje :kiss: :kiss: :kiss: Agnessa Bruno tez od tej choroby taki maminy synus jest :laugh: :huh: Ania to u Ciebie wczesnie sie zaczynaja pytania :lol: Szkoda,ze teraz tak sie wszyscy po swiecie rozjezdzaja i niestety czesto jest tak,ze jak rodzine sie widzi raz do roku to juz dobrze,bo czasem i rzadziej-niestety :dry: Nie ma kiedy sie nacieszyc...Makrelcia,Andra ja o spotkaniu sobie moge pomarzyc,choc tez bym bardzo chetnie Was poznala :)

11 lata 1 miesiąc temu #875785 przez kasia7775
Toska gratulacje :kiss:

Sandra długo Bruna trzyma choróbsko. :( A z dziećmi sobie super dasz radę.

Czajusiątko mi się marzy wyjazd do Częstochowy :) może się w końcu namyślę :silly: a o imieninach u nas nikt w rodzinie nie pamięta, nawet o moich :( Początki swojego biznesu są ciężkie, ale za to satysfakcja inna. :lol:

Makrelcia jakby była chęć, to by się dało ;) nocleg to najmniejszy problem

Oliwierowi ślina ciurkiem leci, czyżby jakieś nowe zęby się szykowały?
Co do wspólnego spotkania były plany na majówkę i nic nie wyszło. :unsure: Jeszcze niedawno ponowiłam zapytanie i cisza....

11 lata 1 miesiąc temu #875912 przez Jussstyś
Hej :-)
U nas katar i jeszcze Raz katar... Wczoraj i przedwczoraj lało się z noska jak z kranu, chociaz wieczorem bylo juz lepiej, myślę ze idzie ku dobremu bo Julka juz nie budzi síe w nocy z płaczem, rozpalona jak ogień :-)

O co chodzi z tym forum? :huh:
Andra moze Adasiowi za goraco w nocy i dlatego síe tak rzuca :-) Jula spi w bawełnianych długich spodniach i bawełnianej bluzeczce z krótkim rękawkiem, wczesniej spala w pajacyku i bylo jej za cieplo bo tez síe rzucala :-)
czajusiątko my jedziemy nad morze jak co roku :-) na koniec lipca dopiero ;-)
Ale do Częstochowy ode mnie nie jest wcale daleko;-) bo ja mieszkam w Brzegu między Opolem a Wrocławiem ;-)
To co-przyjedziesz? :laugh: :laugh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka