BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE WRZESIEŃ 2012

12 lata 11 miesiąc temu #367557 przez siteczko
Witam :) Ale się rozpisałyście, hehe dopiero teraz włączyłam komputer a tu tyle czytania :)
Fajnie że tu tak gwarno się zrobiło :)

Co do siary nie zaobserwowałam jeszcze u siebie, natomiast upławy mam praktycznie od początku ciąży i też właśnie przyglądam się jej uważnie zwłaszcza teraz gdy nigdy nic nie wiadomo co może być :) a zdecydowanie więcej upławów pojawia się po jakimś większym wysiłku, czy też dłuższym spacerze...

aganio87 fajnie że udało się z tym kredytem i że budowa postępuje :) my póki co dom mamy ale na papierze :) ale jeszcze przyjdzie czas na zrealizowanie marzeń :) powodzenia!

chasiami powodzenia na egzaminach! spokój najważniejszy :)

karolak25 witamy kolejnego chłopczyka w naszym gronie, zdecydowanie górują u nas! :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu #367565 przez andra88
agnesssa wszystkie chłopy są uparte, a szczególnie jak chodzi żeby pójść do lekarza. Ja mojego też posłałam na posiew, bo najbardziej nasilało mi się właśnie po sexie, ale na szczęście on nie miał tej cholernej bakterii. Możesz zrobić sobie prywatnie posiew moczu, bez skierowania ale to koszt chyba 20-30zł a jak coś Ci tam wykryją to dodatkowo płacisz za antybiogram 25 zł. Ale lepiej stracić te 50zł i już się nie męczyć- bo to cholernie uciążliwe jest.

chasiami to powodzenia na uczelni, trzymamy kciuki żeby same piąteczki były :):P
Odezwij się czasem co tam u Ciebie i dzidzi słychać :)

karolak25 gratuluję synusia :) Siusiaczkowy wrzesień będzie hehe To fajnie że wypoczęłaś w Pl. Ale wszystko co fajne i przyjemne szybko się kończy :P

siteczko no rozgadałyśmy się :D Musisz teraz nadrobić zaległości i częściej do Nas zaglądać :)!

12 lata 11 miesiąc temu #367566 przez karolak25
wlasnie czytam wpisy i widze ze chlopaki gora!! teraz zostalo wybrac imie... podoba mi sie Kacper, wiem pewnie ich juz duzo ale mi sie podoba :laugh: a u Was jakie propozycje?

12 lata 11 miesiąc temu #367569 przez andra88
karolak25 mnie również podoba się Kacper, albo Nikodem. Ale na stówke z mężem jeszcze nie wiemy :P

12 lata 11 miesiąc temu #367571 przez agnesssa
Chasiami Ahh Ci mężowie :silly: Zaciskam z całych sił za egzaminy, żebyś już miała wszystko za sobą i częściej do nas zaglądała :kiss: :kiss:

karolak Super, że w końcu się odezwałaś, zastanawiałam się ostatnio gdzie Was wszystkie wcięło, a Ty się urlopowałaś więc wybaczam :silly: :silly: Gratuluję synusia i koniecznie wrzucaj foto brzusia i dzieciątka :woohoo: A nad jakimi imionami sie zastanawiacie :unsure:

Siteczko z tym wysiłkiem to racja, u mnie jest podobnie :blush:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 11 miesiąc temu #367572 przez siteczko
andra88 ja zaglądam codziennie, nawet kilka razy dziennie, ale dzisiaj wyjątkowo dopiero po 11 a tu się tyle wpisów uzbierało :) ale to bardzo dobrze :)

12 lata 11 miesiąc temu #367582 przez andra88
siteczko no muszę przyznać że rozgadane jesteśmy ostatnio :D Idę robić obiadek :)

12 lata 11 miesiąc temu #367588 przez moniab26
Witam was po dłuższej przerwie ale przestraszyłam się tych skurczy i postanowiłam zwolnić tępo i wypocząć i ... wszystko minęło jak ręką odjął i odpukać obyło się bez interwencji lekarza :)
U mnie z siarą jest też na razie spokój, w poprzedniej ciąży też nie wyciekała, dopiero po cięciu jak zaczęłam ściągać pokarm dla maluszka się pojawiła i to nie od razu, dopiero po kilkunastu godzinach ale ściągać kazali mi co dwie godziny, żeby stymulować produkcję pokarmu, już myślałam że moje piersi nie są dojne i martwiłam się bo chciałam karmić Igorka

[*] 30.05.2005 aniołek
[*]06.01- 04.02.2010 Dominik
[*] 08.02-20.02.2011 Igorek

12 lata 11 miesiąc temu #367590 przez agnesssa
Siteczko no bardzo dobrze, że taki ruch :)

Andra
no ja i tak prywatnie chodzę go gin, więc bym za badanie zapłaciła. Ale masz rację muszę zrobić i już, przynajmniej będę wiedziała co i jak :huh:

Karolak nad moim suwaczkiem jest link gdzie jest skrót do naszej listy, którą już zaktualizowałam :)

A właśnie co do imion może dodam kolejną zakładkę w tabelce z imionami naszych pociech, które nam się podobają i chcemy nadać? Tylko byście musiały mi napisać bo niestety nie pamiętam wszystkich imion :huh:

12 lata 11 miesiąc temu #367593 przez karolak25
najbardziej podoba nam sie Kacper, ale zastanawiamy sie jeszcze nad Michalem i Aleksem... ale chyba Kacperek zostanie :laugh:

12 lata 11 miesiąc temu #367596 przez karolak25
agnessa
sprawdzilam liste i rzeczywiscie chlopaki beda rzadzic :laugh:

12 lata 11 miesiąc temu #367612 przez siteczko
karolak25 mi też się podobało imię Kacper, ale z pewnych rodzinnych względów nie dajemy tak na imię... :) ale też z tego co pamiętam żadna z wrześniowych mam nie dała tak na imię, albo się nie przyznała jeszcze ;)

agnesssa dobry pomysł z tymi imionami w tabelce :) to od razu piszę że u nas na 99% będzie Tymon - Tymuś :) chociaż od początku ciąży już troszkę się zmieniło... tak więc nie wiem jak się skończy :)

12 lata 11 miesiąc temu #367654 przez agnesssa
Siteczko zaktualizowałam listę :)

Dziewczyny piszcie jakie macie wybrane imiona, nawet jeżeli są wstępne :lol: Zawsze mogę zmienić, jak się Wasze typy odmienią :lol:

To co Karolak wpisywać Kacper :unsure:

12 lata 11 miesiąc temu #367662 przez karolak25
jasne!!! wpisz bo wydaje mi sie ze na 90% zostanie Kacperek...a jak cos sie zmieni to napewno powiadomie.. :laugh: a tak wogole to super pomysl z ta tabela...

12 lata 11 miesiąc temu #367668 przez moniab26
U mnie możesz wpisać Krystian

[*] 30.05.2005 aniołek
[*]06.01- 04.02.2010 Dominik
[*] 08.02-20.02.2011 Igorek

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka