BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE WRZESIEŃ 2012

12 lata 10 miesiąc temu #377501 przez moniab26
Patyś, zgadzam się z tobą co do wczorajszego meczu, oczywiście gdyby było więcej goli dla biało-czerwonych było by fajniej , ale remis i tak brzmi lepiej niż przegrana, w końcu grecy też dawali z siebie wszystko - każdy chce wygrać, nasi chłopcy dzielnie walczyli i należą im się za to brawa.
Co do tych krostek, to u mnie już zniknęły z dekoltu - ja myślę, że to od słońca bo jak się tylko troszkę opaliłam od razu wyskoczyły, na szczęście nie swędziały

[*] 30.05.2005 aniołek
[*]06.01- 04.02.2010 Dominik
[*] 08.02-20.02.2011 Igorek

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #377502 przez PolaL
Ja również jestem za tym że nasza drużyna Euro jest dobra. I na pewno będę im kibicować, mam w domu 2-ch zapaleńców więc razem z młodą też oglądamy :silly:

Co do muzyki to jeszcze nie słucham ale mam swoją płytkę Mini-mini kołysanki - mąż kupił jak urodził się Szymon i w sumie co noc mu puszczałam do snu i faktycznie z zasypianiem nie było kłopotów.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=51996

12 lata 10 miesiąc temu #377506 przez PolaL
A co dolegliwości to muszę powiedzieć że minęły. Nie mam zgagi jakoś samo minęło. Przestało mnie boleć łono - zastosowałam się do waszej rady z tą poduszką między nogami na sen i po 3 dniach mi minęło. A kupiłam sobie taką długą 120x40 poduszkę w netto. No w sumie to mama mi kupiła bo ja nie byłam przekonana że mi pomoże. Ale poskutkowało. Tylko mój Piotr marudził że się od niego w nocy odgradzam :blink:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #377522 przez kasia7775
Też jestem zadowolona z wczorajszego remisu :lol: lepsze to niż przegrana...
Z Rosją to raczej pogrom będzie, ale trzeba pozytywnie myśleć :silly:

Monia fajne te płytki

Rozstępy to rzecz trudna do przewidzenia :blink: w pierwszej i drugiej ciąży niczym się nie smarowałam, a tylko w drugiej jeden rozstęp mi się zrobił po prawej stronie pod brzuchem...
Moja mama trójkę dzieci urodziła i żadnego rozstępu nie ma - bez żadnego smarowania.
A za to znajoma cudów używała a rozstępy takie, jakby ją ktoś batem pochlastał... Od piesi do kolan prawie...

moja kuchnia w tej chwili tak wygląda

Załączniki:

12 lata 10 miesiąc temu #377563 przez PolaL
Kasia- jakoś znajomy dla mnie to widok :) mój pokój wygląda podobnie: obdarte ściany, pozrywane kasetony z sufitu. Najgorzej że zaczęłam to robić a mój wujek co miał mi położyć gładź będzie mógł przyjechać dopiero we wrześniu :( już widzę minę mojego męża jak mu to powiem :huh:

12 lata 10 miesiąc temu #377587 przez kasia7775
Pola no to masz rewelacyjną wiadomość dla męża :silly:

Ja już mam powoli stresa, bo został tydzień do montażu mebli, a wszystko w rozsypce...
Trzeba kran przenieść, elektrykę przerobić, położyć kafelki na ścianie i pomalować ściany...
Tata mi to zrobi, ale on ma czas :blink:

12 lata 10 miesiąc temu #377702 przez Ptysiulek
Cześć,

czy można do Was jeszcze dołączyć :) ?

12 lata 10 miesiąc temu #377716 przez Jussstyś
ptysiulek pewnie,ze mozna :-)opowiedz cos o sobie, w ktorym jestes tygodniu?
Znasz już płeć? Jak dasz dziecku na imię?
Jak na razie u nas na wrzesień przewaga chłopców :-)

12 lata 10 miesiąc temu #377719 przez Anulka
Patys przecież nasi grają tylko pierwsze kilkanaście minut, a potem to pewnie myślą w której reklamie zagrać :laugh: :laugh: :laugh: . Ja bym bardzo chciałabym aby poziom naszych był o wiele wyższy ale prawda jest taka że są jedną z najsłabszych reprezentacji. Więc tym remisem wczoraj z Grekami przynajmniej uniknęli wstydu, i to jest pozytywne. Ale to że wyjdą z grupy to jest mało prawdopodobne, bo z Rosją we wtorek udupią to jest pewne a z Czechami to już pewnie (jak zawsze) będą "zmęczeni" i tym się będą tłumaczyli że z grupy nie wyszli. To nie czasy Górskiego, nie to pokolenie, nie te czasy.

12 lata 10 miesiąc temu #377728 przez Ptysiulek
Dzień dobry :),

jestem w 25 tygodniu, przewidywany termin porodu to 27 września.
Płeć już znamy- chłopiec, tak więc dołączam do większości :laugh: .
Jeżeli chodzi o imię, to zastanawiamy się cały czas. Mi podoba się Jasiek, ale mój mąż twierdzi, że to jest poważna decyzja i musi się w związku z tym długo zastanawiać :P .

A Wy już macie wybrane imiona?
Miłego dnia.

12 lata 10 miesiąc temu #377730 przez Anulka
Witaj Ptysiulek. Miło że dołączyłaś do Nas :) Gratulację maluszka :).
Imiona które wybraliśmy dla naszych dzieciaczków są tu ( link jest pod suwaczkiem u Agnesssa ).

www.zapytajpolozna.pl/130-wrzesien/30044...ien-2012.html#300446

12 lata 10 miesiąc temu #377735 przez Anulka
Co do muzyki, to nasz Julianek słucha razem z nami muzyki takich zespołów jak Opeth, Nightwish, Within Temptation, Evanescence ale też Enya i Lara Fabian. Klasyki czasem słucham włączając dwójkę Polskiego radia.

12 lata 10 miesiąc temu #377760 przez chasiami
Witajcie dziewczynki :)
Dzisiaj to ja chciałam się pochwalić ze rozpoczyna mi się 3 trymestr :)
Z jednej strony się cieszę :) a z drugiej strony się boję :P (ciężkości, porodu itp.)
No nic dziewczynki juz nam zostało tak niewiele :)

Na studiach rozmawiałam z koleżanką i składłam jej gratulacje z powodu narodzonego maluszka, a ona nie podziękowała tylko powiedziała jedno zdanie:
"Michasia to cholernie bolało..."
I co tu myślec? :)

12 lata 10 miesiąc temu #377761 przez madeleine
Pysiulek pewnie, że możesz dołączyć :) Im nas więcej tym raźniej:) gratuluję chłopczyka :)
Anulka,powiem ci , że dość mocnej muzyki słuchasz :) wymieniłaś kilka zespołów, które lubię, ale chyba nie odważyłabym się słuchać takiej muzyki z dzidzią :P Mój men chyba by mnie poćwiartował :P hihi Ale jak tak czytam to sporo z was już słucha jakiejś muzyki... Ja jeszcze nie zaczęłam... Nasz synuś słuchał ostatnio tylko tatusia jak mu śpiewał :P Mam nadzieję, że nie będzie miał później lęków, bo to było straszne, ale na swój sposób słodkie :)

Wiktorek już jest z nami!

12 lata 10 miesiąc temu #377802 przez karolak25
witajcie...
nie bylo mnie od piatku mialam klopoty z internetem...

bylam w piatek w szpitalu na spotkaniu z polozna,wszystko jest ok, maluszek tak sie wiercil ze serdeuszko slyszelismy tylko przez ok 3 sekundy, smialismy sie ze juz zaczal kibicowac naszym bo to przed meczem bylo :) ciesze sie ze wszystko jest wporzadku, nastepna wizyte mam 6 lipca...

widze dziewczynki ze u was remonty pelna para!!!! ja bede musiala przemyslec co tu u mnie wykombinowac, bo mam tylko jeden pokoj bo wynajmujemy dom ze znajomymi i jak narazie sobie tego nie wyobrazam jak to wszystko bedzie...

Pysiulek witaj!!! rzeczywiscie druzyna na euro nam rosnie!!

milej niedzieli :laugh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka