BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 8 miesiąc temu #185109 przez monika1984lodz
ja juz wszystko robilam poza myciem okien.juz nawet na 4 pietro wchodze bez przystankow.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
13 lata 8 miesiąc temu #185111 przez fanka
Matko ale tu się dziś dzieje, a jak na złość ciągle error!!!! ja chodzę podekscytowana jak nie wiem!!!
Beti, Pati- trzymamy kciuki.
Mnie trochę wiadomość od Pati zastanowiła, bo ona wczoraj pisała, że czuję jakby jej się coś sączyło, a ja znów dziś czuję cały dzień taką "wilgoć"! ale nie jest tego dużo , wręcz malutko, jak zmienię wkładkę to zaraz znów czuję, że jest wilgotna ale ciągle jest to minimalnie. I dlatego byłam pewna, że to nie wody ale teraz po wiadomości od Pati już sama nie wiem. Ale się rozkręcamy!!!!
13 lata 8 miesiąc temu #185112 przez gosia2324
Fanka, Ty masz na imie Honorata?
Bo rozkminiamy na fb? :)
13 lata 8 miesiąc temu #185115 przez mgielka22
Slowiczku masz racje ze wyjdzie kiedy chce ale czasem trzeba dopomoc bo jak sama widzisz kazda juz ma dosyc :P

Monis to zacznij myc te okna i podlogi :D

Fanka moze Tobie tez sie sacza skoro czujesz wilgoc, bo raczej nie popuszczasz ;) zadzwon do gin i sie zapytaj albo pojedz na IP a noz tez sie rozkrecisz :D

Qrcze zrobmy zbiorowy porod bedzie weselej :p zrobimy wtedy wspolna konferencje telefoniczna :P
13 lata 8 miesiąc temu #185116 przez gosia2324
mi brzuch sie stawia co chwile, moglby jeszcze dojsc bol jak na @ !!!!
13 lata 8 miesiąc temu #185118 przez Mała
Pati mnie zestresowała tymi wodami, a jak nie poznam, że mi się sączą. Ja to w ogóle już raz rodziłam, a boję się że przegapię, że to już. Bo ja trafiłam po terminie z 3 cm rozwarciem do szpitala. A kiedy to 3 cm się zrobiło?
13 lata 8 miesiąc temu #185120 przez gosia2324
Mała napisał:

Pati mnie zestresowała tymi wodami, a jak nie poznam, że mi się sączą. Ja to w ogóle już raz rodziłam, a boję się że przegapię, że to już. Bo ja trafiłam po terminie z 3 cm rozwarciem do szpitala. A kiedy to 3 cm się zrobiło?

mala mam to samo :(
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #185122 przez Agusia83
Hej dziewczynki, nie bylo mnie troche bo jak zwykle pochrzanione errory....a tu sie okazuje, ze i Pati sacza sie wody....dzieciaczki zaczynaja dawac sygnaly, ze chca wychodzic :laugh:

W koncu nie dzownilam do ginki...jutro rano jade na ktg, pozniej bedie badanie wiec sie dowiem co i jak....ale jakas godzine temu cos mi znow wylecialo...jakby dalsza czesc czopa...taki ciagnacy sie, ale bialawy...i do tego jakas grudka dodatkowa...ale dziwnosci w nas siedza :silly: ...brzuch czasem pobolewa @ i przechodzi....ciekawe kiedy sie rozkreci...

Gosia, widzisz...i u Ciebie cos zaczyna sie dziac...a moze juz jutro skurcze zaczna sie na dobre?
Mnie tez non stop brzuch sie stawia...czasem jest to bolesne jak chce wstac...bo musze sie troche zgarbic...poza tym mala ruchliwa jak zwykle....a ja za to jestem jakas wyciszona i spokojna....wiec pewnie nic z tego nie bedzie, bo gdzies czytalam, ze przed porodem kobieta staje sie drazliwa i zdenerwowana...hmmm
13 lata 8 miesiąc temu #185123 przez monika1984lodz
Dziewuszki ja tez sie zaczynam obawiac...

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #185125 przez Agusia83
Ciekawie by wygladal nasz zbiorowy porod :laugh:
13 lata 8 miesiąc temu #185127 przez monika1984lodz
hehe moze lepiej nie wiedziec :P

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #185128 przez Agusia83
masakra....ale w TV nudy...nie ma nic kompletnie...chyba pojde sie polozyc...
13 lata 8 miesiąc temu #185132 przez mgielka22
Matko a ja znow caly dzien przed kompem :P

Gosia nie musisz miec bolesnych skurczow polozna mi dzis mowila wystarczy ze sa regularne i tak co 5,6 min :D moze tez masz wysoki prog bolowy :P

Mala chyba tego nie da sie przegapic :p
13 lata 8 miesiąc temu #185140 przez fanka
Gosia- tak, Honorata to ja :-)
ja ie wiem co z ta moja "wilgotnością", wydaje mi się , że trochę za mało tego jak na wody a z drugiej strony trochę się martwię, poczekam jeszcze, zobaczę. A teraz pije 3 szklankę soku z malin własnej roboty i ścieram kurze na meblach więc trochę po krzesłach poskaczę w razie czego ;-)
13 lata 8 miesiąc temu #185141 przez mgielka22
Fanka ale to tez chyba wcale nie musi tak chlusnac jak na filmach :P moze powoli sie saczyc tak ze co zalozysz wkladke to bedzie mokra :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia