BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

14 lata 1 miesiąc temu #94259 przez Agusia83
haha...ja tu czytam, ze Wy, juz 2 prania nastawilyscie, podlogi umyte...posprzatane, a mnie sie z lozka nie chce wyjsc....jak to u mnie ostatnio w standardzie, wstalam rano, obudzilam meza, zrobilam mu sniadanko do pracy, jedno zjedlismy razem i poszedl...a ja ponownie zatopilam sie w objeciach morfeusza i wstalam po 11 :silly: ..po prostu taki spioch ze mnie jest od kilku tygodni...nie moge sie zebrac by posprzatac i zrobic cos ze soba, bo dzis wizyta...dobrze, ze obiadek mam z wczorajsza...czyli pomidorowke z ryzem i lasagne :woohoo:
Temat został zablokowany.
14 lata 1 miesiąc temu #94268 przez Pyśkaaaa
Agusia ja tez jeszcze nic nie zrobilam... i tez przed 11 sie z lozka zwlekłam... ale obiad mam z wczoraj zaraz sie ciut ogarne i ide sie przejsc co by dzidzie dotlenic :D
14 lata 1 miesiąc temu #94369 przez Agusia83
W koncu sie ogarnelam, posprzatalam lazienke, kuchnie, wlaczylam pralke....i juz prawie 15...zostaly mi 2h i do lekarza...wow, ale to szybko leci. Moze uda mi sie wyciagnac meza na spacer, jak bedziemy wracac z wizyty....
Musialam nalac wyplamiacz na obrus i troche potrzec i kurcze, dlonie mnie piekly...nie wiem, czy to uczulenie, czy mialam jakies ranki od dlugiego moczenia sie w wodzie...wiem, ze teraz nie powinnam za bardzo dotykac sie detergentow,ale co mialam zrobic?
Ale pogoda cudna, ptaszki spiewaja, sloneczko takie cieplutkie :woohoo:
14 lata 1 miesiąc temu #94386 przez bewipo
Agusia rękawice gumowe zakładaj.
Czekamy na wieści z wizyty :)
14 lata 1 miesiąc temu #94391 przez Pyśkaaaa
ja wlasnie wrocilam ze spacerku i bylam u siebie w robocie i nagadali mi chyba glupot bo powiedzieli mi ze w srednia licza z 6 miesiecy i juz mam metlik w glowie...

Agusia uwazaj na te chemikalia i czekamy na wiesci z wizyty :*
14 lata 1 miesiąc temu #94393 przez bewipo
Pyśka te 6 mies to się chyba kiedyś tak liczyło, teraz jest 12.
14 lata 1 miesiąc temu #94484 przez Agusia83
Jestem juz po wizycie i cala happy, bo slyszalam serducho mojego malucha :woohoo: bilo jakies 160ud/min....smialam sie do doktor by mi pozyczyla detektor do domu :silly: ..powiedziala bym sprobowala juz poszukac serduszka stetoskopem...akurat mam go w domu, ale w piwnicy, wiec pewnie bede tam jutro grzebac....poza tym wszystko w porzadku, macica odpowiednio duza, pobrala mi cytologie i posiew i jutro chyba beda wyniki...jestem w siodmym niebie...teraz to sie nie moge doczekac usg :woohoo:
14 lata 1 miesiąc temu #94493 przez bewipo
No to super :)
14 lata 1 miesiąc temu #94675 przez Pyśkaaaa
hej :)
Agusia ciesze sie ze wszystko ok :D

wracajac do tematu pracy to jednak mialyscie racje 12 miesiecy wiec ja bede stratna jakies 300 zl buuu:(( no ale trudno zycie...
14 lata 1 miesiąc temu #94689 przez Mała
Agusia cieszę się, że wszystko ok. :)

Dziewczyny gratuluję kolejnych tygodni.

Ja Was poczytuję, ale jakoś nie mam weny, żeby coś skrobnąć. Chyba przez to przesilenie wiosenne jakaś otępiała i zmęczona jestem.

Mój Kamil od jutra zaczyna przedszkole i trochę się stresuję, dobrze że 2 piętra niżej to jakby co mama pod ręką.
14 lata 1 miesiąc temu #94735 przez kasia79
Agusia nie wiedziałam że można stetoskopem słuchać serduszka, moja sąsiadka ma to pożyczę i sprawdzę.
14 lata 1 miesiąc temu #94784 przez bewipo
Pyśka ja tez jestem sporo stratna na tych przeliczeniach, ale jak sobie przelicze koszty dojazdu do pracy to siedzenie w domu i tak mi na plus wychodzi.

Mała przedszkole tak bliziutko to fajnie :) Zawsze można sprawdzić co tam się dzieje :)
14 lata 1 miesiąc temu #94809 przez Pyśkaaaa
bewipo tylko ze ja na piechote chodzilam do pracy mialam 15 min drogi:P w sumie nawet jak bym chciala to nie miala bym czym podjechac...

mała bedziesz miala synka pod kontrola :) cudnie ze tak blisko :D

dziewczynki a ja jutro do szpitala jade denerwuje sie jak nie wiem co.... dalej mi te nerka dokucza a wyniki badan wyszly idealnie.. a poza tym nie wiem czy nie mam obseji ale mam jakis brzuch twardy jak tylko postoje albo cos porobie... kurcze mac no!!
14 lata 1 miesiąc temu #94846 przez monika1984lodz
Witam :)
Jest tak piekna pogoda, ze az mnie nosi :)
wczoraj caly dzien na dworzu, tak sie dotlenilam, ze spalam jak male dziecko :)

Pyska bedzie dobrze zobaczysz :) ja tez mam z nerkami problem. A Twoj bol wcale nie musi byc od nerki moze tez to byc bol spowodowany rozciaganiem sie macicy.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
14 lata 1 miesiąc temu #94854 przez kasia79
Pyśka nie przejmuj się tym twardnieniem brzucha u mnie jest tak samo, czytałam że to macica przygotowuje się do porodu jakieś skurcze bronxa czy jakoś tak.

Monika piszesz że pogoda ładna, u mnie w Opolu już się chmurzy, po południu ma padać :(

Ale na weekend ma być ładna pogoda i właśnie wymyśliłam że pojedziemy do ZOO, dzieci się ucieszą B) :laugh: , a wy jakie macie plany na weekend?
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia