- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 3 miesiąc temu #277333 przez Marta M
Wybaczcie, ja ostatnio na nic nie mam czasu..
chcialam Wam napisac ze wczoraj bylismy w poradni rehabilitacyjnej i jest duzo lepiej, ma jednak asymetrie i mamy z nia dalej cwiczyc i zwracac uwage na noszenie, ukladanie w lozeczku, za 4 tyg kontrola...
wiecie tylko co znowu?? Powiedzialam ze zauwazylam ze glowka jej sie poci a nie jest przegrzana...i kolejna dla nas "pocieszajaca" diagnoza...ze ma objaw krzywicy i jest rozmiekanie potylicy czy cos takiego...no jak z jednym lepiej to drugie...juz mi nic nie odpisujcie...Powiedziala ze dzisiaj wiekszosc dzieci ma objawy krzywicy, mimo ze podaje sie im wit, D, powiedziala ze tak jakby bylo za malo witaminy w witaminie...
A neurologa nam przelozyli z 17 na jutro, takze jutro o 16.30 ciekawe czego sie dowiemy...i wynik eeg bedzie...trzymajcie kciukasy..

Ja Was nadrobie jak tylko bede miec chwile...
chcialam Wam napisac ze wczoraj bylismy w poradni rehabilitacyjnej i jest duzo lepiej, ma jednak asymetrie i mamy z nia dalej cwiczyc i zwracac uwage na noszenie, ukladanie w lozeczku, za 4 tyg kontrola...
wiecie tylko co znowu?? Powiedzialam ze zauwazylam ze glowka jej sie poci a nie jest przegrzana...i kolejna dla nas "pocieszajaca" diagnoza...ze ma objaw krzywicy i jest rozmiekanie potylicy czy cos takiego...no jak z jednym lepiej to drugie...juz mi nic nie odpisujcie...Powiedziala ze dzisiaj wiekszosc dzieci ma objawy krzywicy, mimo ze podaje sie im wit, D, powiedziala ze tak jakby bylo za malo witaminy w witaminie...
A neurologa nam przelozyli z 17 na jutro, takze jutro o 16.30 ciekawe czego sie dowiemy...i wynik eeg bedzie...trzymajcie kciukasy..

Ja Was nadrobie jak tylko bede miec chwile...
Temat został zablokowany.
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 3 miesiąc temu #277346 przez Marta M
powiedziala ze mamy z tym isc do pediatry...jeszcze nie bylismy..ale z reguly na tym etapie podaje sie wiecej witaminy D..i tez moze jakas rehabilitacja, ale to chyba jak juz jest krzywica a nie takie zjawisko rozmiekania jak u nas..
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #277373 przez pati-m
Dla przyszłych chrzczonych księżniczek
allegro.pl/opaska-buciki-szydelkowe-piek...est-i2020165083.html

- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #277375 przez mgielka22
Martus co Ci oni jeszcze wymysla
jakos to do mnie nei przemawia... jak moze byc "za malo witaminy w witaminie" to jest dla mnie nei logiczne...
A jakie cwiczenia wykonujesz na ta asymetrie i glowke???
Dziewczyny ktore karmia tylko MM czy u Was maluch je dokladnie co 3h tyle ile jest podane np 120 czy 150ml ?? Bo mi Lilka je na "raty" raz zje 40ml za pol godz zje 60 ale jak rano wstanie to zje tylko 40 troche meni to martwi ale normalnie przybiera na wadze i ona nie je co 3h standardowo tylko na zadanie jakby i nie mam mozliwosci temu zapobiec...

A jakie cwiczenia wykonujesz na ta asymetrie i glowke???
Dziewczyny ktore karmia tylko MM czy u Was maluch je dokladnie co 3h tyle ile jest podane np 120 czy 150ml ?? Bo mi Lilka je na "raty" raz zje 40ml za pol godz zje 60 ale jak rano wstanie to zje tylko 40 troche meni to martwi ale normalnie przybiera na wadze i ona nie je co 3h standardowo tylko na zadanie jakby i nie mam mozliwosci temu zapobiec...
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #277384 przez Pyśkaaaa
Martuś:*
Gosiaposzło napisałam Ci na priv
Basia właśnie przeciez u was dopieor początki ja nie bede sie powtarzac ale dziewczyny maja rację
mafefkowe dzieciaczki mua:*
moje chłopaki właśnie usneli w objęciach słodko to wygląda... Franek dzis marudek boli go brzus a to tylko dlatego że zjadłam wczoraj ser głpia
nie mogłam sie pochamować i dziś dziecko cierpi
Gosiaposzło napisałam Ci na priv
Basia właśnie przeciez u was dopieor początki ja nie bede sie powtarzac ale dziewczyny maja rację
mafefkowe dzieciaczki mua:*
moje chłopaki właśnie usneli w objęciach słodko to wygląda... Franek dzis marudek boli go brzus a to tylko dlatego że zjadłam wczoraj ser głpia

- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #277404 przez megi2501
Marta u mnie neurolog na asymetrię powiedziała, że to się wyrównuje do 6 miesięcy. (jak dziecko siedzi i przewraca się z brzuszka na plecy w obie strony)Zalecenie to noszenie przodem, aby główka chodziła w obie strony, łóżeczko i ćwiczenie obu stron, a Tobie coś dodatkowo zaleciła 
Ewelina, ale śliczna dziewczynka ta Twoja królewna. Proszę o więcej zdjęć

Ewelina, ale śliczna dziewczynka ta Twoja królewna. Proszę o więcej zdjęć

- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #277416 przez Mała
Ja też dostałam paczkę z bebilonu, a misia mi wcale nie żal, bo mam w domu tyle pluszaków, że już nawet na strych powynosiłam, a mój syn się nimi wcale nie bawi.
Megi a dla mnie ten Dentinox był super, jak Kamil ząbkował, bo bobodent to do d...y. Co prawda nie znam tego ze stanów, ale jak małej pomaga to super
Magda jak Maja po dentyście? Ja stara baba ale boję się przeokropnie
Marta oczywiście, że trzymamy kciuki. A na krzywicę to właśnie zwiększają dawkę wit. D.
Basia
ehh
Marchewkowe dzieciaczki słodkie brudaski
Dziewczyny też tak macie, jak chcecie wyłączyć subskrypcje? Ja nieraz kilka razy klikam, żeby wyłączyć
Administrator tego forum włączył ochronę przez nadmiarem postów, dlatego musisz zaczekać15 sekund, zanim będziesz mógł wysłać kolejną wiadomość.
Kliknij w przeglądarce przycisk Wstecz, aby wrócić do wiadomości.
Megi a dla mnie ten Dentinox był super, jak Kamil ząbkował, bo bobodent to do d...y. Co prawda nie znam tego ze stanów, ale jak małej pomaga to super

Magda jak Maja po dentyście? Ja stara baba ale boję się przeokropnie

Marta oczywiście, że trzymamy kciuki. A na krzywicę to właśnie zwiększają dawkę wit. D.
Basia

Marchewkowe dzieciaczki słodkie brudaski

Dziewczyny też tak macie, jak chcecie wyłączyć subskrypcje? Ja nieraz kilka razy klikam, żeby wyłączyć
Administrator tego forum włączył ochronę przez nadmiarem postów, dlatego musisz zaczekać15 sekund, zanim będziesz mógł wysłać kolejną wiadomość.
Kliknij w przeglądarce przycisk Wstecz, aby wrócić do wiadomości.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez Mała.
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- bewipo
-
- Wylogowany