BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #277521 przez megi2501
Gosia, jak Kuba się czuje :unsure:

Beti chodzisz na ten basen z małym :unsure:
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #277531 przez iwonaNAVI
maja no wlasnie nie idzie jest tak samo jak u cibie. Moze faktycznie dopiero jak ten kod wysle to sie uda bo ja juz zaczynam sie wkur....
13 lata 3 miesiąc temu #277532 przez ewelinaa
Ja też zamówiłam te kalendarze, które Gosia polecała :lol: :lol: Dzięki Gosiu :kiss: :kiss: Mam nadzieję, że w tym tygodniu przyjdą, zamawiałam 04.01. Ale się babcie ucieszą :lol:

Właśnie zrobiłam kilka porcji ziemniaczka z marchewką i przy okazji wypróbowałam nowy blender ;)

Pytanko do bardziej doświadczonych mam:
Jaka odmiana jabłek jest najlepsza dla niemowląt :unsure: :unsure: Bo chcę podać za jakiś czas. Na razie testujemy warzywa :laugh:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 3 miesiąc temu #277534 przez gosia2324
megi2501 napisał:

Gosia, jak Kuba się czuje :unsure:

Beti chodzisz na ten basen z małym :unsure:

Megi dziekuje ze pytasz.
Odpukac juz dobrze, jeszcze troche ma kataru, ale jest ok, kupilam mu tran i bioaron C , mam nadz ze to go troche wzmocni, choc krtan lubi powracac do 5 rz :(

Jutro mam szczepienie Jagody.chyba ja zaszczepia, kataru juz nie ma ale cos tam jej furczy zawsze po nocy.
13 lata 3 miesiąc temu #277535 przez iwonaNAVI
Gosia ale wlasnie tak jak pisze maja wysylanie zjdec to pierwszy krok a dopiero nastepny wpisywanie tego kodu :( jej chcialam juz to wyslac bo nie wiem czy dojdzie do dnia babci :(
13 lata 3 miesiąc temu #277539 przez bewipo
Gosia my tez jutro na szczepienie. Juz się boję tego placzu i tego że muszę ją przytrzymywać. Tatuś powiedział, ze on nie będzie jej trzymał bo tam padnie :D
13 lata 3 miesiąc temu #277542 przez pati-m
iwona - a założyłaś sobie na tej stronce konto? Bo nie można nic zapisać dopóki się nie zarejestrujesz.

Trzymam kciuki za Jagódkę i Anitkę, żeby jak najmniej łez z powodu szczepionki wylały :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #277544 przez gosia2324
bewipo napisał:

Gosia my tez jutro na szczepienie. Juz się boję tego placzu i tego że muszę ją przytrzymywać. Tatuś powiedział, ze on nie będzie jej trzymał bo tam padnie :D

No to laczymy sie z Wami w bolu :blush: :kiss:
Ciekawe ile dziewczyny waza ?
13 lata 3 miesiąc temu #277549 przez iwonaNAVI
pati tak zaresjestrowalam sie i dupa :(

my tez jutro mamy szczepienie i jeszcze z rana kontrole serduszka takze zabiegany dzien :P
i do tego nowe danie dynia i ziemniaczki (nie ze sloiczka ale przeze mnie ugotowana :) ciekawe jak jej zasmakuje
13 lata 3 miesiąc temu #277554 przez megi2501
Trzymam kciuki za szczepienia :kiss: My mamy w piątek.

Brat miał duszności do 6roku życia, wiem, jak wyglądają ataki
13 lata 3 miesiąc temu #277557 przez monika1984lodz
Dzieciaki boskie :) Lolus, Amelcia i Kinia :)

Nie moge nigdzie dostac samej marchewki w sloiku :( na ryneczku sa ale nie ladne :( chyba kupie te pakowane takie malutkie i znich z robie papu- bo chyba marchewka z ziemniakiem to jeszcze nie bardzo

Nuna od godziny spac nie chce- M siedzi z nia i dupa eh...

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #277558 przez magda79
trzymamy kciuki za jutrzejsze szczepienia i oby Wasze pociechy były dzielniejsze od Was :silly:

My mamy następne 23 lutego a teraz 5.01 jak byliśmy to miał ponad 15 tyg i ważył 7300 :laugh: czyli od urodzenia przybrał ponad 4000kg :lol:

Gosia to dobrze, że z Kubusiem już lepiej...ja też kiedyś dawałam Majce bioaron C....o jest też na apetyt chyba o ile dobrze pamiętam
13 lata 3 miesiąc temu #277560 przez mgielka22
3mam Laseczki kciuki za szczepienia i oby obeszlo sie bez placzu :) ja dopiero mam w lutym i ja bede szla na kurs szczepien dla dzieci i sama chyba bede robic :) bo jednak ma sie to wyczucie dorosli nie czuja moich zastrzykow :D
13 lata 3 miesiąc temu #277561 przez ewelinaa
Dobrze, że z Kubusiem już lepiej :kiss: :kiss:
Trzymam kciuki za jutrzejsze szczepienia, Kinga ma ostatnie 5w1 w następnym tygodniu, muszę zadzwonić do przychodni i ją umówić.

demotywatory.pl/3625150/Zycie-kobiety
Dobrze, że ja nie jestem kierowcą :blink: :lol: :blink: :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #277562 przez mgielka22
Monia ja widzialam sama marchewke w sloiku chyba z bobovity...
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia