BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu #278904 przez magda79
gosia2324 napisał:

Mała napisał:

Dziewczyny a jak same gotujecie jedzonko dla maluchów to jakiś tłuszczyk dodajecie? Ja pamiętam,że jak gotowałam Kamilowi to dodawałam troszkę masła ale nie pamiętam czy tak od razu czy potem.

Ja daje troche oliwy z oliwek

oliwa z oliwek jak najbardziej tak i jeszcze czytałam, że masło dobrej jakości też...to albo tamto :)

Jagódka hehe ale pomysłową masz mamuśkę :silly:
a my wybieramy się na spacerek, świeci pięknie słoneczko więc zaraz zmykamy
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #278906 przez magda79
Ivonka to powodzenia w pisaniu...

a ja się dzisiaj wystraszyłam własnego męża!!!!!!!

siedzimy rano z Majką 7.25 i jemy śniadanie, a tu nagle Maja woła tatuś!!!! a za oknem w kuchni pojawia się D - a poszedł do pracy na 6 - przejeżdżał obok i wpadł dać Majce buziaka wyściskał ją przed wyjściem do przedszkola - normalnie myślałam, że zawału dostane....nawet samochodu nie słyszałam.... :P ;)
13 lata 4 miesiąc temu #278911 przez megi2501
Gosia-szalona mamuśko :laugh: Jagódka ciocia wymiękła :ohmy:

Olcia Ty śliczny starszaku :kiss:

Iwona 3-mam kciuki za pracę :)
13 lata 4 miesiąc temu #278928 przez magda79
a... Olcia śliczny szkrab jesteś :kiss: no a bodziak odlotowy...
dobra mamuśki wychodzimy na spacerek....do potem papa
13 lata 4 miesiąc temu #278962 przez Mała
Magda skąd wy macie słońce, u nas to od kilku dni taka pogoda, że niedługo zapomnę co to słońce :dry:

Ivonka trzymam kciuki za pisanie pracy. Wiem z własnego doświadczenia,że najgorzej zasiąść i zacząć,a potem już pójdzie.

Muszę kupić oliwę z oliwek,bo Ola przecież ma skazę, o ja nieogarnięta mama :blush:
A jeszcze się wam nie chwaliłam,że od 3 dni robię ćwiczenia na brzuch :lol:
Ciekawe na ile tym razem mój zapał starczy :silly:
13 lata 4 miesiąc temu #278974 przez Pyśkaaaa
dzien dobry
Gosia hahaha zwariowana jestes
Olenka starszaku słodka jesteś :D

u nas noc standart :)
Agusia co do zakupów to różnie....czasem z młodeym jeździmy czasem ja sama czasem moj sam a czasami jakaś babcia z nim zostaje (ale to rzadko bo ja go nie lubię zostawiać :P)
13 lata 4 miesiąc temu #278975 przez kasia79
Witam.

Ola w wersji synuś tatusia super.

My tez mamy słonce, już byłyśmy na spacerku, ale trochę wiatr wieje i szybko wróciłyśmy.

Mała ja od tygodnia ćwiczę brzuszki i na rowerze epileptycznym ale mięśnie tak bolą że masakra a ciebie?
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #278994 przez Mała
Mnie mięśnie nie bolą ale je czuje. Moja forma jest taka, że pożal się Boże :dry: Ćwiczenia robię takie www.edziecko.pl/wideo_edziecko/10,79343,..._miesni_brzucha.html

Jaki ze mnie ciemniak tyle, czasu piszę na forum,a dopiero teraz zauważyłam, że można odhaczyć ptaszka przy subskrypcji,a ja po napisaniu posta klikałam na przekreśloną subskrypcję i jakieś głupie komunikaty mi się pojawiały :dry:
13 lata 4 miesiąc temu #278995 przez Moni190
Hej! :) Sorki że teraz odpisuje ale czsu mało :dry:

Slowiczek:Monia, ponad 2 tygodnie

,byłam w ZUS-ie i babka powiedziała że jest 28dni dodatkowego urlopu macierzyńskiego już nawet napisałam o niego.Może to od lat przepracowanych zależy,zreszta te przepisy ciągle się zmieniaja.Miłego dnia :kiss:
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #279003 przez magda79
Moni190 napisał:

,byłam w ZUS-ie i babka powiedziała że jest 28dni dodatkowego urlopu macierzyńskiego już nawet napisałam o niego.Może to od lat przepracowanych zależy,zreszta te przepisy ciągle się zmieniaja.Miłego dnia :kiss:

nie nie od przepracowanych lat...od tego roku weszły 4tyg dodatkowego urlopu a w zeszłym roku były dwa :)

a my po spacerku..Domi dosypia w wózku....Mała mamy 7,7 stopni dokładnie :silly: chwilowo nie świeci słońca ale świeciło tylko, że wieje trochę i wróciliśmy do domku:) ale powiem, że czuć wiosnę :lol:

....a ostatnie dni też u nas były szare, bure i deszczowe......

a Mała skorzystam z ćwiczeń bo też się biore za mojego flaka.....już nie chce chudnąć mam 58,5 kg przy wzroście 170 bo wszystko mi z d... leci ale do brzuszków trzeba powrócić... :P
13 lata 4 miesiąc temu #279008 przez slowiczek
Moni190 napisał:

to chyba nie do mnie, mała pomyłka :P
13 lata 4 miesiąc temu #279013 przez magda79
wczoraj jak Domi zasnął o 13.30 to obudziliśmy go o 17.45 a On dalej ziewał i ziewał.....poszedł spać o 20tej i spał ale w nocy to On musi się napić jak noworodek prawie....hmmm :dry:
13 lata 4 miesiąc temu #279016 przez slowiczek
a Natalce to się powaliło, zasypia o 23 i śpi do 11 :o z przerwą na jedzenie koło 7.....
idę ją obudzić bo widzę, że drzemie na macie :silly: nie ma spania w dzień !!!
13 lata 4 miesiąc temu #279021 przez Moni190
slowiczek do ciebie wróć sie postami:blink: to było we wtorek lub poniedziałek :)
13 lata 4 miesiąc temu #279028 przez slowiczek
Moni, nieeeee na pewno nie do mnie :P ja przecież wiem ile jest urlopu macierzyńskiego, bo u mnie w kadrach nad tym czuwają :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia