BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #279395 przez Mała

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

U Was też tak wieje? U mnie normalnie gwiżdże w kratkach wentylacyjnych :cheer:
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #279397 przez gosia2324
Mala Ty szczesciaro, kup swojemu karnet :)
13 lata 4 miesiąc temu #279399 przez fanka
Monika ja sama robiłam takie zawieszki na wódkę i mam dużo takich wierszyków śmiesznych, bardziej takie hasełka typu właśnie to co znalazłaś a nie typowe wierszyki i gościom się bardzo podobało, jak chcesz to Ci podeślę.
A mój M dzis przychodzi z pracy i wiecie co przynosi- 192 słoiczki deserków z bobo vity dla małego, :-)
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #279401 przez Mała
Fanka to super, smacznego :)

Sylwia widzę Cię :blink:
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #279404 przez gosia2324
fanka napisał:

Monika ja sama robiłam takie zawieszki na wódkę i mam dużo takich wierszyków śmiesznych, bardziej takie hasełka typu właśnie to co znalazłaś a nie typowe wierszyki i gościom się bardzo podobało, jak chcesz to Ci podeślę.
A mój M dzis przychodzi z pracy i wiecie co przynosi- 192 słoiczki deserków z bobo vity dla małego, :-)

A skąd tyle słoików, na pol roku Ci starczy :side:
13 lata 4 miesiąc temu #279408 przez Mała
Dziewczyny a odzywałyście się do Lily na meila?
13 lata 4 miesiąc temu #279410 przez gosia2324
Mała napisał:

Dziewczyny a odzywałyście się do Lily na meila?

Nie nie pisalam, przykro ze tak nas zostawila...
nie ladnie:(
Moze jak jej maz wrocil z zza granicy to juz ma zajecie i nie potrzebuje nas hmmm ....
13 lata 4 miesiąc temu #279415 przez megi2501
Tyle słoików :unsure: Super-wielka oszczędność :)

Do Lily się nie odezwałam, bo stwierdziłam, że pewnie i tak nie odpisze :(
13 lata 4 miesiąc temu #279418 przez maja1982
itam sie i ja :)

Olusia - buziaczek kochany starszaczku :) mała nasza ty forumowa Kleopatro :) A niech mąż trenuje w garażu a potem razem będziecie trenować w domku :)

Klatina - u nas sudocrem jest używany stale, ale jak małej nie pomaga to faktycznie może jej kąpiel w krochmalu urządź!!

iwonka - wspólczuje nocy, mam nadz. że dzisiaj będzie już lepiej!!

gosia - jagódka wymiatacz, normalnie muszę ta fotkę m pokazać będzie zachwycony :)

katy - gratuluje mgr :):) teraz należy CI sie odpoczynek - hm tylko z tym to będzie pewnie ciężko!

ewelina - Kingusia prześlinczna :) zastanawiam sie nad tym interaktywnym pałąkiem :)

Lili marchewkowy pyszczku :kiss:

U nas kolejny dzien nakuki zasypiania i jest poprostu masakra tak sie drze!!!ale nie boli go nic, bo jak jest na rękach to nie płacze!!matko niech on sie już da przełąmać!!i niech zacznie normalnie zasypiac bo ja nie wiem ile dam rady to wytrzymać!!idę zmienić męża!!
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #279423 przez magda79
Anitka ola gratulacje nowych umiejętności :lol: :kiss:

fanka to będziesz miała zapas że hoho :silly: :side:

a ja ostatnio wysłałam Lily zaproszenie na fb bo nie miałam jej jeszcze w znajomych i mi potwierdziła.....

maja jeszcze trochę musicie teraz nie odpuścić...dacie radę trzymamy kciukasy :)

pati hehe ale numer :blink: :laugh: co na to Twój :unsure: a przystojny chociaż ten listonosz?
13 lata 4 miesiąc temu #279428 przez Agusia83

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Emi spi i moge sobie usiasc z Wami...

Fanka, skad tyle sloikow? Podziel sie troche....zartuje...

Ewelinka, musze stanowczo Cie ochrzanic...bo za rzadko pokazujesz nam swoja core...Jest taka piekna...ciocie prosza o wiecej fotek...

Podziwiam Was, ze robicie same zaproszenia...czy tez robilyscie..tak jak teraz Monia, zawieszki...za jedynie wybieralam wierszyk i kupilam wsio hurtem razem z zaproszeniami...
13 lata 4 miesiąc temu #279430 przez gosia2324
Maja ,a moze nie siedzcie przy nim, bo czuje Wasza odecnosc i placze, wiem ze to trudne, my Kube uczyliśmy spac w łóżeczku jak miał hmmm z 10 mies, nie zasypiał tylko padał z płaczu.
On wstawal a my go kładliśmy i tak przez 3-4 dni...

Cierpliwosci, uda sie :kiss:
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #279433 przez magda79
dzisiejszy Dominik :kiss:

i jeszcze ostatnie z wersji świątecznie z siorką i kuzynami :laugh:
Załączniki:
13 lata 4 miesiąc temu #279436 przez gosia2324
Dominis jaki poważny, śliczny :kiss:
13 lata 4 miesiąc temu #279440 przez Agusia83
Maju, na pewno sie uda...trzymam kciuki, wiem, ze jest to ciezkie, bo sama ucze Emi tak zasypiac...na szczescie tak nie placze...ale rozumiem Was, ze serece Wam sie kraje, gdy widzicie synka w takim stanie.....

Zastanawiam sie czy Emi nie uczulila sie na bebiko...Od tygodnia gdzies czyli odkad zmienilam jej mleko dostaje takiej dziwnej wysypki na raczkach...rozowe plamki i jakby chropowate...najpierw myslalam, ze to przez bodziaka, ktorego omylkowo wypralam z naszymi ciuchami...no, ale smarowalam ja emolium i pomagalo..od kilku dni zaprzestalam a tego jest coraz wiecej..nawet na karku wyszlo i klp...myslicie, ze to bebiko? Jutro dam Emi tylko marchewke...zobacze, bo to moze ona?
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia