BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #279246 przez monika1984lodz
no to brawa dla Anitki :) :kiss:

robie wlasnie projekt naklejki na flaszki i szukalam w necie wierszykow , znalazlam cos takiego i padlam hiihi : "Stosunek mężczyzny do kobiety jest najbardziej przyrodniczym stosunkiem na świecie"

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #279264 przez megi2501
GRATULUJEMY ANITCE NOWYCH UMIEJĘTNOŚCI :kiss:

A moja cały dzień piszczy-taką sobie zabawę znalazła i się śmieje :)
13 lata 4 miesiąc temu #279271 przez Mała
Mgiełka pewnie, że bym chciała z 55 kg ważyć przy moim 162 cm, ale już ponad 4 lata waga po Kamilu została i teraz to by mi było bardzo miło jakbym zeszła cokolwiek niżej. A już bym miała wagę w nosie, gdybym tylko płaski brzuch miała, a tak jak waleń wyglądam. :dry:

Lilki nawet nosek jadł marchewkę :lol:

Katy gratuluję PANI MAGISTER :woohoo:

Agusia u nas mata też szału nie robi, chociaż dzisiaj na brzuszku leżała i nawet trochę się tam zajęła, ale mama musiała bawić się razem z nią. Wasze maluchy też się nic same nie zajmą na chwileczkę?

Anitka gratuluję, zuch dziewczyna :lol: .

Kinguś ale ty delikatną buźkę masz, śliczna :kiss:

Ola trzyma grzechotkę i pakuje do buzi, to taka nowa umiejętność. A na plecki czasem też się przewraca, chyba sobie przypomniała, ale nie za często mamę rozpieszcza. No ale kiedy, jak ona nie lubi leżeć na brzuszku.
A dzisiaj ćwiczyłam razem z nią, jak na tym filmiku, jaka ona była zachwycona, aż piszczała. :lol:
13 lata 4 miesiąc temu #279284 przez mgielka22
Katy gratulacje to jaki masz teraz tytul???

Anitka :kiss:

A moja cos ostatnio sie zaczela bac :( wczoraj przestraszyla sie zabawki a dzis wystraszyla sie maty zrobila mi taki cyrk jak nie wiem, nie mam pojecia czemu cos sie dzieje...o dzis tasmy klejacej sie wystraszyla jej dzwieku!

Kingusia ale Ty slodka jestes taka delikatna :D
13 lata 4 miesiąc temu #279292 przez bewipo
katy ode mnie również gratulacje.

Mała u mnie tak samo, cały czas muszę z Anitką, bo ona sama nic się nie zajmie.
13 lata 4 miesiąc temu #279319 przez iwonaNAVI
Brawo dla Anitki :kiss:

Mala moja moze pol godz gora zajmie sie sama soba a trak poza tym szybko jej sie nudzi ciagle w tym miejscu...najlepiej ciagle zmieniac otoczenie wtedy jest si:)

No I rozdzial zakonczony :) teraz jeszcze go przepisac na kompa o masakrejszyn :P
13 lata 4 miesiąc temu #279340 przez gosia2324
Lilka pomarańczowa buźko :)

Ewelina ciesze sie ze jesteś zadowolona, cena rzeczywiście dobra i wykonanie porządne :)
Kinga mala laleczko stanowczo za malo Twoich zdjec tu mamy !!!!

Megi no pewnie ze teraz dzieci sa calym naszym światem :)
Anitka gratuluje umiejetnosci :)

I moj Bob Budowniczy dziekuje za komplementy :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 4 miesiąc temu #279341 przez pati-m
Witam,
Ja cały dzień zabiegana. Wyruszyłam też do miasta w poszukiwaniu sukienki na chrzciny, ale nic mi w oko nie wpadło ;) Muszę jutro zrobić przegląd sukienek w szafie i może się znajdzie coś odpowiedniego, a ja zaoszczędzę. :silly:

Monia - buziak dla Nunki za piękne powitanie :kiss: Ciocia się zakochała w tej gadułce :)

Olcia - mniejszy klonik Kamilka :)

Jagódka - już wiem kogo wezmę do remontów w mieszkaniu :lol:

Kingusia, Anitka - buziaki :kiss: :kiss:

Anitka - gratulacje zdolniacho :)

Katy - gratulacje Pani Magister :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 4 miesiąc temu #279348 przez megi2501

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mgiełka moja też Straszynaka, już trochę mniej, ale potrafiła nawet przestraszyć się kichnięcia itp. Neurolog powiedziała, że to normalne i może tak być do 6 miesięcy
13 lata 4 miesiąc temu #279365 przez monika1984lodz
Pati :) gadulka pozdrawia :P glosnym aguuuuuuu :D ja zapomnialam Ci powedziec , ze aniołki sa sliczne :) masz cierpliwosc kobieto :) i jeszcze raz baaardzo dziekuje :) :kiss: :kiss: :kiss:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #279370 przez gosia2324
Pati, ale numer :woohoo: :woohoo: :woohoo: chociaz do rzeczy ten listonosz ???? :blink:
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #279375 przez Mała
Pati

Co Wy dzisiaj takie ciche?
13 lata 4 miesiąc temu #279385 przez bewipo

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #279387 przez Mała
bewipo 3 razy w tygodniu ma chodzić :lol: :silly:
Ciekawe co oni tam robią, czy faktycznie ćwiczą, bo to u kolegi w garażu? Niby połamany dzisiaj chodzi, ale nawet nie marudzi, bo wie czym by to groziło :lol:
13 lata 4 miesiąc temu #279393 przez megi2501

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia