BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu #278543 przez beti
slowiczek napisał:

A propos bycia kopnietym
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
obczajcie to hahaha :lol:

O ja pier.......!!!! :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #278545 przez Mała
Ja też nie pozwalam zasypiać przy cycu i bawić się też nie. Chyba bym musiała non stop tylko z pijawką siedzieć i nic poza tym nie robić. Moja mam mówi, że jeszcze nie widziała takiego dziecka jak Ola co nie zaśnie przy cycu :silly:
13 lata 4 miesiąc temu #278548 przez bewipo
maja no to nie jest źle, nauczy się sam zasypiać. Tylko musicie być cierpliwi. Ja własnie robilam ten błąd co Iwonka pisze, usypiałam w naszym łóżku, przy cycu, na leżąco. Jak zasnęła to przenosiłam w kocyku do łóżeczka. Wiedziałam, że źle robię, ale jakoś nie miałam siły na zmianę tego no i mój m jeszcze mnie utwierdzał w złych nawykach, bo wiadomo jak to faceci, najważniejsze żeby dziecko nie płakało im nad głową. Na szczęście chodzi czasem na nocki, więc się zmobilizowałam w tym czasie i nauczyłam dobrych nawyków.
13 lata 4 miesiąc temu #278553 przez bewipo
beti napisał:

gosia2324 napisał:

Iwona bo Jagoda mimo ze podobna do tatusia to charakterek mamusi, bedzie chodzila w spodniach, jezdzila samochodem i wbijala gwozdzie :)

Oj Gosia, ja coś czuję, że byśmy się nieźle dogadywały :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 4 miesiąc temu #278555 przez beti
Słuchajcie...po tych śliwkach poszła kupa....ale jakaaaaaaaa.....jak któryś z brzdąców będzie miał problem to polecam suszone śliwki gerbera.... szpinakowi mówimy na razie stanowcze nie!!!!!
13 lata 4 miesiąc temu #278558 przez iwonaNAVI
Gosia wyslalm ci na priv
13 lata 4 miesiąc temu #278561 przez Mała
Kochane te nasze szkraby, ale prawda jest taka, że są strasznie cwane i wykorzystują nas na maxa :blink:

Mój m poszedł na siłownie z kolegą, bo uznał, że się musi trochę wziąć za siebie, bo on taki misiek jest. Ciekawe, jak znam życie to jutro się z łóżka nie zwlecze :dry: , mówiłam, że niedawno miał rwę kulszową i żeby się nie szarpał, ale na pewno będą przed sobą pajacować, ja go litować nie będę.
13 lata 4 miesiąc temu #278564 przez iwonaNAVI
Gosia podaj mi swojego maila wysle ci cos
13 lata 4 miesiąc temu #278567 przez Agusia83
Super, Beti, gratuluje kupki...moja tez miala trodnosc z wykupcianiem sie i dzis nie dalam Emi zupki...najpierw kupa byla jak male ruloniki a pozniej troszke rzadsza... :silly: :silly: :silly: no i w koncu udalo jej sie oproznic jelitka :laugh:
13 lata 4 miesiąc temu #278569 przez monika1984lodz
Gosia Jagoda z pila wymiata :P

Bewipo :ohmy: :ohmy: :lol:

Emi cos sie chyba sni bo plakala przes sen uspokoila sie dopiero jak ja przytulilam :( kurcze co moze jej sie snic?

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #278574 przez Agusia83
Monia, a moze, ze jej ktos chcial butle zabrac? :silly:
13 lata 4 miesiąc temu #278575 przez gosia2324
beti napisał:

gosia2324 napisał:

Iwona bo Jagoda mimo ze podobna do tatusia to charakterek mamusi, bedzie chodzila w spodniach, jezdzila samochodem i wbijala gwozdzie :)

Oj Gosia, ja coś czuję, że byśmy się nieźle dogadywały :P

Beti ja nawet jestem pewena :P :kiss:
13 lata 4 miesiąc temu #278579 przez maja1982
no moj też tak żałośnie czasem przez sen płacze aż tak tak dziwnie oddycha!!

U nas kupa była taka dzisiaj po wczorajszej zupce że fiu fiu, podobna konsystencją do tejże zupki :) hihiihi sory za szczegóły
13 lata 4 miesiąc temu #278580 przez iwonaNAVI
Maja a za ile chcesz za tego konika?
13 lata 4 miesiąc temu #278581 przez klatina
Słowiczku, strój powalający :silly: Trzeba może wyciąć okienko :lol:
Agusia, z tą położną dobre. Uśmiałam się po pachy :laugh:

Pyśka, szok z Twoim dzieciakiem. Ja moją trzymam na samej piersi i muszę ją karmić o 1.00. 3.00, 5.00 a potem to już chyba co godzinę wisi na cycu tak do 8.00 aż nie wstaniemy. Dlatego swojej małej nie przekładam nawet do łóżeczka. Jak to robiłam, chodziłam jak zombi :P Wiem, że źle robię ale przy tak częstym karmieniu chyba bym zwariowała.

Moja Wikunia nie obraca się sama z brzuszka na plecy. Nawet jej tego nie uczyłam. Ale dziś nauczyła się na brzuszku sięgać po zabawki jedną rączką, a drugą się pięknie podpiera :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia