BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #288584 przez Pyśkaaaa
Beti ale macie fajowe czapy :D ja tez uwielbiam "zabawy z tatusiem"
Kubulek słodziak
Pati aby Kacperkowi kochanemu lepiej było :)

chyba nadrobiłam
aaa jeszcze Franula mieści się do gondoli ale my mamy dużą:P
a i wiecie co coś temu naszemu dzieciowi przeziebienie nie mija :( ciągle ma stan podgorączkowy...

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #288594 przez slowiczek

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

słyszałyście o tym porwaniu 6-miesięcznej dziewczynki :huh: ? dziwna sprawa.......
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #288600 przez beti
Agusia, ale jak wrzucasz na YT to możesz zastrzec, że oglądać mogą tylko osoby, którym Ty podasz link....

Pyśka, ciężki wybór, ale chyba nikt Ci nie doradzi, bo sama musisz zdecydować :(

Jak ktoś karmi NAN
promobaby.pl/promocja-6223.html#.Tx8gI3RY4Jc.facebook
13 lata 3 miesiąc temu #288638 przez pati-m
Witam,
Kacper miał prawie do 24 gorączę, ale dałam mu syropek i zasnął o północy. Na szczęście ładnie i spokojnie przespał noc i obudził się o 8. Wszystko wróciło do normy, po gorączce ani śladu i już leży na leżaczku i rozrabia wśród grzechotek :)

Mnie dziś nie będzie cały dzień bo mam kilka spraw na mieście, więc odezwę się wieczorkiem.

Miłego dnia :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #288645 przez megi2501
Kochane, a ja się witam i uciekam :kiss:
Beti szałowo wyglądacie w czapkach :ohmy: Fifi z tatą rewelacja :ohmy: Śmiałam się w głos. Moja też ma tam gilgotki i identycznie się śmieje :)
On jest bardzo ruchliwy- mata prawie rozniesiona :)

Olcia ślicznota, jak piętkami wymiata. Koniecznie połóż jej coś grającego, będzie się cieszyć :ohmy:

Jeszcze Jagódki nie widziałam w tej czapeczce...ślicznota :kiss: :kiss: :kiss:

Dziś kończę 26 lat :ohmy: :ohmy: :ohmy: O matko, ale jestem stara dupa :( Dobrze, że mam Julcie to już nie jest mi smutno z powodu starzenia się :P

Miłego dnia :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #288647 przez pati-m
megi - sto lat! sto lat! sto lat!
13 lata 3 miesiąc temu #288661 przez angie1713
Witam... :)

U nas noc fajna z dwoma pobudkami i jeszcze dalej Nadunia śpi :)

Beti super macie czapy a Fifi to super chłopczyk fajnie się śmieje :woohoo:

Ola jaka mała wierci piętka moja robi dokładnie tak samo i też się obawiałam o jej stopy :P

Pati super że Kacperkowi już przeszło i przespał spokojnie noc :)

megi2501 Wszystkiego Naj.... :kiss: Młoda laska jesteś i nie narzekaj :blink: Ja już mam skończone 28 :dry:
Ja czekam dziś na kuriera bo zamówiłam sobie żelazko :) Może mi się lepiej będzie prasowało :lol:
i jeszcze babka ma przyjść od ubezpieczenia mieszkania więc trzeba troch e ogarnąć mieszkanko :dry:

Ale u nas biało przez całą noc sypało :)
13 lata 3 miesiąc temu #288662 przez maja1982
Witam sie :) i nadrabiam mam nadzieje ze mi dzieć na to pozwoli :)
13 lata 3 miesiąc temu #288675 przez katy25
witam sie i ja...

troche Was nadrobiłam!

Gosia - Jagódka boska, uwielbiam ją!
Beti czapy super, widziałam je w h&m, ale mój ma za mały łepek w większości sie topi...kupiłam mu taką śmieszną za całe 5zł w h&m he he a kurteczke w TESCO z wyprzedaży niebieska w misiaczki za 14 zł:):) to sie nayzwa BIZNES

MEGI STO LAT!! ja za pół roku kończę 26 lat... nie myślę o tym, ale OMG już bede miała 26... czas zapitala.

U nas nocka też znośna chociaż wczoraj lepsza... mały jeszcze śpi. Wczoraj moj m. kupił mi to do inhalatora i już go inhalowałam wieczorem :lol:
jutro idziemy na kontrole...

Co do spacerówek - ja mam tą quinny ale nie wiem jak ona bedzie sie sprawdzać. Ja właściwie korzystam tylko ze stelaża i wpinam nosidełko. Nie chodze na jakies spacery, ale wiosna na pewno bede i bede potrzebowac spacerowki. Na wyjazd latem na pewno kupie zwykłą parsolkę - lekką... cONECO są dobre. W tamtym roku w mothercare były spacerówki Fishera za 200zł. Też fajne były... latem na pewno pojawią sie ponownie.

JA dzis zamierzam sprzatać dom :woohoo:
zobaczymy na co mi dzieci pozwolą... a jutro nareszcie wyjde z domu!

A zapomniałam Wam powiedzieć jaka miałam przygode w poniedziałek z dwójką dzieci...

Wracamy sobie od tego lekarza i z zakupów ale coś mi ciężko auto jedzie i myślę sobie "no pewnie mi zaraz stanie". Nie zdążyłam pomyśłeć i włączyły mi sie wszystkie lampki w mojej kochanej lagunie. Wyczułam sprawe i Bogu dzikei zjechałam na prawa strone - akurat był przystanek!! I co sie okazało?? że zbrakło mi paliwa.... ha ha ha

Auto całe w zakupach, Sami śpi a Ines do mnie mówi "mamo znowu to samo???"
Dodam, że ja mam popsuty licznik w lagunie i jezdze na wyczucie.
I tak mysle co robic?? dzownic po meza? ODPADA bo zaraz sie naslucham a pozatym jego auto w poniedzialek stalo na przegladzie. Wysiadłam i popchnelam auto ale ciezko szlo... szedl jakis facet poprosilam go aby pomogł mni w bezpieczne miejsce zepchnac. POMÓGŁ ALLELUJA!!
W bagazniku mam baniak taki 2,5l. do stacji miałam ponad kilometr... zapakowalam samiego ines za reke i idziemy B) a bylo juz po 17... najpierw czekalismy na busa ale że to juz bylo niedaleko domu czyli na zadupiu to i autobusu nie było! Poszłyśmy na piechote he he
kupiłam benzyze i spowrotem z tym wozkiem do auta... JEZUniu... myślałam, że pogryzę ten samochod... ale WLAŁAM I ODJECHAŁAM!! tak czy siak poradziłam sobie sama i czekam wiosny aby sprzedać tą kolumbryne!!! Naprawa w lagunie tego komputera to ponad 1000zł nie opłaca mi sie... i jeżdżę jak sierota ale tym razem bede wiecej tankowac he he
13 lata 3 miesiąc temu #288686 przez monika1984lodz
dzien dobry :)

Megi STO LAT !!!!Kochana :kiss: :kiss: :kiss:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #288690 przez maja1982
Udało mi sie was nadrobić :)

Fanka - grtuluje zdanego egzaminu i
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ewelina- mam nadz. ze uda wam sie szybciutko załatwić rehabilitację

Wojtuś marchewkowy cudaczek :)

Emilcia - cudowna z ciebie dziewuszka :)
Iwona - Oliwka ślicznotka, a jaka elegantka :) goni JAgódkę :)

Monia -

megi - sto lat, spełnienia marzeń i przede wszystkim miłego urodzinkowego dzionka :) a stara to jestem ja :) przekraczam w tym roku jak to magda pisała magiczną 30 :silly: ale tak serio to czuje sie na 25!!

Olusia - pyszniutka jesteś,mój loluś tez tak wali piętkami po przewijaku!!

magda - to niezłego masz obrońcę w domu!!ja bym sie po...ła

katy - współczuje przygody z autem - jeszcze z dwójką dzieci!!! :cheer: :cheer:

beti - czapeczkowa rodzinka cudaśna, a zabawa z tatą superowa!

mały się obudził więc będę później

miłego dnia dziewczynki
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #288693 przez Mała
Witam.
U nas biało, chyba czas się wybrać na sanki :lol:

Agusia no niezła historia z tym sąsiadem, ale biedakowi pewnie nie było do śmiechu :lol:

Beti ślicznie wyglądacie w tych czapach

Pati dobrze,że Kacperkowi już przeszło.

Megi sto lat, dużo sexu, mało zmartwień, spełnienia marzeń :lol: . Jaka stara dooopa, o czym ty kobieto, czy ty już od rana wypiłaś toast za swoje zdrowie :unsure: :silly:

Katy no nieźle, oj ja jakbym zadzwoniła do m to też bym się nasłuchała.

Załączniki:
13 lata 3 miesiąc temu #288715 przez iwonaNAVI
Dzien doberek :)

Sto lat sto lat niech zyje zyje nam Megi :)

Katy nie zazdroszcze przygody z autkiem ( musisz zawsze wozic ze soba maly baniak z benzyna jak ci stanie wlewasz i dopiero na stacje jedziesz)

Pyska ja nie wracam nie zostawie dziecka :) ale jak nas przycisnie pewnie bede musiala ;(

u nas tez ciaglke sype jst pelno sniegu :)
13 lata 3 miesiąc temu #288803 przez Pyśkaaaa
witam witam :)
nos spokojna o 7 pobudka cyca i dalej spał do 9 :D a ja wybieram sie do ZUSU podanie złożyć mam nadzieję że moje domumenty z pracy doszły bo ja nie wiem co to bedzie...

13 lata 3 miesiąc temu #288831 przez iwonaNAVI
Moje dzieciatko spi sobie na balkonie a ja mam czas na kawke i na pisanie sciagi ;P
U mnie co prawda jest T w domu i moglaby sie zajac mala ale wiadomo nie ma to jak mama. Chce tak minimum do 1 roku zostac z dzieckim no chyba ze tak jak mowie sytuacja materialna nas zmusi
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia