BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #292076 przez fanka
Angie mój też ciągnie główkę w dół, to chyba kwestia tego, że dzieci mają jeszcze za słabe mięśnie i nie utrzyma tak główki w pionie długo.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #292078 przez mgielka22
Agusia kolejny przepis zapisany :D tak sama robie kupilam tylko slodkie dekoracje :D

Angie Lili tez ciagnie w ogole nawet jak lezy mi na kolanach w polsiedzacej pozycji to ciagnie glowa do przodu do siadania i w ogole...
13 lata 3 miesiąc temu #292079 przez magda79
Agusia dzięki za przepis bede robiła po pyszne to wygląda :lol:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #292081 przez angie1713

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Agusia ja też sobie zapisałam ale zrobię dopiero jak będę mogła jeść nabiał :)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #292083 przez Agusia83
Angie...Emilka ma tak samo...jak ja posadze na moich kolanach to chwilke trzyma glowke pionowo, po to by zaraz zaczela klaniac sie w pas :silly: ale to wkestia miesni...badz co badz, to jeszcze malutkie dzieciaczki... :lol:

jak jutro zrobie, to Wam powiem, czy smakowalo :laugh:
13 lata 3 miesiąc temu #292084 przez pati-m
A ja korzystając z chwili, że Kacper usnął, wybieram zdjęcia do wywołania bo już ich się tle zebrało, że szok :)
A za 2 tyg. chrzciny to pewnie rodzinka będzie chciała pooglądać albumiki :)
13 lata 3 miesiąc temu #292085 przez angie1713
Pati ja już od 2 miesięcy się za to zabieram już część uzbierałam ale znowu muszę przejrzeć.A gdzie wywołujesz gdzieś na allegro?
13 lata 3 miesiąc temu #292087 przez pati-m
Wywołuję zawsze w rossmanie, tylko że zlecam przez internet, bo nie będę jechać z Kacprem do punktu. Właśnie się ładują :) Duże zaległości mam bo to są zdjęcia od 2m-ca do teraz i wyszło ich 214 :)
13 lata 3 miesiąc temu #292090 przez Agusia83
Ja tez sie musze za to zabrac...a czekam juz tyle co Angie :silly: wlasnie, moze na allegro mozna wywolac? Nie wychodzac z domu :laugh: Ja jestem juz 1,5 roku po slubie a nawet zdjecia mamy na plycie cd...haha
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #292091 przez angie1713
A w jakiej cenie są w rossmanie ?To i tak jesteś dobra ja od urodzenia muszę wywołać ale najważniejsze że chociaż 2 albumy czekają :lol:Odbierasz w punkcie czy Ci przysyłają do domu?

Agusia na allegro to widziałam nawet za 17 gr zdjęcia 10x15 więc się opłaca :)
13 lata 3 miesiąc temu #292092 przez pati-m
Agusia - nie musisz wychodzić z domu :)
Najpierw wybierasz fotki i zbierasz je w jednym folderze. Potem wchodzisz na stronkę rossmana foto i tam zamawiasz odpowiedni format, wgrywasz zdjęcia i zaznaczasz opcję żeby przysłali do domu (bo można też odebrać w punkcie). Ja też zaznaczyłam żeby przysłali i płacę dopiero przy odbiorze.

angie - za format 10x15 płacę 0,39 gr. Ja jeden album mam zapełniony do połowy (fotki z 1 m-ca) i już drugi czeka :)
A moja ciotka ma sklep z dodatkami ślubnymi i do chrztu więc już cudny album sobie od niej na prezent wybrałam :)
13 lata 3 miesiąc temu #292094 przez gosia2324
Pati ale wywolywalas juz z Rossmana?
ja jestem mega nie zadowolona czesc zdjec 10x15 czesc poucinane i okropne kolory :( tyle kasy poszlo na marne :(
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #292097 przez Agusia83
Super, Pati, a ile kosztuje przesylka? Bo znalazlam cos takiego...niby takio...ale presylka troche zzera kasy...
allegro.pl/100-zdjec-10x15-fuji-piekne-z...-tu-i2060586522.html

Gosia a gdzie wywolywalas zdjecia?
13 lata 3 miesiąc temu #292098 przez pati-m
Gosia - wywoływałam już wiele razy i wszystko było ok, więc ja osobiście nie mogę narzekać :)
13 lata 3 miesiąc temu #292099 przez pati-m
Agusia83 napisał:

Super, Pati, a ile kosztuje przesylka? Bo znalazlam cos takiego...niby takio...ale presylka troche zzera kasy...
allegro.pl/100-zdjec-10x15-fuji-piekne-z...-tu-i2060586522.html

Gosia a gdzie wywolywalas zdjecia?

Agusia - 11zł przesyłka.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży