BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu #292101 przez pati-m
Zna któraś z Was stronkę dzięki której mogę usunąć czerwone oczy ze zdjęcia? Najlepiej żeby to było online, a nie znów coś instalować na kompie.
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #292104 przez angie1713
allegro.pl/zdjecia-10x15-17-gr-szt-prost...iej-i2069686118.html

Tutaj dużo osób zamawia i się opłaca z przesyłką na dole w aukcji opisane jest :)
13 lata 4 miesiąc temu #292106 przez Agusia83
patrzcie co znalazlam w folderze zdjec mego M....moje skurcze :silly: to jak chcialam zobaczyc wydruk z ktg...wowczas juz mnie troche bolalo :silly:
Załączniki:
13 lata 4 miesiąc temu #292108 przez pati-m
Agusia - aaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Rewelacja! Cudowna pamiątka! :)
13 lata 4 miesiąc temu #292110 przez angie1713
Agusia nie pomyślałabym o takim zdjęciu :lol: Super masz pamiątkę :)
13 lata 4 miesiąc temu #292112 przez pati-m
Dla mnie minusem zamawiania przez allegro jest to, że fotki musisz sysłać mailem, a jak zamawiasz np. 100 zdjęć, to przesyłanie jak dla mnie trwa wieki niestety.
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #292114 przez pati-m

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 4 miesiąc temu #292116 przez Agusia83
Cudownie :laugh: Widac, ze sie rozumieja :laugh:
13 lata 4 miesiąc temu #292117 przez angie1713
Pati fajne rozmowy :) To ja też Wam wkleję moją myślicielkę :lol:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
13 lata 4 miesiąc temu #292118 przez Agusia83
Hahaha...faktycznie wyglada na zadumana dziewczynke :laugh: ..hmmm...jak dziala ta zabawka?
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #292119 przez angie1713
Jak wy wklejacie zdjęcia że są ukryte? ;)

Agusia ona ma szeleszczące skrzydełka ,przywieszone lusterko,grzechotkę i gryzak :)
13 lata 4 miesiąc temu #292121 przez Marta M
Jak bym miala taki piekny pokoik jak Kacperek to bym z niego wyjsc nie chciala, zdolna mamuska!!

Maja wydaje mi sie ze dzieci nam wlasnie w taki etap weszly, u mnie to samo, kazda minute jestesmy razem...i u mnie minely ciche dni jak Wam kiedys pisalam, potem bylo marudzenie: takie: mmmmmmmmmmmm, eheheheh,mmmmmmmm,ehehehe, i tak wkolo...teraz w ciagu jednego dnia Maja zaczela lepiej siegac po zabawki, mowic inne sylaby, przewracac sie z pleckow na brzuszek i przekladac zabawki z jednej raczki do drugiej, w kapieli jest wiecej radochy z chlapania, wiecej sie smieje na glos, mysle ze to byl skok i tyle z tych fajnych rzeczy, z tych gorszych jest tak jak mowisz: nie mozna zniknac z pola widzenia, i ciagle malo: trzeba chodzic, pokazywac i wszystko dotykac..A;e najsmieszniejsze jest to, ze czasem probuje ja rozsmieszyc, ona nic, odwroce glowe to mnie zaczepia, to kaszle, to piszczy..:):)

Maja i mam ten sam problem, przeprowadzilismy sie na wies, nie ma szans nigdzie wyjsc bo za dlugo by mnie nie bylo a karmic trzeba..

Z kupami to Maja ma jak Ola, kiedys nawet co 5 dni, teraz codziennie albo co 2 dni...zobaczymy tylko jak bedzie kupkac po innych posilkach niz cyc..

Mala bluzki na chrzciny, rewelacja ;);)

Monia ja bym sie na te szpilki w zebre zdecydowala :)

Pati 15km?? WOW :)

Magda zdjecia z chrzcin bardzo fajne i widac ze siostrzyczki, podobne :)

Agusia to ze mnie dopiero wyrodna jak zamiast sie smiac mi sie chce krzyczec i przeklinac, ostatnio zamiast kolysanki spiewalam:
JA PIER...OlE, nigdy nie przeklinam i wstyd mi za siebie, to bylo pierwszy i ostatni raz..ale juz mi tak bylo zle jak nie chciala spac, ja sama jak zwykle, z dala od rodziny maz na wylocie a ona maruda chce spac a nie moze, wygina sie i drze w nieboglosy...chcialam sobie jakos pomoc..

Emilka :kiss:

Angie Maja tez oglada stopy jak ja nosze i uwielbia patrzec w podloge jak moge nogi sie poruszaja

Agusia ja tez mam takie zdjecia z ktg przy porodzie i mam nawet zdjecie lozka na ktorym rodzilam :) Ni i nagrany porod :)
13 lata 4 miesiąc temu #292122 przez Agusia83
No widzisz Angie...ciotka slepa :silly:
jak napiszesz tekt, to zaznacz go a pozniej wcisnij na pasku boardcode 2 ludziki...wowczas bedziesz miec niewidoczne dla kogos niezalogowanego :laugh:
13 lata 4 miesiąc temu #292125 przez pati-m
Nadusia jaka zamyślona, hihihi :)

Marta - gratuluję zdolnej Majeczki! Ale mamie należy się opierdziel bo za mało się tą naszą czarnulką chwalisz :P :blink:
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #292126 przez angie1713
Dzięki Aguś :kiss:

Mykam nakarmić małego głodomorka :laugh: Zajrzę później :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży