BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #296888 przez magda79
kasia79 napisał:

szukam jakiejś zabawki na allegro dla Ami ale nie widzę nic fajnego, może podpowiecie :)

no właśnie Pan Metka...ja też muszę coś Małemu kupić .....
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #296890 przez fanka
ale tu dziś spokój, mój potworek właśnie zasypia w łóżeczku, a mnie plecy tak bolą, że już mam dość, a wcale go dużo nie noszę bo on wręcz woli sobie leżeć i tak jak się z nim bawi ale ogólne już takie zmęczenie materiału. Chciałam się pochwalić, że zmieniliśmy mleko na pepti i smaruję Dawida maściami i po uczuleniu już prawie ani śladu, wreszcie!!! a ja zaczęłam znów jeść nabiał, jem już 3 dzień i nic mu nie jest!!
13 lata 3 miesiąc temu #296891 przez Mała
Czytałam, że zęby to genetyczna sprawa i wychodzą dziecku podobnie jak rodzicom i rodzeństwu. Mój Kamil miał 8,5 m-ca jak mu wyszły od razu szły po dwa,także Ola ma jeszcze czas. Chociaż 3 dolną prawą to ma strasznie spuchniętą i taką brzydką. Kto to wie o co jej dzisiaj chodziło?Mam nadzieję że noc będzie chociaż znośna.

Najchętniej bym jakiegoś drina wypiła, ale że nie da rady to żelki wpitalam :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #296894 przez Mała
Fanka jak jesz nabiał i Dawidkowi nic nie jest to to musi nie być skaza. Niemniej jednak cieszę się,że przeszło uczulenie :)
13 lata 3 miesiąc temu #296895 przez fanka
allegro.pl/body-wesole-napisy-roz-80-wyr...ski-i2085182588.html dziewczyny fajne body, znaczy napisy fajne, zobaczcie sobie wszystkie przedmioty sprzedającego i tam są różne wzory, z siostrą dziś trochę obkupiłyśmy małego na allegro
13 lata 3 miesiąc temu #296900 przez megi2501
Kochane bolało trochę, ale co to jest... :laugh: Gosia ja zakładałam nie hormonalną tylko zwykłą, bo po co miałam chemią się faszerować. Na razie jest ok :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 3 miesiąc temu #296910 przez Mała
Moja robi 1 na 2-3 dni, taką dorosłą.Kolor to zależy co dajesz, jak marchewkę to żółta, jak szpinak to troszkę zielonkawa. Myślę,że przy obiadkach to już nie ma luźnych kup.
13 lata 3 miesiąc temu #296913 przez gosia2324
Mała napisał:

Czytałam, że zęby to genetyczna sprawa i wychodzą dziecku podobnie jak rodzicom i rodzeństwu. Mój Kamil miał 8,5 m-ca jak mu wyszły od razu szły po dwa,także Ola ma jeszcze czas. Chociaż 3 dolną prawą to ma strasznie spuchniętą i taką brzydką. Kto to wie o co jej dzisiaj chodziło?Mam nadzieję że noc będzie chociaż znośna.

Najchętniej bym jakiegoś drina wypiła, ale że nie da rady to żelki wpitalam :lol:

Kuba jak 8 mies mial 9 zebow :side: a pierwszy przed 6 mies....
a co do uczuleń to Jagoda miala dzis tak strasznie czerwone policzki... mysle ze to przez to ze pilam duzo herbaty z miodem :dry: ale musialam sie czyms ratowac, na szczescie juz mi przeszlo, mam nadz ze jurto bedzie miala juz inna buzie
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #296917 przez gosia2324
megi2501 napisał:

Kochane bolało trochę, ale co to jest... :laugh: Gosia ja zakładałam nie hormonalną tylko zwykłą, bo po co miałam chemią się faszerować. Na razie jest ok :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Hmm :) Kupy Jogo sa zwinięte i ślimaka na dnie nocnika, koloru zupy jaka jadla dzien wczesniej :)
13 lata 3 miesiąc temu #296919 przez Mała
A wychodzicie w te mrozy na spacer?
13 lata 3 miesiąc temu #296923 przez gosia2324
Mała napisał:

A wychodzicie w te mrozy na spacer?

My nie !!!!
u nas dzis bylo -22
13 lata 3 miesiąc temu #296924 przez Mała
U nas -14,ale wiatr.
13 lata 3 miesiąc temu #296925 przez magda79
no i zasnął ładnie mój mały chłopak :) wiem...wiem...nie chwalić za dużo B) B)

u nas kupy też zwinięte w ślimaka jak na nocniku a jak się nie uda to całe dupsko od kupala uwalone, kolor różny w zależności od tego co papał :) i jedna na dzień tylko robi o różnych porach...dzisiaj zrobił wieczorem jak jadłam kolację, a On siedział w huśtawce i tym sposobem nie zdążyliśmy bo nocnik na górze w łazience :ohmy: a było tylko raz pociśnięte i po sprawie....
13 lata 3 miesiąc temu #296927 przez magda79
my też siedzimy w domu...
a wczoraj przejechałam tylko do mamy i rzuciłam jeszcze kocyk na bude bo nie dość, że -17 to jeszcze wiatr...
teraz u nas -15...

a ostatnio w ddtvn mówili, że w zasadzie jak spadają temp poniżej 0 to z niemowlakami nie powinno się wychodzić na spacery...hmmm
13 lata 3 miesiąc temu #296930 przez Mała
Ja pamiętam,że przy Kamilu położna mi mówiła, że do -5, ale jak nie ma wiatru.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia