BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #301419 przez maja1982
A obiecałam dodać mojego kawalera :)

lolek w nowym krzesełku :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

podczas niedzielnej zabawy z tatą :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #301432 przez Marta M
Haha tatus mial pewnie wiecej zabawy z zabawy niz Lolek ;) Ale go wystroil, super :)
13 lata 3 miesiąc temu #301448 przez maja1982
uciekam dziewuszki :)

do wieczorka :)
13 lata 3 miesiąc temu #301453 przez angie1713
Loluś ale Cię tatuś wystroił :woohoo:
13 lata 3 miesiąc temu #301457 przez Pyśkaaaa
Megi Karmię na noc cycem on dostaje tylko mm jak musze wyjść i wypada karmienie...

Lolek ślicznoto :*
13 lata 3 miesiąc temu #301493 przez magda79
Loluś kawaler z Ciebie , że hoho :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #301505 przez bewipo
Beti ja też poproszę namiary :)

Loluś jakie fajne krzesełko masz i jaki wystrojony :D
13 lata 3 miesiąc temu #301514 przez Mała
Karolku jaki ty duży chłopak jesteś w tym krzesełku.

Monia ja też bym musiała się dołączyć do Twoich przeprosin,bo też ostatnio tylko narzekam.
No ale jak tu nie marudzić, jak następny powód, Kamil ma zapalenie ucha zewnętrznego UWAGA od kataru :( . Na szczęście szybko zauważyliśmy i nie jest jeszcze takie bardzo zaostrzone.
Ola też się zachowuje jak przy tym skoku co Marta pisała, szczególnie to spanie, ryk jak jej z oczu zejdę i nie pobawi się 1 sekundy sama.
13 lata 3 miesiąc temu #301520 przez ewelinaa
Witam i ja :)

Marta - u Kingi wit. D 54 (nie wiem jakich jednostek :blush: ) a norma 20-60. A wynik był do odebrania już po 3 godzinach :) Dziwne Beti, że czekałaś aż 10 dni :ohmy:

Monia - szpinak dałam jej ostatnio w czwartek (jadała go 4 dni), smaruję policzki kremem oilatum i już są prawie normalne :)

13 lata 3 miesiąc temu #301525 przez angie1713
Mała biedy Kamilek dobrze że poszliście wcześniej i jeszcze go tak nie boli i teraz szybko wyleczycie.A jak Ola po tej twojej drożdżowce wszystko ok?

Buziaczki dla Kamilka :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #301540 przez Mała
Właśnie miałam ci napisać :lol: . Ola po drożdżówce, zadziera ją brzuszek, dopiero jak puści bączka to jest ok, także tak średnio.Na razie jej nie wysypało, tylko że po kilku dniach jej głowę wysypywało.
13 lata 3 miesiąc temu #301545 przez Agusia83
To witam sie i ja...Emi pewnie za chwilke sie obudzi, glodna jak wilk... :silly: przed chwila zaczela plakac..tak jakby zawyla :silly: ide do pokoiku a ona dalej spi...pewnie cos jej sie snilo...Noc udana :laugh: od 19:30 do 5:30, nastepnie papnko i spanie znow do 8 :laugh: :laugh: tak wiec nie mam na co narzekac :lol:

Monia, zal sie, przeciez po to jestesmy by sobie pomagac...kazda z nas dopada chandra, czy to zwiazana z jakimis klopotami, czy tez z choroba...

Mala wspolczuje..oby Kamilkowi przeszlo to zapalenie..dobrze, ze szybko zostal zdiagnozowany.

Pyskaa, ja tez tak mialam z piersiami...ale w nocy przestalam je odciagac...kilka dni sie przemeczylam, ale w koncu mozg zrozumial, ze w nocy nie produkujemy mleka i bol przeszedl.. :lol:

Beti, prosze podaj namiary na ten Twoj wypad...czaderska oferta...

Jednak na szczepienie idziemy jutro, bo we czwartek nie ma naszej pani dr...oby Emilka dobrze je zniosla...

Loleczku, a co to tatus dal na glowce? Chyba on mial wiecej radochy z zabawy, niz Ty :silly: Ale widac, ze super model z Ciebie :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #301547 przez angie1713
Może nie będzie tak źle musisz jeszcze trochę poczekać .Mojej dziś na lewym policzku wyskoczyło kilka krosteczek i nie wiem po czym więc na razie nie wprowadzę tej drożdżówki.Poczekam kilka dni.
13 lata 3 miesiąc temu #301554 przez Mała
Masuje jej brzuszek,leży na nim i chyba dam jej infacol. Nie jest tragicznie. Następne podjadanie za tydzień :blink:
13 lata 3 miesiąc temu #301574 przez Marta M

Ale do tematu: kurcze, chyba poczekam z tym badaniem jednak..bo Maja ma juz taka awersje do bialych fartuchow i igiel, wczoraj przez 15 minut pani doktor musiala ja zabawiac z odleglosci 1m zeby moc do niej podejsc i ja zbadac: tak wrzeszczala, ostatnio przed szczepieniem bylo to samo, nie mowiac o kluciu..

A mozna zbadac tak?? Patrzcie co wyczytalam, obeszlo by sie bez igly:

Dla określenia dawki lekarz może zlecić badanie moczu, aby ocenić ilość wydalanego wapnia oraz krwi, w której oceniane są poziomy wapnia, fosforu i fosfatazy alkalicznej - enzymu świadczącego m.in. o aktywności komórek kościotwórczych.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia