BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #301584 przez Pyśkaaaa
Agusia i tak radykalnie prestałaś od ciagac nie zmniejszałaś ilości :unsure:

przyszła moja mama a Franek bawił sie na podłodze na macie rany ile krzyku było hahaha że zimno że zmarźnie że on goły :Ph
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #301588 przez slowiczek
witajcie dziewczynki :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

jeśli chodzi o pocenie główki to Natalce poci się przy jedzeniu i pytałam o to przy ostatnim szczepieniu i lekarka powiedziała, że jeśli się poci tylko przy jedzeniu to po prostu najprawdopodobniej z wysiłku, mam obserwować, nie zwiększać dawki wit D, jeśli się nasili to wtedy zrobimy badanie

kolejna kwestia - szpinak...wiecie co, chyba Natalkę też uczulił :unsure: bardzo go lubi, ale zrobiła jej się taka sucha plama na łokciu i na stópkach...znaczy w sumie to ją mogło wszystko uczulić bo ja się zupełnie nie ograniczam, ale ta zupka szpinkowa jest z mlekiem i ze śmietaną więc może to :unsure: na razie jej szpinak odstawiłam na jakiś czas, a te plamy smaruje linomagiem i już prawie zeszły...

Loluś jak król na tronie :lol: :kiss:

zaraz wam wrzucę parę zdjęć Natalki, bo tu dwie ciocie nie poznały wczoraj na zdjęciu :silly: :lol: tak być nie może :ohmy: :ohmy: :ohmy:
13 lata 3 miesiąc temu #301589 przez angie1713
Dziewczyny a ile wasze dzieciaczki jedzą zupki? Cały słoiczek czy pół? Podajecie deserki ?
13 lata 3 miesiąc temu #301593 przez slowiczek
moja je cały słoiczek zupki, a i tak ma chyba ochotę na więcej :) a desrków na razie nie
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #301599 przez Marta M

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #301610 przez Pyśkaaaa
ja też daję cały słoiczek ale Franek jadł tylko marchewke, marchewkę z ryżem, i dynię... :) a i jadł jabłuszko i śliwki ale daję mu tylko na kupę więcej mam zamiar dawać po 6 miesiącu :) a kaszek też nie jadł... jeszcze się naje wszystkiego :D

Słowiczku czekamy na zdjęcia powiem Ci szczerze że ja jej też nie poznałam

a co do zabawy to Franek potrafi bawić sie z godzinę na macie a jak w niedz miał zły dzień to to 3 min nie uleżał na szczęście złe dni trafiają mu sie b. rzadko
13 lata 3 miesiąc temu #301612 przez megi2501
Mała dobrze, ze rozpoznane szybko :ohmy: Zdrówka i jeszcze raz zdrówka :kiss: :kiss: :kiss:

Moja je cały słoiczek, chodź ostatnio pluje-taka forma zabawy :angry: Pije soczek jabłkowy z wodą, jak jest problem z kupą. Deserków jeszcze nie dawałam.

Słowiczku daj zdjęcia tej małej piękności-czekamy :)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #301619 przez slowiczek
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Załączniki:
13 lata 3 miesiąc temu #301620 przez angie1713
Jeju jaka ona jest słodka -do schrupania normalnie :kiss: :kiss: :kiss: :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #301621 przez Pyśkaaaa
Nasza Miss ach lowiam ja :* buziaczek od cioci

a z racji tego że dostałam wczoraj reprymendę dodaje kilka zdjęc Franulka :D
13 lata 3 miesiąc temu #301627 przez angie1713
Czy po zjedzeniu zupki podajecie coś dzieciaczkom jeszcze np.herbatkę albo pierś ?

Moja jeszcze nie je całego słoiczka spróbuję jej jutro podać zobaczymy czy zje :) Nadii z deserków podawałam jabłuszko.
13 lata 3 miesiąc temu #301630 przez kasia79
Piękna Natalka :kiss:

Beti prosimy o namiary.
13 lata 3 miesiąc temu #301632 przez Marta M
Piekna, a ostatnie zdjecie Natki moje ulubione :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #301633 przez angie1713
Pyśkaa gdzie te zdjęcia ??? :)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #301637 przez Pyśkaaaa
juz już :P
Załączniki:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka