BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #301639 przez angie1713
:) Przystojniak :silly:
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #301646 przez megi2501
Natalka jest MISS forum :ohmy: Jakie Ona ma oczka i włosy-zawrót głowy :S Zawsze będę się nią zachwycać :)

Franuś bajeczny :kiss: Ależ ja będę miała zięcia :)
13 lata 3 miesiąc temu #301648 przez slowiczek
Natalka pragnie podziękować za komplementy :

nh nbbvtbvvb by byy n ygg g b vvcc

:kiss: :kiss: :kiss:

Franunununiu jaka koszula, jakie kołnierzyki, mały elegancik :lol: :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #301652 przez Pyśkaaaa
Słowiczku uwielbiam te Twoje Franununiu :D
13 lata 3 miesiąc temu #301657 przez ewelinaa
Natalka jak ślicznotka, jakie piękne włosy i oczka :kiss: :kiss:

Franuś prawdziwy elegancik :kiss: :kiss:

A jeśli chodzi o słoiczki - moja zjada mniej więcej pól i po jedzonku wypija taką słabiutką herbatkę malinową z dziką różą albo z koprem (jak ma problem z brzuszkiem). niestety samej wody nie chce, więc muszę wsypać trochę tej granulowanej herbatki Hipp.
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #301663 przez Agusia83
Pyskaa, tak, najpierw bylo tak, ze Emi przesypiala mi ciagiem 7,8 godzin a pozniej coraz wiecej...i tym sposobem nie dawalam jej piersi w nocy...oczywiscie po pobudce tak...i do tej pory tak robie. Na poczatku mialam ciezkie piersi i wkladki byly nasaczone mnostwem mleka...ale po pewnym czasie organizm sie przyzwyczail i moglam wytrzymac przez ten czas...w ten sposob regulujesz laktacje. Oczywiscie w dzien bedziesz miala mleczko...i tym sposobem zaczelam wysypiac sie z Emilka :laugh:

Ja tez daje caly sloiczek, zreszta Emi gdyby mogla zjadlaby wiecej...ale narazie ograniczam do jednego...a mleczko je 1,5h do 2h po zupce...natomiast wode koperkowa lub rozcienczony soczek podaje jej godzinke po kazdym posilku...

Natalka, ale z Ciebie sliczna laleczka...a wloski wymiataja...czy mama myslala juz o spineczkach?

Franiu, Ty przystojniachu :laugh:

Dominiczku, ale gdzie Twoje fotki?
13 lata 3 miesiąc temu #301668 przez iwonaNAVI
Loluś jaki Ty przystojniaku jestes duzy :) a i mamy takie samo krzeselko ktore sama skrecilam i dzis pierwzy posilek na tronie :)

Natalka kolejna MISS czuprynka :) i jej oczka ach ach w porownaniu do mejej niebieskookiej blondi to wygladaja jak z innej planety :P heheh

Franulku :kiss:

moja zjada caly sloiczek ale zjadlaby wiecej :P potem zawsdze herbatke ;lub soczek :)
casem deserek albo kaszke ale nie codziennie no i ulubione flipsy do polizania :P
13 lata 3 miesiąc temu #301676 przez Pyśkaaaa
a zapomniałam napisac ze potempo słoiczku herbatka z hipp na lepsze trawienie :D
13 lata 3 miesiąc temu #301703 przez Marta M
I Franio nasz najmlodszy dzentelman :kiss: :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #301726 przez megi2501
Jula zrelaksowana już na nocniku po eee :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
13 lata 3 miesiąc temu #301733 przez magda79
Natalka śliczna jesteś :kiss: :kiss:
Franio dżentelmen na 102 :kiss: :kiss:

kurcze wiecie zmartwiłam się:(
Domi zjadł dzisiaj bardzo ładnie obiad..tak ślicznie otwierał dziobala i widać było, że mu smakowało. No i wzięłam go na ręce i za chwilę tak mu się odbiło, że się zakrztusił i wszystko zwymiotował!!!!???? cały do przebrania i moje spodnie też. Nie płakał, śmieje się i gaworzy coś teraz w łożeczku - wygląda, że wszystko ok, mam nadz, że to taki jednorazowy "wybryk" - jadł to samo co wczoraj, nic nowego, więc zobaczymy.
13 lata 3 miesiąc temu #301736 przez gosia2324
Witam sie i ja ...
Noc nie najgorsza, ale o 5.30 juz bylo po spaniu :dry:

Pisalyscie wczoraj o aborcji Ja tez mowie NIE!!!!

Pyska ja chciałabym karmić z 10-11 mies ... zobaczymy,

Ni i juz sie napisalam ,mala wstala :cheer: :dry:
13 lata 3 miesiąc temu #301738 przez slowiczek
Nie martw się Magda :) Natalce też się takie akcje zdarzają, ale bardzo rzadko :)

uśmiałam się właśnie, bo Natalka zasnęła w trakcie jedzenia zupki :laugh: musiałam ją szturchnąć, żeby przełknęła to co ma w buzi :P
13 lata 3 miesiąc temu #301739 przez Marta M
Julka widac ze po eee..ma takie czerwone brwi, widac ze mocno sie skupiala, haha...super :)

Moja zjadla marchewke z ziemniaczkami, jak zwykle placz po skonczonym sloiczku i teraz zmeczona sie weranduje w korytarzyku :D Znaczy spi na swiezym powietrzu..
13 lata 3 miesiąc temu #301741 przez monika1984lodz
Franiu przytojniaczku mua :*

Lolus :) wlasciwy czlowiek na wlasciwym miejscu :)hihi

Nati - czy te oczy moga klamac mmmmmmmmmmmmm cudna jeses :)

Jula na tronie wymiata :)

madzia moze poprostu zjadl za duzo.bedzie dobrze

Mala kurcze znowu Wam sie cos przyplatalo.Zapalenie ucha- to bidula Kamil sie nameczy eh.ucaluj go od ciotki :kiss:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży