BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #304589 przez mgielka22
hej Laseczki

Beti moja Lilianna wolna :D zawsze 3 mozesz miec :P

No dzieciaczki cudne Oliwcia, Nadusia :kiss:

Beti paczka wczoraj poszla dzis dojdzie wiec nie wiem kto odbierze :p

Amnie brzuch boli ehh ciotka przyjechala :(

Madzian ni9e wybacze tego rozmiaru :silly:
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #304600 przez kasia79
Mgiełka masz rację, kiedyś wydoili krowę, dziecko nakarmili i po 90-100 lat żyli a teraz nie masz prawa dziecku dać krowiego mleka, niektórzy naprawdę to przesadzają, do pół roku na samym mleku.
13 lata 3 miesiąc temu #304604 przez kasia79
Karolek Nadia śliczne bobaski.

Iwonka trzyam kciuki za 5 :)
13 lata 3 miesiąc temu #304613 przez ewelinaa
Witam się i ja :)

Jeśli chodzi o spanie to Kinga długo śpi w dzień - pierwsza drzemka krótka ok. 30 minut, a później ok. południa zasypia i śpi 3 godziny :) Kąpiel ok. 19 i śpi do 6-7, w nocy dwie pobudki na mleczko.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dzieciaczki cudne :kiss: :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #304617 przez kasia79
Proszę o adres do Beti, też jakąś paczuszkę zrobię, szkoda mi takich ludzi i to w takim momencie, nawet nie ma do czego wracać z dzieckiem a już pewnie wszystko mieli naszykowane dla dzieciaczka.
13 lata 3 miesiąc temu #304623 przez monika1984lodz
kasia wyslalam adres

juz nie wiem jak walczyc z tym katarem Nunki :(

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #304637 przez megi2501
Ja się witam późno, ale zawsze :laugh:

Monia ślub tuż, tuż....zaczynasz czuć stresik :unsure:
Moniu oby przeszło szybko Nunce- zawsze możesz iść do lekarza, aby osłuchał, czy jest czysto...

Mała super, że Oli jojczenie przeszło- dobrze, ze to nie charakterek,a biegunka :P

Iwona 3-mam kciuki za egzamin :ohmy:

Ja dziś pochwalę moją córkę, bo i tak nie wierze, że to się powtórzy. Zasnęła o 19.00 pierwsza i ostatnia pobudka na jedzenie o 2 w nocy :ohmy: I to 5 minutowa :ohmy: Wyspałam się, jak za panieńskich czasów :P Czyli potwierdza się fakt, ze ona nie jedzenia potrzebuje, a tulenia w nocy :dry: Dziś mówię stop i zaczynam walczyć z tym-zastępujac to smoczkiem :P
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #304641 przez gosia2324
slowiczek napisał:

gosia2324 napisał:

Beti dla drugiego synka czyżby weekend u T byl owocny ? :woohoo: :side: :kiss: :kiss:

hahaha :lol: :lol: :lol: :side:

ALLELUJA :D Natalka zrezygnowała z pobudki o 5:30, wstała o 7:30...

Pati, przywołuję Cię do porządku, co to za znikanie :ohmy: :unsure: :laugh:

Magda, nie ma to jak dobrze zacząć dzień :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A KALINA SLICZNIE!!!! Mi tez sie podobalo, ale D sie nie zgodzil :dry: :angry: :cheer: B) Co on tam wie :S
13 lata 3 miesiąc temu #304652 przez slowiczek
kasia79 napisał:

Mgiełka masz rację, kiedyś wydoili krowę, dziecko nakarmili i po 90-100 lat żyli a teraz nie masz prawa dziecku dać krowiego mleka, niektórzy naprawdę to przesadzają, do pół roku na samym mleku.

niby tak, ale to też nie do końca tak jest....trzeba wziąć pod uwagę coś takiego jak choroby cywilizacyjne, alergia to nic innego...zmienia się środowisko w którym żyjemy itd

Gosia, i pewnie na tym się skończy...ale tak czy inaczej to dopiero jak będzie ciepło :)
13 lata 3 miesiąc temu #304655 przez bewipo
Witam :)
Spacerek zaliczony, paczuszka wysłana :) Ja w lepszym humorze i maluda chyba też :) Ale za to coś zupek za dużo nie chce jeść, muszę ją od deserków odciąć na jakiś czas.
13 lata 3 miesiąc temu #304659 przez monika1984lodz
Megi najwiekszy stres mam jak pomysle, ze Nunka zostawiam pod opieka u mamy mojej przyjaciolki :( i mimo, ze wiem, ze ona sie nia dobrze zajmie i ze zadna krzywda ja nie spotka, to wiem, ze ciezko mi bedzie :(

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #304667 przez slowiczek
Gosia, chłopy się nie znają :S Łukasz chciał żeby Natalka była Antosią.......mnie Antosia się średnio podoba, ale Antoś dla chłopca już tak....zresztą mój królik miał na imię Tosia :P
13 lata 3 miesiąc temu #304674 przez bewipo
kasia79 napisał:

To tak jak z paleniem, albo piciem w ciąży. Kiedyś też kobiety paliły i piły i dzieciaczkom nic nie było, rodziły się zdrowe i wszystko było ok, a dziś żadna odpowiedzialna matka nie zapali i alkoholu w usta nie weźmie.
13 lata 3 miesiąc temu #304689 przez beti
Basia, Fifi ma dużą pupę i grube udka i one mu przy obrotach przeszkadzają :P więc tułowiem się obraca i próbuje resztę za sobą ciągnąć, ale mu ciężko :P

Tak samo z braniem stóp do buzi...fałdki na brzuszku ograniczają :)

Sauri, już Ci odpisuję :)

Załatwiłam komodę z przewijakiem dla nich :D Ale się cieszę, no i pomoc w odnowieniu tego socjalnego mieszkania też mamy już :)
13 lata 3 miesiąc temu #304697 przez monika1984lodz
Beti to super :) a podobno w obecnych czasach ciezko o zyczliwych ludzi , a tu zobacz :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży