BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #304701 przez Agusia83
Hej dziewczynki...emi ucina wlasnie 2 drzemke...znow marudka z niej...chyba po tym szczepieniu...2 kupy zaliczone, co prawda jeszcze pieluchowe, ale kto wie, moze za niedlugo kupimy nocniczek...oczywiscie moja T oburzona jak jej powiedzialam, ze za chwile bede uczyla Emilki kupy na tronie :silly:

Monia wcale Ci sie nie dziwie, ze sie denerwujesz i masz stresa przed zostawieniem Nuneczki u mamy przyjaciolki...ale na pewno nic jej nie bedzie..a Wy musiecie sie swietnie bawic :lol:

Beti, cudownie, ze udalo Wam sie pozalatwiac takie rzeczy...ja juz paczuszke wyslalam, udalo mi sie, ze bylam pierwsza na poczcie bo u nas jakas nowa moda, zamiast od 8 to od 10 czynna...

Dziewczyny mam fantastyczny filmik jak Emilka sie smieje...takiego smiechu jeszcze u niej nie widzialam...jak ja filmowalam to reka mi sie trzesla z mojego smiechu....jak M przyjdzie do mi powie, gdzie umiescil filmik...bedziecie mogly sobie sciagnac i looknac:P
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #304703 przez beti
Monia, no właśnie...ogólnie ciężko, ale nas tu jest baaardzo dużo :)
Ja od wczoraj to z podziwu nie wychodzę, że aż tyle życzliwości jednak jest na swiecie :)

Zobaczcie, fajny przepis :)
www.tesco.pl/kulinarne-inspiracje/ciasteczka-imbirowe/

Monia, jak tam tremujesz się już?? A Nuną się nie martw, da sobie radę jedną noc bez Ciebie :)

Agusia, czekamy na filmik :)))
13 lata 3 miesiąc temu #304705 przez monika1984lodz
Beti ona sobie rade da, gorzej ze mna :P

sresik pomalu sie pojawia....ja nadal bez butow, bielizny i bizuteri :P M tez butow nie ma :P i kiecuszka dla Emi... ja nie wiem... jacys nie ogarnieci jestesmy

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #304711 przez beti
a jakie buty byś chciała??:)
13 lata 3 miesiąc temu #304713 przez monika1984lodz
allegro.pl/buty-slubne-ecru-wygodny-obca...ani-i2071014579.html musze tylko zamowic, ale czekamy na pieniadze

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #304721 przez beti
Wyglądają na bardzo wygodne :) ja miałam trochę wyższe i z zaokrąglonym przodem :) takie jak to moja koleżanka nazwała księżniczkowate :)

Mamy chłopców, jak ubierałyście ich do Chrztu?? My w kwietniu chrzcimy i nie mam pomysłu :(
13 lata 3 miesiąc temu #304726 przez monika1984lodz
no wlasnie- wygldajana wygodne, obcas musze miec 6 cm zebym kiecki nieprzydeptywala

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #304730 przez beti
13 lata 3 miesiąc temu #304748 przez Agusia83
Bardzo ladne buty...ja tez mialam z zaokraglonym przodem i 5cm obcas...wyzszego nie chcialam..

Beti..sukienka przesliczna :laugh:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #304772 przez monika1984lodz
ja zaokraglone czubki lubie tylko w adidasach i balerinach :)
sukienka cudna pokaze M :) Beti dziekuje :)

Pra na syropki Emikowe, znowu bedzie plucie...

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #304774 przez beti
To moje, na zdjęciu wyszły na białe ale są śmietankowe ecru :)

Ja mam schizę, że mam długie stopy, więc długie czubki nie wchodzą w grę :P :)
Załączniki:
13 lata 3 miesiąc temu #304781 przez Mała
Monia weź wyższe buty, bo ja jak i wszystkie moje znajome są zdania, że suknie ślubne robią złośliwość na weselu, robią się za długie i się je przydeptuje. :blink:

A że będziesz się martwić o Nunkę to wiem. Ja jak Kamil był w wieku naszych maluchów to byłam na weselu UWAGA 300m od domu, a i tak dzwoniłam do mamy :blush: , a raz byłam na karmieniu, bo mi cycki rozsadzało. Matki wariatki i tyle.
13 lata 3 miesiąc temu #304788 przez bewipo
Monia buty bardzo ładne :)
Beti twoje też super :)
Ja miałam takie

Obcas wysoki, ale mega wygodne. Dopiero po pożegnaniu ostatnich gości, jak usiadłam to stwierdziłam że już nie wstanę :woohoo:
Załączniki:
13 lata 3 miesiąc temu #304792 przez Mała
Beti śliczne te buciki. A ja miałam te czubkowate do ślubu, bo w tym czasie była moda na te buty i innych nie znalazłam. :dry: A ja nie cierpię tych czubiastych butów,bo mam wrażenie jakby moje nogi w płetwach były.

Beti w poniedziałek wyślę paczkę,dużo tego nie ma, bo nowych rzeczy dla Oli miałam mało, resztę po Kamilu i już za bardzo wysłużone. Ale mimo to chcę pomóc, bo doskonale wiem,że każdy troszkę i się uzbiera. A powiedz jaka duża dziewczynka i ja na imię?
13 lata 3 miesiąc temu #304801 przez megi2501
Zobaczcie, jak tekst znalazłam pod zdjęciami, gdzie znaleziono Madzie...tak się wzruszyłam, że musiałam się z Wami tym podzielić :ohmy:

Mamusiu jestem już taka duża, że ledwo się tutaj mieszczę ! Ale cierpliwie tutaj pomieszkam ostatni miesiąc jeszcze. Mamusiu wiem, że jak się tu wiercę to rozciągam Ci brzuszek, nie chcę żebyś się na mnie złościła i nie będę się już poruszała ! Mamusiu nie chcę by Cię bolało i nie chcę żebyś cierpiała urodzę się więc bardzo szybko żebyś mnie już przytulała ! Mamusiu już ! Już jestem na świecie ! Wyszłam szybko i bez krzyku ! ...Dlaczego więc zamiast do domu zostawiasz mnie w zimnym śmietniku ?..... ...Mamusiu wróć... Tak strasznie tu zimno... Przecież już przyszła zima ! Marzną mi plecki... zmarzły mi rączki... Długo tu nie wytrzymam .... ....Mamusiu wiem pewnie pobiegłaś do domu po kocyk i śpioszki ! Nie będę płakała, nie będę krzyczała żeby Cię nie rozzłościć.... ..... .... ...Mamusiu przyszedł już po mnie pan Bóg, wyjął z foliowego worka i zabrał tam gdzie ciepło jest i zrobił ze mnie aniołka ! Mamusiu moja kocham i tęsknię i czekam tutaj na Ciebie... ..Nie przynoś już kocyka ani śpioszków, to nie potrzebne mi w niebie... ...Mamusiu....
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia