- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #304701 przez Agusia83
Hej dziewczynki...emi ucina wlasnie 2 drzemke...znow marudka z niej...chyba po tym szczepieniu...2 kupy zaliczone, co prawda jeszcze pieluchowe, ale kto wie, moze za niedlugo kupimy nocniczek...oczywiscie moja T oburzona jak jej powiedzialam, ze za chwile bede uczyla Emilki kupy na tronie 
Monia wcale Ci sie nie dziwie, ze sie denerwujesz i masz stresa przed zostawieniem Nuneczki u mamy przyjaciolki...ale na pewno nic jej nie bedzie..a Wy musiecie sie swietnie bawic
Beti, cudownie, ze udalo Wam sie pozalatwiac takie rzeczy...ja juz paczuszke wyslalam, udalo mi sie, ze bylam pierwsza na poczcie bo u nas jakas nowa moda, zamiast od 8 to od 10 czynna...
Dziewczyny mam fantastyczny filmik jak Emilka sie smieje...takiego smiechu jeszcze u niej nie widzialam...jak ja filmowalam to reka mi sie trzesla z mojego smiechu....jak M przyjdzie do mi powie, gdzie umiescil filmik...bedziecie mogly sobie sciagnac i looknac:P

Monia wcale Ci sie nie dziwie, ze sie denerwujesz i masz stresa przed zostawieniem Nuneczki u mamy przyjaciolki...ale na pewno nic jej nie bedzie..a Wy musiecie sie swietnie bawic

Beti, cudownie, ze udalo Wam sie pozalatwiac takie rzeczy...ja juz paczuszke wyslalam, udalo mi sie, ze bylam pierwsza na poczcie bo u nas jakas nowa moda, zamiast od 8 to od 10 czynna...
Dziewczyny mam fantastyczny filmik jak Emilka sie smieje...takiego smiechu jeszcze u niej nie widzialam...jak ja filmowalam to reka mi sie trzesla z mojego smiechu....jak M przyjdzie do mi powie, gdzie umiescil filmik...bedziecie mogly sobie sciagnac i looknac:P
Temat został zablokowany.
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #304703 przez beti
Monia, no właśnie...ogólnie ciężko, ale nas tu jest baaardzo dużo 
Ja od wczoraj to z podziwu nie wychodzę, że aż tyle życzliwości jednak jest na swiecie
Zobaczcie, fajny przepis
www.tesco.pl/kulinarne-inspiracje/ciasteczka-imbirowe/
Monia, jak tam tremujesz się już?? A Nuną się nie martw, da sobie radę jedną noc bez Ciebie
Agusia, czekamy na filmik
))

Ja od wczoraj to z podziwu nie wychodzę, że aż tyle życzliwości jednak jest na swiecie

Zobaczcie, fajny przepis

www.tesco.pl/kulinarne-inspiracje/ciasteczka-imbirowe/
Monia, jak tam tremujesz się już?? A Nuną się nie martw, da sobie radę jedną noc bez Ciebie

Agusia, czekamy na filmik

Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez beti.
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #304705 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Beti ona sobie rade da, gorzej ze mna 
sresik pomalu sie pojawia....ja nadal bez butow, bielizny i bizuteri
M tez butow nie ma
i kiecuszka dla Emi... ja nie wiem... jacys nie ogarnieci jestesmy

sresik pomalu sie pojawia....ja nadal bez butow, bielizny i bizuteri

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #304713 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
allegro.pl/buty-slubne-ecru-wygodny-obca...ani-i2071014579.html
musze tylko zamowic, ale czekamy na pieniadze

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #304726 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
no wlasnie- wygldajana wygodne, obcas musze miec 6 cm zebym kiecki nieprzydeptywala

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #304730 przez beti
Moniaaaaaaaaaaaaaaaaa
allegro.pl/tiulowa-sukienka-kapelusz-chr...-80-i2057752878.html
allegro.pl/tiulowa-sukienka-kapelusz-chr...-80-i2057752878.html
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #304772 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
ja zaokraglone czubki lubie tylko w adidasach i balerinach 
sukienka cudna pokaze M
Beti dziekuje 
Pra na syropki Emikowe, znowu bedzie plucie...

sukienka cudna pokaze M

Pra na syropki Emikowe, znowu bedzie plucie...

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez monika1984lodz.
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 3 miesiąc temu #304781 przez Mała
Monia weź wyższe buty, bo ja jak i wszystkie moje znajome są zdania, że suknie ślubne robią złośliwość na weselu, robią się za długie i się je przydeptuje. 
A że będziesz się martwić o Nunkę to wiem. Ja jak Kamil był w wieku naszych maluchów to byłam na weselu UWAGA 300m od domu, a i tak dzwoniłam do mamy
, a raz byłam na karmieniu, bo mi cycki rozsadzało. Matki wariatki i tyle.

A że będziesz się martwić o Nunkę to wiem. Ja jak Kamil był w wieku naszych maluchów to byłam na weselu UWAGA 300m od domu, a i tak dzwoniłam do mamy

- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 3 miesiąc temu #304792 przez Mała
Beti śliczne te buciki. A ja miałam te czubkowate do ślubu, bo w tym czasie była moda na te buty i innych nie znalazłam.
A ja nie cierpię tych czubiastych butów,bo mam wrażenie jakby moje nogi w płetwach były.
Beti w poniedziałek wyślę paczkę,dużo tego nie ma, bo nowych rzeczy dla Oli miałam mało, resztę po Kamilu i już za bardzo wysłużone. Ale mimo to chcę pomóc, bo doskonale wiem,że każdy troszkę i się uzbiera. A powiedz jaka duża dziewczynka i ja na imię?

Beti w poniedziałek wyślę paczkę,dużo tego nie ma, bo nowych rzeczy dla Oli miałam mało, resztę po Kamilu i już za bardzo wysłużone. Ale mimo to chcę pomóc, bo doskonale wiem,że każdy troszkę i się uzbiera. A powiedz jaka duża dziewczynka i ja na imię?
- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #304801 przez megi2501
Zobaczcie, jak tekst znalazłam pod zdjęciami, gdzie znaleziono Madzie...tak się wzruszyłam, że musiałam się z Wami tym podzielić 
Mamusiu jestem już taka duża, że ledwo się tutaj mieszczę ! Ale cierpliwie tutaj pomieszkam ostatni miesiąc jeszcze. Mamusiu wiem, że jak się tu wiercę to rozciągam Ci brzuszek, nie chcę żebyś się na mnie złościła i nie będę się już poruszała ! Mamusiu nie chcę by Cię bolało i nie chcę żebyś cierpiała urodzę się więc bardzo szybko żebyś mnie już przytulała ! Mamusiu już ! Już jestem na świecie ! Wyszłam szybko i bez krzyku ! ...Dlaczego więc zamiast do domu zostawiasz mnie w zimnym śmietniku ?..... ...Mamusiu wróć... Tak strasznie tu zimno... Przecież już przyszła zima ! Marzną mi plecki... zmarzły mi rączki... Długo tu nie wytrzymam .... ....Mamusiu wiem pewnie pobiegłaś do domu po kocyk i śpioszki ! Nie będę płakała, nie będę krzyczała żeby Cię nie rozzłościć.... ..... .... ...Mamusiu przyszedł już po mnie pan Bóg, wyjął z foliowego worka i zabrał tam gdzie ciepło jest i zrobił ze mnie aniołka ! Mamusiu moja kocham i tęsknię i czekam tutaj na Ciebie... ..Nie przynoś już kocyka ani śpioszków, to nie potrzebne mi w niebie... ...Mamusiu....

Mamusiu jestem już taka duża, że ledwo się tutaj mieszczę ! Ale cierpliwie tutaj pomieszkam ostatni miesiąc jeszcze. Mamusiu wiem, że jak się tu wiercę to rozciągam Ci brzuszek, nie chcę żebyś się na mnie złościła i nie będę się już poruszała ! Mamusiu nie chcę by Cię bolało i nie chcę żebyś cierpiała urodzę się więc bardzo szybko żebyś mnie już przytulała ! Mamusiu już ! Już jestem na świecie ! Wyszłam szybko i bez krzyku ! ...Dlaczego więc zamiast do domu zostawiasz mnie w zimnym śmietniku ?..... ...Mamusiu wróć... Tak strasznie tu zimno... Przecież już przyszła zima ! Marzną mi plecki... zmarzły mi rączki... Długo tu nie wytrzymam .... ....Mamusiu wiem pewnie pobiegłaś do domu po kocyk i śpioszki ! Nie będę płakała, nie będę krzyczała żeby Cię nie rozzłościć.... ..... .... ...Mamusiu przyszedł już po mnie pan Bóg, wyjął z foliowego worka i zabrał tam gdzie ciepło jest i zrobił ze mnie aniołka ! Mamusiu moja kocham i tęsknię i czekam tutaj na Ciebie... ..Nie przynoś już kocyka ani śpioszków, to nie potrzebne mi w niebie... ...Mamusiu....
Moderatorzy: ilona