BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #305868 przez gosia2324
Witam sie i ja :0

Emilki sliczne ,Franuś i mamusia Franusia tez :blink: :kiss:

Dominisiow gratuluje swiadomego zalatwiania sie :)

I Buziaki dla AMELKI !!!

Kuba lepiej, nic mu sie nie rozwija na szczescie !!!!! Syropy szybko podzialaly, katar mu troche leci, ale daje mu wapno do picia wiec jest o niebo lepiej !!!!

Jogo spi, noc ok zjadla o północy, potem wstala ok 5,40 wyniosłam ja do Damiana do łózka i spalam z Kuba do 7,20, obudził sie i mówi " mamo dzień, wstań " :)

Wstawie Wam zdjecie tego łobuza :)Z pozdrowieniami dla Forumowych DZIEWCZYNEK :silly: :blush: :blush:
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #305871 przez Pyśkaaaa
Emi słodziaku :D
Nuna coż za skupienie :p
Kubuś aaaaaaaaa jaki Ty przystojniak jesteś szkoda że jesteś zarezerwowany bo jak by mi sie córeczka przytrafiła to bym chciała kubulka za zięcia :D

a ja ogarnełam mieszkanie obiadek sie gotuje zostało odkurzyć i umyć podłogi :D
13 lata 3 miesiąc temu #305881 przez mgielka22
Beti najwazniejsze ze zdrowa, qrcze moze z ubezpieczenia mieszkania im cos sie zwroci to beda mieli, no ja dalam duzo rzeczy na teraz w tym kombinezon czapki etc wiec bedzie miala duzo nowych jest rzeczy takze mysle ze im sie spodobaja :)

Kubus czy te oczy moga klamac "mamusiu ale ja nic nei zrobilem" :D jaaaa normalnei napatrzec sie nei moge :D

Agusia ale Emi zdziwko walnela :D

Nuna nie ma to jak swiatelka co nieee?? :D
13 lata 3 miesiąc temu #305892 przez monika1984lodz
Kubula jaki Ty fajny facet jestes :)

Pysia to u mnie to samo do zrobienia zostalo :) wiec biore Nunke w nosidlo i lecimy z tym koksem :P :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #305895 przez iwonaNAVI
Emilka jaka silna dziewczynka a jak ladnie wystrojona :)

Nunka ale masz fajna lampeczke :) no i w koncu dynia zasmakowala teraz pewnie bedzie jej ulubionym posilkiem :P

Pati udanej imprezeki :)

Kubulek jaki czarus :) moja Oliwka tez robi taka minke mowie na to "wstydzioch " :)
13 lata 3 miesiąc temu #305898 przez iwonaNAVI
A moje dziecko zjadlo wczoraj 2 sloiczki !!! dalam jej z ciekawosci zeby zobaczyc ile zje i bylam pewna ze cos tam zostanie a ona wsunela wszystko i podejrzewam ze jeszcze troche by zjadla...no ale dzisiaj tylko 1 sloiczek dostala nie przesadzajmy :P ...w ogole to sie zastanawiam gdzie to sie miesci tyle jedzenia picia mleka :P ?
co do nocnika ja mam zamowiony i czekam z niecirpliwoscia na listonosza i tez zaczynamy akcje kupkanie :)
13 lata 3 miesiąc temu #305899 przez iwonaNAVI
Pedze dalej robic obiadek poki Niunia na dworku :) i jezcze sprzatanie ale M dzis w domu to pomoze :)
13 lata 3 miesiąc temu #305900 przez megi2501
Kubusiu, ale jesteś przystojny :ohmy: Genialne zdjęcia mamusiu :laugh:

Nunka- ale super światełko, prawda :unsure: :side: Na wszystkie dzieci tak hipnotyzująco działa :ohmy:
Czyli Dynia będzie u Emilki też na pierwszym miejscu mamo- tylko informuję :P
13 lata 3 miesiąc temu #305902 przez Pyśkaaaa
śkonczyłam ufff....Franek grzecznie patrzyłjak odkurzam i muje podłogi zacieszał miche do odkurzacza :D teraz wietrzę sypialnie i mam z głowy

my dzis na dwór nie idziemy bo u nas znów sporo na minusie...
13 lata 3 miesiąc temu #305908 przez beti
monika1984lodz napisał:

Wlasnie Pati poprosimy zdjecie z avatarka :)

Bti przegladalam juz chyba po raz setni Twoje zdjecia slubne i chce taka bizuterie jak mialas Ty :) no cos w tym stylu wlasnie :)

Monia, mogę Ci pożyczyć jak chcesz :)))
13 lata 3 miesiąc temu #305913 przez ewelinaa
Wróciłam objedzona zdrowymi łakociami :lol:

Ale było fajnie - było 8 dziewczyn, podzieliłyśmy się po 2 i każda robiła inny rodzaj ciastek/deseru :unsure: . Bez cukru, bez jajek, bez mleka - da się :ohmy: :woohoo:
1) Bakaliowe krówki z chlebkiem świętojańskim (karobem) (karob coś jak kakao, ciasto a'la blok)
2) Ciasteczka daktylowo - migdałowe z rozmarynem
3) Kokosowe kulki jaglane
4) Orkiszowe ciasteczka maślane z konfiturą z suszonej żurawiny (konfitura domowej roboty, zrobiona przez prowadzącą :) )
Prowadziła to dziewczyna, który pisze blog kulinarny www.ekoquchnia.pl/ później pewnie pojawią się te przepisy.
A jak nie to później Wam podam.

Na razie uciekam, bo robimy dziś grilla dla rodzinki, więc trzeba co nieco przygotować ;) (uprzedzam pytania - grilla mamy elektrycznego :lol: ). A siostra męża przywozi frytkownicę, więc po zdrowych ciasteczkach czas na grilla i frytki :P

Śliczne Emilki - obie wspaniałe :woohoo: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Kubuś będzie miał powodzenie w przyszłości :lol: :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #305916 przez beti
Iwonka, koryguj to ułożenie, ale nie martw się na zapas :)

Pyśka, ale ładna laska z Ciebie :)

Ewelinaaa, podziel się przepisami :)
13 lata 3 miesiąc temu #305917 przez Pyśkaaaa
ewelina takie ciastka sa swietne dla mam dzieci skazy białkowej bez mleka i jaj czad :ohmy: :ohmy:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #305918 przez Pyśkaaaa
ewelina takie ciastka sa swietne dla mam dzieci skazy białkowej bez mleka i jaj czad :ohmy: :ohmy:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
13 lata 3 miesiąc temu #305923 przez Pyśkaaaa
Beti a gdzie tam ja ładna...
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby