BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #305953 przez iwonaNAVI
Beti a jak ty myslisz to nic niepokojacego? wiecie nie mam porownania jak wyglada to przy jakiejs asymetri czy innej rzeczy nie wiem czy to sie kwalifikuje do jakiejs rehabiltacji?

Ewelina super ze sie oderwalas i smacznie pogotowalas :)

Mam takie pytanko czy zauwazylyscie ze wasze dzieci czesciej lapia przedmioty i mocniej trzymaja w jakiejs konkretnej raczce bo moja np trzma mocniej w lewej stronie ja staram sie wkladac jej wszystko do prawej...a teraz wlasnie patrze ze lazac na brzuszku obrocila sie na bok i dorwala gryzaka i sobie przeklada z raczki do raczki hehe :)

Franus sliczny usmieszech :) bedziesz podrywal te laski :)

Kasia moja to glodomor zjada 180 x 4 i do tego obiadek od czasu do czasu jeszcze kaszke...chociaz ostatnio miala bunt na mleko i cwaniara wypluwala nie chciala jesc a jak dalam jej kasze czy cokolwiek innego to wcianala jak szalona wiec troszke mamusia musi dzieciatko przeglodzic zeby znowu smacznie wcianala mleczko :) poki co zero kaszek :P
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #305955 przez iwonaNAVI
Dawidku jak ty sie zmieniles !!! urosles i chyba wyjasnialy ci wloski a mama to powinna dostac opr za to ze zle na siebie mowi i ze tak malo tu twoich zdjec!!!!
13 lata 3 miesiąc temu #305957 przez iwonaNAVI
A u mnie snieg sypie juz od wczoraj...jak tak dalej pojdzie to zginiemy pod tym sniegiem :P
13 lata 3 miesiąc temu #305961 przez iwonaNAVI

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 3 miesiąc temu #305965 przez beti
ł.gz6ttttttrfikuihkbujjjjjjjj mmv bhggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggguiiiiiiiiiiiiiiiiiu m imkhmkł,l hgvv g mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmn.nh vuznnnnnnnnnnnnnnnnnn
13 lata 3 miesiąc temu #305967 przez beti
Iwonka, musisz sie strzec :P

Dawidku, a czemu mama tak rzadko Cie pokazuje?? Rumaka masz przedniego, no i sam jak rycerz na nim wyglądasz :)

JKMN M LL;P'/-P]'
.
I9+˛
'
13 lata 3 miesiąc temu #305969 przez fanka
Iwonka jak to mało na forum- dziś Was zasypałam jego zdjęciami ;-)
hehe piersi w marchewce - dobre, te chłopy takie są, niby ich takie rzeczy nie obchodzą, a po cichu podczytuje ;-)
Filipku całkowicie się z Tobą zgadzam, masz rację w 100 % ;-)
13 lata 3 miesiąc temu #305974 przez megi2501
Dawidku, ale masz super zabawki :ohmy: Mamuśka, a Ty całkiem nieźle wyglądasz :laugh: Nie bądź taka skromna :P

Chyba Fifi się włączył do rozmowy :P

Hahahaha....Iwonka, ach te chłopy :P
13 lata 3 miesiąc temu #305980 przez iwonaNAVI

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 3 miesiąc temu #305986 przez iwonaNAVI
Fanka no malo zdjec wstawiasz nam swojego syna :) prosimy o wiecej znacznie wiecej niz do tej pory :)
13 lata 3 miesiąc temu #305987 przez iwonaNAVI
Mam takie pytanko czy zauwazylyscie ze wasze dzieci czesciej lapia przedmioty i mocniej trzymaja w jakiejs konkretnej raczce bo moja np trzma mocniej w lewej stronie ja staram sie wkladac jej wszystko do prawej.

Beti a jak ty myslisz to nic niepokojacego? wiecie nie mam porownania jak wyglada to przy jakiejs asymetri czy innej rzeczy nie wiem czy to sie kwalifikuje do jakiejs rehabiltacji?
13 lata 3 miesiąc temu #306011 przez fanka
Iwonka mój zdecydowanie lepiej włada lewą ręką, cokolwiek bierze to zawsze do lewej ręki , nawet przedmioty z lewej ręki dużo łatwiej trafiają do buzi niż te z prawej. Ja też jak mu coś podaję do prawej to on się wycwanił i myk przekłada sobie do lewej ale nie wydaje mi się , że jest to jakoś niepokojące. Najwyżej będzie leworęczny , zresztą pytałam doktorki i też mówiła, że nie jest to niepokojące , że po prostu narazie ma mocniejszą tą lewą stronę a z czasem mu się i prawa "wyrobi"
13 lata 3 miesiąc temu #306014 przez iwonaNAVI
Aha no to dobrze :) juz myslalam ze bedzie leworeczna :P bo moj M byl ale go przerobili na prawo-recznego :P
13 lata 3 miesiąc temu #306018 przez Pyśkaaaa
Franula bardziej prawa chwyta :)
Iwonka może nie zasypie was a w razie czego znajdziemy i odkopiemy :P

ja dziś na basen śmigam musze zgubić brzuch do ślubu bo wygląda jak flak w rowerze :P
13 lata 3 miesiąc temu #306032 przez gosia2324
iwonaNAVI napisał:

:woohoo: :cheer: :cheer: :cheer: No to pozdrawiamy meza :P

Dawidek i Franulek genialni :woohoo: :kiss:
A ja dziekuje w immieniu Kubcia :side:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży