- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #305953 przez iwonaNAVI
Beti a jak ty myslisz to nic niepokojacego? wiecie nie mam porownania jak wyglada to przy jakiejs asymetri czy innej rzeczy nie wiem czy to sie kwalifikuje do jakiejs rehabiltacji?
Ewelina super ze sie oderwalas i smacznie pogotowalas
Mam takie pytanko czy zauwazylyscie ze wasze dzieci czesciej lapia przedmioty i mocniej trzymaja w jakiejs konkretnej raczce bo moja np trzma mocniej w lewej stronie ja staram sie wkladac jej wszystko do prawej...a teraz wlasnie patrze ze lazac na brzuszku obrocila sie na bok i dorwala gryzaka i sobie przeklada z raczki do raczki hehe
Franus sliczny usmieszech
bedziesz podrywal te laski 
Kasia moja to glodomor zjada 180 x 4 i do tego obiadek od czasu do czasu jeszcze kaszke...chociaz ostatnio miala bunt na mleko i cwaniara wypluwala nie chciala jesc a jak dalam jej kasze czy cokolwiek innego to wcianala jak szalona wiec troszke mamusia musi dzieciatko przeglodzic zeby znowu smacznie wcianala mleczko
poki co zero kaszek
Ewelina super ze sie oderwalas i smacznie pogotowalas

Mam takie pytanko czy zauwazylyscie ze wasze dzieci czesciej lapia przedmioty i mocniej trzymaja w jakiejs konkretnej raczce bo moja np trzma mocniej w lewej stronie ja staram sie wkladac jej wszystko do prawej...a teraz wlasnie patrze ze lazac na brzuszku obrocila sie na bok i dorwala gryzaka i sobie przeklada z raczki do raczki hehe

Franus sliczny usmieszech

Kasia moja to glodomor zjada 180 x 4 i do tego obiadek od czasu do czasu jeszcze kaszke...chociaz ostatnio miala bunt na mleko i cwaniara wypluwala nie chciala jesc a jak dalam jej kasze czy cokolwiek innego to wcianala jak szalona wiec troszke mamusia musi dzieciatko przeglodzic zeby znowu smacznie wcianala mleczko

Temat został zablokowany.
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #305969 przez fanka
Iwonka jak to mało na forum- dziś Was zasypałam jego zdjęciami 
hehe piersi w marchewce - dobre, te chłopy takie są, niby ich takie rzeczy nie obchodzą, a po cichu podczytuje
Filipku całkowicie się z Tobą zgadzam, masz rację w 100 %

hehe piersi w marchewce - dobre, te chłopy takie są, niby ich takie rzeczy nie obchodzą, a po cichu podczytuje

Filipku całkowicie się z Tobą zgadzam, masz rację w 100 %

- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #305987 przez iwonaNAVI
Mam takie pytanko czy zauwazylyscie ze wasze dzieci czesciej lapia przedmioty i mocniej trzymaja w jakiejs konkretnej raczce bo moja np trzma mocniej w lewej stronie ja staram sie wkladac jej wszystko do prawej.
Beti a jak ty myslisz to nic niepokojacego? wiecie nie mam porownania jak wyglada to przy jakiejs asymetri czy innej rzeczy nie wiem czy to sie kwalifikuje do jakiejs rehabiltacji?
- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #306011 przez fanka
Iwonka mój zdecydowanie lepiej włada lewą ręką, cokolwiek bierze to zawsze do lewej ręki , nawet przedmioty z lewej ręki dużo łatwiej trafiają do buzi niż te z prawej. Ja też jak mu coś podaję do prawej to on się wycwanił i myk przekłada sobie do lewej ale nie wydaje mi się , że jest to jakoś niepokojące. Najwyżej będzie leworęczny , zresztą pytałam doktorki i też mówiła, że nie jest to niepokojące , że po prostu narazie ma mocniejszą tą lewą stronę a z czasem mu się i prawa "wyrobi"
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany