BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 2 miesiąc temu #306356 przez angie1713
Witam :)
Sto lat dla Oli :kiss: :kiss: :kiss:

U nas noc super pobudka o 6 i 8.30 . :laugh:

Emilka super śmiech wczoraj oglądałam filmik :)

Mykam na śniadanko później postaram się wejść :)
Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu #306382 przez iwonaNAVI
Jestem i ja :)

Olcia :kiss: i duzo duzo zdrowka zebys mamie nie chorowala :) i rosla szybciutko :)

Emilcia swietny masz smiech :) a po twarzy wcale nie wiadac ze sie smieje hehe ma caly czas taki sam uklad ust :)

Dominis precz z katarkiem

Kuba sam w lozku? nie no szacuneczek dla Kubulka jest juz taki dorosly :)

Pati powodzenia :kiss:
13 lata 2 miesiąc temu #306393 przez Mała
Witam.
Melduję, że żyjemy :lol:
Dziękujemy za życzenia. :kiss: A z tym rośnięciem to ok, ale z wagą to nie bardzo. Wczoraj ją ważyłam tak "pi razy drzwi" i waży 6 kg i przez 2 m-ce przybrała tylko 700g. No i mam schizę, że za mało :( No ale co ja mam zrobić, jak ona z butelki to tylko wieczorem chce zjeść i to aż 40-50 ml.
Idziemy pod koniec lutego na szczepienie to zobaczymy co pediatra powie.

Kacperku bądź dziś grzeczny w kościele. A tak po za tym nie zazdroszczę Wam u nas o 7 było -20, a teraz -11 i jest mega zimno brrrrr
13 lata 2 miesiąc temu #306408 przez angie1713
Mała tak z ciekawości sprawdziłam ile Nadia ważyła na ostatnim szczepieniu to od tamtej pory czyli od 19 grudnia przytyła 700g prawie 2 miesiące minęły.Więc tak samo jak Ola .My idziemy jutro na szczepienie i zobaczę tez co mi powie nasza pediatra.Teraz Nadia waży 6300.
13 lata 2 miesiąc temu #306413 przez slowiczek
Oleńka, 100 lat :kiss: :)

Gosia, masz w zapasie nagrody na każdą okazję :woohoo: ??
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #306425 przez gosia2324
slowiczek napisał:

Oleńka, 100 lat :kiss: :)

Gosia, masz w zapasie nagrody na każdą okazję :woohoo: ??

SLowiczku staram sie :)
U niego z tym spaniem to masakra :dry:
Jak sie urodził to mieszkaliśmy w kawalerce wiec mial nas na wyciagniece reki :)
przeprowadziliśmy sie swojego mieszkania jak mial ok 1,6 mies i zostal przetransportowany do swojego pokoju....
Zasypia u siebie, ale ok 23-1.00 w nocy z placzem przychodzi do mnie :dry:
A wczoraj powiedzieliśmy mu ze jak prześpi cala noc u siebie w pokoju,i nie będzie płakał to rano bedzie nagroda:)
Oczywiście ok 3.oo do mnie przywędrował, ale odprowadziłam go i spal u siebie do 7.00 :)
13 lata 2 miesiąc temu #306430 przez slowiczek
Gosia, wiesz co, ja przełaziłam do łóżka rodziców chyba do 5 roku życia :huh: oczywiście nie pamiętałam tego, po prostu szłam jak lunatyczka conajmniej :dry:
13 lata 2 miesiąc temu #306452 przez megi2501
Kubuś super-coraz bardziej jest dorosły :)

Moja waży 6.2 kg, więc przez 5 tygodni przytyła 900g,więc ładnie. Ale faktycznie jest dłuuuga, bo ciuszki nosi już na 74 :)
13 lata 2 miesiąc temu #306460 przez gosia2324
slowiczek napisał:

Gosia, wiesz co, ja przełaziłam do łóżka rodziców chyba do 5 roku życia :huh: oczywiście nie pamiętałam tego, po prostu szłam jak lunatyczka conajmniej :dry:

No to jak sie Kuba wrodzi do Ciebie to ja dziekuje :silly: :P :woohoo: :kiss: :S
13 lata 2 miesiąc temu #306461 przez beti
Czeeeść :)

Oleńko kochana, rośnij zdrowa :kiss:

Dla wszystkich chorowitków przesyłamy z Filipem moc uścicków :kiss:

Hehe...a co ja mam powiedzieć??? Fifi już pewnie ok 9500 waży :P żarłok jeden :P
13 lata 2 miesiąc temu #306469 przez mgielka22
No Lilka mi 2 stycznia wazyla 5995 a 9 lutego 6585 wiec tez ladnie przybrala, ale wcale duzo nei je za cholery nei moge jej uregulowac bo ona nie chce jesc co 3h tylko ona je na raty co godzine np 60 czy 80 takze mam ciezko...

Kacperku zrob furore i pokaz co potrafisz :D

Buziaki dla Kubusia za dzielnosc :D Gosia na samochody nie zbankrutuj bo sie maluch jeszcze przyzwyczai :D a jak tam Jagodki zabkowanie???
13 lata 2 miesiąc temu #306474 przez slowiczek
jaka licytacja na wagę tu odchodzi :P Natalka 2 tyg temu ważyła 7400, i przez 1.5 mca przybrała 1200 g, no ale też je w cały świat...czasem potrafi jeść co godzinę a czasem przez 4-5 h się nie domaga ;)

Beti no Fifi jest nieprzeciętny :lol:

w ogóle Gosia daj tu jakieś zdjęcie Jagódki :kiss:
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #306493 przez ewelinaa
Heeeej :)

Tutaj macie przepis na ciasteczka bez jajek, mleka itp. www.ekoquchnia.pl/2011/11/ciasteczka-mig...em-bez-jajek-i-maki/ w przepisie jest masło, ale jak masło sklaruje (czyli się rozpuści i ściągnie tę białą piankę) to będzie bez mleka, bo ta biała pianka to części mleczne - trochę długo to trwa, ale dla mam, które nie mogą nabiału jeść myślę, że przepis się przyda.

Mała dla Oli :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Agusia - obejrzałam filmik, jak się Emilcia super śmieje, jak dzieci w reklamach :blink: :lol: :lol:

Pod koniec stycznia na szczepieniu Kinga ważyła 6800 :)

Na mnie czeka sterta prasowania :dry: , muszę się w końcu za to zabrać, bo i my i Kinga zaraz nie będziemy mieli w co się ubrać :blush: Zajrzę do Was później :kiss:

P.s. jeszcze jeden przepis znalazłam www.ekoquchnia.pl/2011/05/oblednie-zdrow...ka-bananowo-owsiane/ mniam, mniam :laugh:
13 lata 2 miesiąc temu #306499 przez gosia2324
Mgielka zębów brak, mysle ze przed skonczeniem 6 mies juz cos bedzie :dry:
(a wlasnie, nie pisalas czy bluzeczka doszla)

A Natalka i Filip maja te zabki ????

Ciociu Slowiczku zdjecie zaraz jakies sie znajdzie... a Ty masz w plecy jeszcze fotke z 5 mies Natalki :( :kiss:
13 lata 2 miesiąc temu #306538 przez mgielka22
Gosiu jak by doszla to bym Ci napewno napisala, narazie nic nie doszlo :(
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży