BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 2 miesiąc temu #317250 przez beti
Monia, a w jakich słoikach gotujesz??? w zasadzie to wystarczy 5 minut gotować a potem słoik do góry nogami dać...tylko że te słoiczki po zupkach nie zawsze łapią...

Mgiełka, TYRAJ MISIU :P :P
Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu #317251 przez Marta M
gosia2324 napisał:

www.zapytajpolozna.pl/95-mamusie-lipiec-...o-nas/Page-1305.html

Zjazd LIPCOWEK :) Juz widze nasze maluchy w czestcu na kocach :) :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Gosiu na naszym zjezdzie bedzie beti, juz widze jakie ona foty strzeli, mowie Wam, bedziemy rozchwytywane, do reklam beda nas brac, w ddtvn mowic i wogole :lol: :lol:
13 lata 2 miesiąc temu #317253 przez beti
Marta M napisał:

gosia2324 napisał:

www.zapytajpolozna.pl/95-mamusie-lipiec-...o-nas/Page-1305.html

Zjazd LIPCOWEK :) Juz widze nasze maluchy w czestcu na kocach :) :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Gosiu na naszym zjezdzie bedzie beti, juz widze jakie ona foty strzeli, mowie Wam, bedziemy rozchwytywane, do reklam beda nas brac, w ddtvn mowic i wogole :lol: :lol:

O MATKO!!!! :D :P :D :D :D :D :D :D
To ja muszę do tego czasu zakupić mój wymarzony obiektyw :D :D :D
No i się zaczerwieniłam :D :kiss:
13 lata 2 miesiąc temu #317256 przez monika1984lodz
no wlasnie sloiczki po zupkach mam :( a tyle Was pisalo,ze sie nie nadaja, a ja glupia !!!!!!!!!!
bijcie mnie bo normalnie nie wiem

I jeszcze prosze tego mojego zeby mi pomogl ,ale nie po co wrrrrr, ja sie staram oszczedzam gdzie moge i jak moge, a on pieprzy ,ze po co sobie robor=te dodatkowa robie.
Tyle, ze na wszystkie warzywa i mieso wydalam lacznie 10 zl , czyli mial bym moze ze 3 sloiczki wrrrrrrrrrrrr

Beti MArtusia ma racje :)

A moze naprawde przelozmy spotkanie na lipiec?

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 2 miesiąc temu #317257 przez Pyśkaaaa
Monia tulę :kiss:
13 lata 2 miesiąc temu #317258 przez Marta M
Nie rozumiem, lyzeczke kaszy manny codziennie przez 2 miesiace??

To dlaczego do licha na tej nestle jest napisane ze po 4tym miesiacu 150ml wody i 5 lyzek kaszy od 1 do 2 posilkow dziennie...to jakas inna kaszka??
13 lata 2 miesiąc temu #317264 przez monika1984lodz
Pysiaczku dziekuje :kiss:

ide z psem i spac

moze dozyje jutra

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 2 miesiąc temu #317274 przez Pyśkaaaa
idę lulu spijcie dobrze :*
13 lata 2 miesiąc temu #317278 przez Marta M
fanka napisał:

witam się i ja
mój potworek dziś wstawał 2 razy na jedzenie jak nigdy i to za każdym razem z takim krzykiem, że umarłego by obudził, po czym grzecznie szedł spać, no ale po 6 już była całkowita pobudka i tyle, póki co molestuje zabawki w łóżeczku ale słyszę już coraz większą irytację w jego głosie więc pewnie długo tu nie posiedzę ;-(
Gosia buty super :-)
Te puzzle piankowe to ja polecałam, my je mamy i jestem zadowolona.
a tak w temacie zlotu jeszcze: mówię wczoraj M o zlocie i zgodziłs ię jechać tylko mi mówi, że w czerwcu jest euro i w trakcie euro nie jedzie i już !! ;-(
ja mu mówię to możemy jechać bez noclegu jak będzie kiepsko z kasą, poznamy się z ludzmi, zrobimy zdjęcia i wieczorem wrócimy a on na to "no chyba żartujesz? jak juz pojadę to chce poznać i zintegrować się (czyt. napić się) z innymi nieszczęśnikami, którzy tak jak ja mieli pecha w życiu i ich żony trafiły na to forum ;-)

padłam :woohoo:
13 lata 2 miesiąc temu #317280 przez beti
Monia, bidulko :kiss: bo M to by chcieli żeby było oszczędnie i żeby się nie narobić naraz, to Twój M dostaje ode mnie telepatyczne kopy :P

Marta, mi pediatra mówił, żeby tak dawać ale moja znajoma daje od razu całe butle kaszki manny i to zwykłej błyskawicznej...
13 lata 2 miesiąc temu #317286 przez Marta M
mgielka22 napisał:

Jezuuu Baby 26 stron :ohmy: czy wy oszalalyscie :lol: w zyciu tego nie nadrobie :silly:

Dzieciaczki slodziaczki :kiss:

Moja Lila co do jedzonka to juz miala przyjemnosc jest jarzynki z kurczakiem i wczoraj i dzis zjadla rosolek z kurczaka z kasza manna :) dobrze toleruje, zadnych uczulen wysypek ani takich jakich innych rzeczy (na szczescie:))

Czekam az jej laskawy zabek wyjdzie w koncu :)

Gosia przebija ta Twoja aukcje zobaczysz :) juz jest 150 :P powodzenia :D

A nie wiem czy moiwlam w sobote jade do Nowej Soli z M i Lila do wtorku wieczor zostajemy wiec mnei nie bedzie pewnie bedzie milion stron do nadrobienia :) dziekuje Wam Kochane za kciukasy :)

I widze ze nareszcie pozbyli sie wirusa :)

nadrobisz, ja dzis juz 76ta nadrabiam..i wreszcie zniknely mi kropeczki miedzy numerami stron :woohoo: :woohoo:

I zaraz dowiem sie jak pasowaly moje posty do Waszych...napewno kiszkowato :(
13 lata 2 miesiąc temu #317289 przez Marta M
maja1982 napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

martaM - jak tam po odwiedzinach - żyjesz??

Pewnie ze zyje, w sumie jeszcze moge kogos przyjac, ja ogolnie lubie ludzi...ale zapraszam nie wczesniej jak za dwa dni, jutro M wraca i musze sie nim nacieszyc, a ze narazie spimy w otwartym salonie a glosy sie rozchodza po domu to...same wiecie :P :P
13 lata 2 miesiąc temu #317292 przez Marta M
No tak...i zostalam sama, a nie mowilam ze tak bedzie??

To ja juz moze jutro wkleje jakies foty bo dzis to padam na twarz...dobrej nocy, a wlasciwie kto mnie teraz uslyszy, moze od razu: Dzien dobry dla tych co za pare godzin wejda..;)
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #317294 przez beti
Ja jeszcze jestem :D

Jutro mamy echo Filipkowego serduszka, więc trzymajcie kciuki plisssssss
13 lata 2 miesiąc temu #317308 przez mgielka22
3mamy trzymamy Beciorku :D ciekawe jak Ci z ciastem wyjdzie jak nie beda chcieli to ja chetna jestem na nie :D
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia