BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #321714 przez magda79
a...no i oczywiście dużo zdróweczka i dla Was :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #321715 przez magda79

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
13 lata 3 miesiąc temu #321716 przez beti
Magda, żłobek :( ale prywatny 2 domu dalej z podglądem na kamerkach on line :)

Pati, biedny Kacpi, ucałuj go ode mnie w szyjkę coby ciepełko na gardełko poszło :kiss:
No proszę jak M stanął na wysokości zadania...super :)
Zazdroszczę wakacji w wakacje :) czemu ja się w tym kierunku nie kształciłam??? No czemu????!!!

Agusia, a może to z osłabienia??? i dlatego ten spadek temperatury??
13 lata 3 miesiąc temu #321717 przez iwonaNAVI
Agusia dzieki za info :)

a ktoras zamiawiala w rossmannie? mozna zamowic przez neta? odebrac trzeba w jakims punkcie tak? 30 gr za sztuke?

Gosia hahaha :) to ci prezent :) ale masz za swoje po co nie reagowalas :P
13 lata 3 miesiąc temu #321718 przez gosia2324
Dominiś :) jaka minka poważna :) :kiss: :blink:
13 lata 3 miesiąc temu #321719 przez beti
Dominiś...a KUKU :D :D :kiss: :kiss:

No dobrze, to z tym blogiem czekam na ewentualne Przeciw do jutra wieczora i jak wszystkie będziemy za to wieczorem go zakładam :)
13 lata 3 miesiąc temu #321720 przez pati-m
Gosia - nie, nie dostał antybiotyku bo ta pediatra jest ostatnia do dawania tych rzeczy. Dostał lek homeopatyczny - taką globulkę, którą się rozpuszcza w wodzie i podaje co 4h 1 łżeczkę. Już kiedyś też dostał podobną jak był przeziębiony i obyło się bez antybiotyku więc może teraz też się uda. Jeśli nic złego się nie będzie działo to w poniedziałek idziemy do kontroli.
13 lata 3 miesiąc temu #321721 przez gosia2324
Iwona ja zamawialam zz Rossmanna i do dupy :( zmienione kolory i pol zdjec 10x15 a pol jakies poucinane :dry: szkoda kasy
13 lata 3 miesiąc temu #321722 przez iwonaNAVI

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dominis ales ty sie zrobil puculek :) i kolejny klon :P tylko ty Majeczki :)
13 lata 3 miesiąc temu #321724 przez pati-m
iwona - ja zamawiałam w rossmanie online i odbiór też wybrałam do domu, bo przy Kacprze to nie zawsze mogę iść odebrać a zależało mi na czasie.

beti - z jednej strony to fajnie, że urlop w wakacje, ale z drugiej on on jest przymusowy - bierzesz i już, bo w roku szkolnym nie można iść na urlop, ewentualnie jakiś pojedynczy dzień gdy pilnie potrzebujesz. Ale już się do tego przyzwyczaiłam :) Zwłaszcza teraz się cieszę na te codzienne letnie spacery z Kacprem :lol:

Domiś :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #321725 przez gosia2324
pati-m napisał:

Gosia - nie, nie dostał antybiotyku bo ta pediatra jest ostatnia do dawania tych rzeczy. Dostał lek homeopatyczny - taką globulkę, którą się rozpuszcza w wodzie i podaje co 4h 1 łżeczkę. Już kiedyś też dostał podobną jak był przeziębiony i obyło się bez antybiotyku więc może teraz też się uda. Jeśli nic złego się nie będzie działo to w poniedziałek idziemy do kontroli.

Na pewno przejdzie :) Kacperku jutro świętujesz,oby bylo juz lepiej :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #321726 przez iwonaNAVI
Pati 30 gr/szt ?? a jakia byla jakosc zdjec? a za przesylke do domu ile sie placi?

Gosia priv
13 lata 3 miesiąc temu #321727 przez magda79

rodzeństwo :lol:
Załączniki:
13 lata 3 miesiąc temu #321728 przez pati-m
magda79 napisał:

rodzeństwo :lol:

Sklonowane :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #321729 przez pati-m
Dziewczyny gdzie jest slowiczek i bewipo? Macie z nimi kontakt na fb? Mnie nie ma na fb, a muszę się z nimi skontaktować :lol:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia