BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

14 lata 1 miesiąc temu #321647 przez monika1984lodz
MAja ale nas w jajo zrobilas :P

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
14 lata 1 miesiąc temu #321650 przez gosia2324
Iwona wyslalam Ci priv
14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #321659 przez gosia2324
O zaczynam 1983 strone Piekny rocznik :S :P :silly: :silly: :silly: :silly: :woohoo:
14 lata 1 miesiąc temu #321661 przez beti
Gosia, zgadzam się...wyśmienity :D :D

Laski, ponieważ jeszcze nie wszystkie się możemy zalogować na forum to może coś jednak z tym zrobimy, co??? Forum...wiem że wspomnienia i sentyment ale kurcze tam wiecznie coś jest nie tak...sierpniówki założyły bloga i jest cisza spokój, nikt nie podczytuje, nikt niepowołany zdjęć nie ogląda, nie czyta, nie zwraca uwagi itp itd...mogę takowego założyć i będzie działał na zasadzie forum...co Wy na to?? I założę go gdzieś indziej niż onet bo widzę, że Mniamm nie do końca działa... Jesteście za czy przeciw??
14 lata 1 miesiąc temu #321662 przez gosia2324
beti napisał:

Laski, ponieważ jeszcze nie wszystkie się możemy zalogować na forum to może coś jednak z tym zrobimy, co??? Forum...wiem że wspomnienia i sentyment ale kurcze tam wiecznie coś jest nie tak...sierpniówki założyły bloga i jest cisza spokój, nikt nie podczytuje, nikt niepowołany zdjęć nie ogląda, nie czyta, nie zwraca uwagi itp itd...mogę takowego założyć i będzie działał na zasadzie forum...co Wy na to?? I założę go gdzieś indziej niż onet bo widzę, że Mniamm nie do końca działa... Jesteście za czy przeciw??

blog ok ale pod warunkiem ze wszystkie tak przejdziemy, zeby nie bylo pisania tu, na forum i teraz blog:( :P
14 lata 1 miesiąc temu #321666 przez Pyśkaaaa
14 lata 1 miesiąc temu #321668 przez magda79
o jestem i to bez problemu...więc Witam się drugi raz :lol:

nareszcieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
14 lata 1 miesiąc temu #321669 przez magda79
beti napisał:

pomysł fajny.....i tez mam takie samo zdanie jak dziewczyny powyżej :silly:
14 lata 1 miesiąc temu #321671 przez magda79
kurcze...nie wiecie ile to radości móc bez problemu zalogować się na forum :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
14 lata 1 miesiąc temu #321678 przez Agusia83
Emi ma infekcje wirusowa, najprawdopodobniej to rota... :(

wlasnie sprawdzalam jej temp...i ma 35,1...jestem przerazona...bo jak nie 39,5 to taka niska?kuzwa, od czego? Co prawda o 16 dalam jej troche panadolu, tak kazala lekarka, jesli nawet nie bedzie miala goraczki, ale bedzie non stop plakala przez bol brzuszka czy glowy...mysliscie, ze za duzo dalam? jeju, ciagle chodze i mierze jej temp :(

Czesc Madzia...w koncu :laugh:
14 lata 1 miesiąc temu #321679 przez iwonaNAVI
Beti ja jestem za ale wszystkie za jedna razem :)

Gosia dawaj nick :) a co jak wygram a nie bede chciala kupic :P?
14 lata 1 miesiąc temu #321682 przez Agusia83
Ja tez jestem za blogiem!
14 lata 1 miesiąc temu #321683 przez iwonaNAVI
Jejku Agusia :tule:

czy ktoras wywolywala zdjecia te za 17 gr? jest to czegos warte?
14 lata 1 miesiąc temu #321686 przez ewelinaa
Agusia - podziwiam Cię - ja podobnie jak Mała już dawno byłabym z dzieckiem w szpitalu. Trzymajcie się dziewczynki, mam nadzieję, że uda się bez szpitala :kiss: :kiss:

Zmykam spać, ledwo na oczy widzę.
Dobranoc :kiss: :kiss:
14 lata 1 miesiąc temu #321688 przez iwonaNAVI
Ide sie myc :P
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby