BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 11 miesiąc temu #124923 przez beti
Nooo już po pierwszych zajęciach, było bardzo sympatycznie, nawet powiedziałabym, że zabawnie, było sporo dziewczyn samych bez facetów...polecam Wam jak macie okazję uczestniczyć w takich zajęciach...

Marta, ale się uśmiałam z tym obwąchiwaniem palców..moje też pachną :laugh:
Temat został zablokowany.
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #124935 przez gosia2324
Dziewczyny, nic z tego nie rozumie... pol dnia przelezalam a brzuch co jakis czas mi twardnieje. a jak bylam aktywna to bylo wszystko ok . :(

Kurcze mam nadz ze to minie przez noc.
13 lata 11 miesiąc temu #124939 przez gosia2324
Myszka super ze z Malym wszystko dobrze, pewnie nie mozesz doczekac sie kiedy go zobaczysz na USG :)
JA ide za 2 tygodnie.
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #124946 przez Agusia83
A ja zwariuje, znow sie napisalam i jakis kod wyskoczyl :(
A chcialam napisac, ze bylam na spacerku z mezem i nogi mi do tylka wchodza :silly: ale bylo warto. Poszlismy do komisu, ktory sie okazuje jest pod naszym nosem. Ogladalismy wozki i udalo mi sie kupic pieknego, nowego z metka spiocha :laugh: Pozniej sklep, a wiecie jak ciezko faceta odciagnac od regalow z kosmetykami samochodowymi...masakra :silly:
A teraz musimy odpoczac oboje, mam nadzieje, ze maluch sie ozywi, bo na spacerku spal dzielnie :laugh:

Marta, czytajac Twoja wypowiedz, zaczelam sie zastanawiac o czym Ty piszesz :silly: a moze to ja popelnilam blad i zamiast puchnac, to napisalam wachac...hmm...usmialam sie co nie miara :silly:

Mysza, super, ze u Ciebie dobrze, widzisz szyjka stoi w miejscu, bardzo dobra wiadomosc. A to, ze z dzidzia wszystko dobrze za kilka dni bedziesz miec uwiecznione na zdjatku i filmiku :lol:

Edyta, ja o takich rzeczach pod zadnym pozorem staram sie nie myslec...w koncu musi byc dobrze, oboje jestesmy zdrowi, to i dzidzia tez bedzie :woohoo:

Prosze, nie ochrzaniajcie mnie, zem chwali pieta, ale musze Wam pokazac spiocha...jestem z niego dumna :lol: jak co, to prosze bic, by dzidzi nie zaszkodzic :silly:
Załączniki:
13 lata 11 miesiąc temu #125024 przez beti
Sliczne te spioszki, bardzo lubię motyw motyla:-)))
13 lata 11 miesiąc temu #125026 przez katy25
hey dziewczynki
agusia sliczny pajacyk

słuchajcie? strasznie nakręciłam sie na kupno wózka używanego:) i co więcej wypatrzyłam super foteliki maxi cosi ( uważane mimo wszystko za naj naj) w dobrej cenie.
Ale wózek do nich to quinny czy któraś z Was coś słyszała na ich temat?? Wózki nowe sa drogie ale na allegro sa używane jak nowki!
I strasznie mnie korci...
jutro pojde do Smyka bo oni tam maja drogie wozki i przymierze sie do tego quinny i jak mi sie spodoba to bede szukac na allegro...

ja dzis caly dzien latalam, a jutro od rana siedze nad magisterka:(
dajcie znac na temat tego wozka bo jestem ciekawa:)
13 lata 11 miesiąc temu #125030 przez happymamma
Quinny to bardzo dobre wózki, ale, że tak się wtrące, fotelik maxi-cosi możesz zamontować do każdego, tylko adaptery muszą być odpowiednie :)
13 lata 11 miesiąc temu #125044 przez katy25
dziekuej happymama
tzn ja wiem ze mozna zamontowac je nie tylko do quinny na allegro glownie sprzedaja te foteliki z quinny ale bardzo czesto widze u innych osob zarowno quinny jak i maxi cosi...
kurcze nie wiem czy sie nie skusze?? najpierw musze isc do sklepu i zobaczyc te wozeczki na oczy:)
13 lata 11 miesiąc temu #125055 przez beti
Znajoma miała Quinny i bardzo sobie chwaliła, druga miała quinny 3 kołowy i nieskrętny to go znowu klęła, najlepiej sama popatrz. W smyku w Markach masz chyba największy wybór...aha i Maxi Cosi faktycznie pasuje prawie do wszystkich wózków a adapter to koszt ok 60-80 zł :-)
13 lata 11 miesiąc temu #125058 przez katy25
wlasnie mieszkam w sumie niedaleko marek i nawet myslam zeby jutro tam wpasc do smyka i tak pewnie zrobie tylko musze sie upewnic ze ten fotelik maxi cosi pasuje do wiekszosci stelazy - i czy do graco pasuje?? bo ostatecznie spacerówke moge kupic graco ta co mi sie podobała:)
13 lata 11 miesiąc temu #125131 przez gosia2324
Katy ja ostatio obserwowalam Quinni i poszedl za 700 zl, mozna trafic za dobra cene :)
ja czeka m na moj moze dzis przyjdzie

KOCHANE :kiss: M A M Y WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI NASZEGO SWIETA
13 lata 11 miesiąc temu #125133 przez gosia2324
A wczoraj zasnelam dopiero po 2 no spach :(
Kurcze pierwszy raz mialam mega stracha .
Mam nadz ,ze to sie juz nie powtórzy...

Miłego dnia MAMUSIE :blink:
13 lata 11 miesiąc temu #125159 przez Agusia83
Gosia, mialas skurcze? Twardnial Ci brzuch?A lekarz mowil, ze to sie moze zdarzac? Moze to przez zdenerwowanie?Trzymaj sie cieplutko i odpoczywaj kiedy tylko mozesz...moze kapiel troszke by Cie zrelaksowala?

JA TEZ ŻYCZĘ WSZYSTKIM MAMUSIOM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU ICH ŚWIĘTA!
13 lata 11 miesiąc temu #125163 przez slowiczek
gosia, zawsze możesz skonsultować to z lekarzem :) u mnie np takie skurcze zaczęły się dość wcześnie bo z tego co pamiętam koło 18-19 tygodnia, twardniał mi brzuch, to mnie nie boli tylko takie dziwne uczucie i trwa to kilka sekund po czym wszystko wraca do normy, oczywiście pobiegłam do lekarza po pierwszych takich incydentach ale uspokoił mnie, że tak może być...na początku brałam nospę ale na mnie to nigdy nie działało, a teraz nie wiem - może dlatego, że biorę duuuuuuże dawki magnezu albo się już do tego przyzwyczaiłam nie przeszkadza mi to jakoś szzególnie :D

wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Mamusi :) :) :) !!!

ps. mnie dziś US postanowił zrobić prezent i z samego rana dostałam zwrot z podatku :D lubię takie niespodzianki :D
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #125165 przez Agusia83
Slowiczku, az sama spojrzalam na swoje konto, ale mnie taki zaszczyt nie kopnal :silly: ...US leniwy, jak nie wiem co...

Dziewczynki, a bylyscie biedronce po te proszki? U mnie na osiedlu nie bylo, ale zastanawiam sie czy nie jechac dalej...przeciez to bardzo tanio wychodzi...
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia