- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #125172 przez slowiczek
u mnie to pierwszy raz kiedy w miaaaarę szybko US się uwinął z tym, pamiętam, że dwa lata temu oddali mi w ostatni możliwy dzień (bo mają termin 3-miesięczny) :/, a rok temu miałam błędy w rozliczeniu, składałam korektę i wszystko dodatkowo się przeciągnęło...
swoją drogą, narobiłyście mi wczoraj smaka pomidorówką i dziś też mam zamiar sobie zrobić
swoją drogą, narobiłyście mi wczoraj smaka pomidorówką i dziś też mam zamiar sobie zrobić

Temat został zablokowany.
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- ewelinaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #125239 przez ewelinaa
Wszystkiego najlepszego Mamuśki 
Też mam czasami taki twardniejący brzuch, ale lekarz powiedział, że jeśli jest to krótkotrwałe to wszystko jest ok, ale Gosia najlepiej zapytaj lekarza.
U mnie niestety zwrotów podatku nie ma, ja niestety jeszcze dopłacam co roku
Wczoraj spotkałam się z koleżankami wieczorem - dziwnie tak na trzeźwo na wszystko patrzeć

Też mam czasami taki twardniejący brzuch, ale lekarz powiedział, że jeśli jest to krótkotrwałe to wszystko jest ok, ale Gosia najlepiej zapytaj lekarza.
U mnie niestety zwrotów podatku nie ma, ja niestety jeszcze dopłacam co roku

Wczoraj spotkałam się z koleżankami wieczorem - dziwnie tak na trzeźwo na wszystko patrzeć

Ostatnio zmieniany: 13 lata 11 miesiąc temu przez ewelinaa.
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- SYLWIA
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
13 lata 11 miesiąc temu #125248 przez SYLWIA
Cześć Dziewczynki 
Miłego dnia Wam życzę.
Koniecznie zerknijcie na ten film.
4 laughing babies
Ja wczoraj miałam wizytę u lekarza. Malutki ma zdrowe serduszko i wszystko jest dobrze.
Mnie łapią w lewym boku takie skurcze, brzuch mi twardnieje i lekarz sprawdził na usg. Stwierdził, że dziecko uciska na nerkę i muszę dawkować sobie napoje po pół szklanki. Do tego mam robić badania moczu co 7 -10 dni i jak będą jakieś bakterie mam robić posiew.

Miłego dnia Wam życzę.
Koniecznie zerknijcie na ten film.
4 laughing babies
Ja wczoraj miałam wizytę u lekarza. Malutki ma zdrowe serduszko i wszystko jest dobrze.
Mnie łapią w lewym boku takie skurcze, brzuch mi twardnieje i lekarz sprawdził na usg. Stwierdził, że dziecko uciska na nerkę i muszę dawkować sobie napoje po pół szklanki. Do tego mam robić badania moczu co 7 -10 dni i jak będą jakieś bakterie mam robić posiew.
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #125252 przez Mała
Witam dziewczyny.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA MAMY
Ale miałam noc, Kamil obudził się z przeraźliwym płaczem i zlany gorącym potem, a klatkę piersiową zimnym potem i pokazywał, że boli go no właśnie brzuch, albo klatka piersiowa. Do tego temperatura 35,5. Normalnie już miałam wizję jakiegoś zawału serca, ale mąż go ponosił i się uspokoił i zasnął. Dzisiaj jest już dobrze, także chyba jednak musiał go brzuch boleć.
Co do obawy, że dziecko urodzi się zdrowe to ja już Wam nie raz pisałam, że póki nie zobaczę zdrowego malucha na swojej piersi to nikomu nie uwierzę w żadne zapewnienia, bo Kamil też miał był zdrowym dzieckiem. A upośledzenia umysłowe nie są genetyczne tylko raczej wynikają z niedotlenień.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA MAMY
Ale miałam noc, Kamil obudził się z przeraźliwym płaczem i zlany gorącym potem, a klatkę piersiową zimnym potem i pokazywał, że boli go no właśnie brzuch, albo klatka piersiowa. Do tego temperatura 35,5. Normalnie już miałam wizję jakiegoś zawału serca, ale mąż go ponosił i się uspokoił i zasnął. Dzisiaj jest już dobrze, także chyba jednak musiał go brzuch boleć.
Co do obawy, że dziecko urodzi się zdrowe to ja już Wam nie raz pisałam, że póki nie zobaczę zdrowego malucha na swojej piersi to nikomu nie uwierzę w żadne zapewnienia, bo Kamil też miał był zdrowym dzieckiem. A upośledzenia umysłowe nie są genetyczne tylko raczej wynikają z niedotlenień.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 11 miesiąc temu przez Mała.
- ewelinaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #125256 przez ewelinaa
Sylwia - super, że z maluszkiem wszystko ok 
Własnie jak coś nas niepokoi to najlepiej skonsultować się z lekarzem - fachowa pomoc i rada zawsze nas uspokoją.
A na tę Lovellę faktycznie fajna promocja - może się dziś wybiorę i sprawdzę, czy u mnie coś jeszcze zostało

Własnie jak coś nas niepokoi to najlepiej skonsultować się z lekarzem - fachowa pomoc i rada zawsze nas uspokoją.
A na tę Lovellę faktycznie fajna promocja - może się dziś wybiorę i sprawdzę, czy u mnie coś jeszcze zostało

- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #125266 przez kasia79
Dzień dobry, na początku
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA MAMY !!!
też sie dzisia wybieram do biedronki może mi sie uda upolowac ten proszek.
Mała współczuję ci tej nocki,dobrze że to jednak tylko brzuszek, ile lat ma twój synek?
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA MAMY !!!
też sie dzisia wybieram do biedronki może mi sie uda upolowac ten proszek.
Mała współczuję ci tej nocki,dobrze że to jednak tylko brzuszek, ile lat ma twój synek?
- katy25
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #125268 przez katy25
dzien doberek:)
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ W DNIU MAMY:)
moja Inesia u rodziców i smutno mi bez niej... ale muze dzis i jutro dokończyć ten rozdział pracy i bedzie spokój. Zaraz mam OSTATNIĄ SESJĘ! Jakże się cieszę bo nie mam siły już studiować...
Ja sie trochę podziemniłam, źle spałam, wstałam z bólem głowy i ogólnie z kijem nie podchodź - dobrze, że mój M. to zauważył i obyło sie bez komentarzy... wrrrrr
Ja wczoraj troche sie przedźwigałam, a w Brico Pan do mnie podbiegł z krzykiem żebym nie dźwigała!! A pomagała mężowi profile nosić niby nie ciężkie, ale uparłam sie bo zanim znajdziesz kogoś do pomocy to wieki miną... ogólnie miałam ciężki dzień wczoraj:(
Już mnie męczy ten remont itd. to jeżdżenie... jeszcze tylko miesiąc uf...
dzis jade po farby do kuchni a w pon. meble przyjeżdżają montować - NARESZCIE
co do zwrotu to ja złożyłam pit z ostatnim dniem dzieki udanej księgowej...
ale zwrot mam ok.2 tys i czekam na ta kase z niecierpliwoscia bo na pewno nam zbraknie...
Powiem Wam, że w grudniu zamkneliśmy naszą małą restaurację i stad mam taki zwrot... dobrze że ja zamkneliśmy bo teraz na pewno nie dałabym rady pracowac na dwa fronty plus wykańczać dom jejuuuuuuuuuuuu
dobra ide wieszac pranie i siadam do PUTINA:)
miłego dnia dziewuszki
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ W DNIU MAMY:)
moja Inesia u rodziców i smutno mi bez niej... ale muze dzis i jutro dokończyć ten rozdział pracy i bedzie spokój. Zaraz mam OSTATNIĄ SESJĘ! Jakże się cieszę bo nie mam siły już studiować...
Ja sie trochę podziemniłam, źle spałam, wstałam z bólem głowy i ogólnie z kijem nie podchodź - dobrze, że mój M. to zauważył i obyło sie bez komentarzy... wrrrrr

Ja wczoraj troche sie przedźwigałam, a w Brico Pan do mnie podbiegł z krzykiem żebym nie dźwigała!! A pomagała mężowi profile nosić niby nie ciężkie, ale uparłam sie bo zanim znajdziesz kogoś do pomocy to wieki miną... ogólnie miałam ciężki dzień wczoraj:(
Już mnie męczy ten remont itd. to jeżdżenie... jeszcze tylko miesiąc uf...
dzis jade po farby do kuchni a w pon. meble przyjeżdżają montować - NARESZCIE
co do zwrotu to ja złożyłam pit z ostatnim dniem dzieki udanej księgowej...
ale zwrot mam ok.2 tys i czekam na ta kase z niecierpliwoscia bo na pewno nam zbraknie...
Powiem Wam, że w grudniu zamkneliśmy naszą małą restaurację i stad mam taki zwrot... dobrze że ja zamkneliśmy bo teraz na pewno nie dałabym rady pracowac na dwa fronty plus wykańczać dom jejuuuuuuuuuuuu
dobra ide wieszac pranie i siadam do PUTINA:)
miłego dnia dziewuszki
- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- katy25
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- Paletka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- A...jest juz z Nami:)
Mniej Więcej
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 11 miesiąc temu #125300 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Dzien dobru dziewuszki
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ Z OKAZJI DNIA MATULI
Ja dzisiaj mam jakis tak humor jak katy bez kija nie podchodz.Od rana zdenerwowal mnie pies, potem reporatz w gazecie o ni
by agresywnych rasach psow (wposmne, ze mam amstaffa, ktory pidobno jest zly i niedobry).
Mam jednak nadzieje, ze mi przejdzie... dobrze, ze Nunulka kochana dzisaj od samego rana daje znak o sobie
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ Z OKAZJI DNIA MATULI

Ja dzisiaj mam jakis tak humor jak katy bez kija nie podchodz.Od rana zdenerwowal mnie pies, potem reporatz w gazecie o ni
by agresywnych rasach psow (wposmne, ze mam amstaffa, ktory pidobno jest zly i niedobry).
Mam jednak nadzieje, ze mi przejdzie... dobrze, ze Nunulka kochana dzisaj od samego rana daje znak o sobie

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #125311 przez kasia79
katy wierzymy 
monika ja też mam amstafa 14 letniego, przez całe swoje życie nikomu nie zrobił nic złego dzieci mogą mu ręce do pyska wsadzić a on nic,najspokojniejszy pies jakiego znam,ale jak sie człowiek naogląda tych programów o pogryzieniach to ma dość i nigdy nie zostawiłabym z nim dziecka sam na sam, chociaż ja wieże że to kwestia wychowania psa. Mój brat miał owczarka belgijskiego niby łagodna rasa, ale brat na własną rękę zaczął tresurę, tak zniszczył psu psychikę że po kilku latach nikt nawet on do kojca nie mógł wejść, ja cały czas namawiałam go na uśpienie ale w końcu sam zmarł na raka, kiedyś podczas burzy w nocy wyskoczył z kojca, rano nikt nie miał odwagi z domu wyjść bo pies na schodach sobie leżał.

monika ja też mam amstafa 14 letniego, przez całe swoje życie nikomu nie zrobił nic złego dzieci mogą mu ręce do pyska wsadzić a on nic,najspokojniejszy pies jakiego znam,ale jak sie człowiek naogląda tych programów o pogryzieniach to ma dość i nigdy nie zostawiłabym z nim dziecka sam na sam, chociaż ja wieże że to kwestia wychowania psa. Mój brat miał owczarka belgijskiego niby łagodna rasa, ale brat na własną rękę zaczął tresurę, tak zniszczył psu psychikę że po kilku latach nikt nawet on do kojca nie mógł wejść, ja cały czas namawiałam go na uśpienie ale w końcu sam zmarł na raka, kiedyś podczas burzy w nocy wyskoczył z kojca, rano nikt nie miał odwagi z domu wyjść bo pies na schodach sobie leżał.
Moderatorzy: ilona